Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Craciun fericit si Sarbatori imbelsugate in continuare!

Abia ne-am intors si noi de la Braila, unde am petrecut Craciunul in familie si tare bine a fost... mancare din belsug dar am fost la dieta dupa criza biliara de vineri, in genere am mancat tot ce puteam mirosi . Am primit si cadouri, am daruit multe cadouri si m-am jucat cu pushtiul la maxim.

V-am citit zilnic si am adaugat toate noile mamici la listuta... Bine ati venit, sarcina usoara si bbii frumosi!

Maine merg la eco si am emotii si nu stiu daca trebuie sa beau apa inainte sau nu, o sa beau pentru orice eventualitate ca daca nu trebuie o pp imediat!

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor! In primul rand am intrat sa va urez un Craciun fericit(cu intarziere) si va urez ca Domnul sa va indeplineasca toate dorintele si sper ca Mosu' v-a adus ce v-ati dorit! Am citit ceva din urma, bun venit noilor viitoare mamici, la multi ani kristinid.

Sper ca ati petrecut bine, noi am mers la un restaurant, apoi la cumnatul meu apoi inapoi acasa, iar azi la o cunostinta undeva aici langa noi. Eu ma simt din ce in ce mai rau, de fapt d'aia nici nu am mai intrat ca m-am gandit ca v-ati saturat de mine plangandu-ma aici ca o baba de gretzurile mele.

Va pup si mai intru zilele astea.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, eu am fost plecata din Bucuresti zilele astea, asa ca va multumesc cu intirziere la toate care mi-ati urat La multi ani. Am fost placut impresionata cind am vazut cit de multe urari am primit de ziua mea. Va pup pe toate!
Jadi si eu tot din Braila sunt.Acum am am venit de acolo.
Luna, poti sa te plingi linistita, ca noi de-aia suntem aici, sa te sustinem. Macar noi ne intelegem una pe alta. Stiu cit de ciudat se uita cei din jur cind vad ca ne plingem de greturi, una-alta, pur si simplu ei nu au cum sa inteleaga, asa ca nu-ti mai fie rusine ca si noi suntem in aceeasi situatie.
Andutzy, secretie de-aia in gat am si eu, dar nu m-am gandit ca poate sa fie infectie. Oricum, pe mine nu ma doare. Stiu ca amoxicilina (augmentinul) e indicat in sarcina,
Nikole, dar tu esti o adevarata gospodina! Mie sarmalele mi se par cel mai complicat de facut, nu am incercat niciodata, desi sunt moarta dupa ele.
Cristina26, si eu am fost socata cind am citit de "prietena ta". Sfatul meu sincer: inceteaza orice relatie cu ea, pentru ca in mod evident nu o sa-ti faca bine sa mai auzi asemenea aberatii.

Cristina, 7+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Multumesc JADI ... am vazut ca am aparut in listuta cu mamicile din iulie-august 2007 si ca sa fie tacamul complet, UM = 01.10.2006 (am vazut ca ai scris xx.10.2006 ca sunt eu ). De acum sper ca ma voi prinde mai repede cu tehnicile acestui forum unde mi-as dori sa fiu zi de zi in contact cu mamicutele in devenire si cu cele deja cu experienta ca motul peste pupaza

Si pentru ca inca mai e Craciun, dar nu toata lumea mananca cozonaci la ora asta, va urez tuturor celor care navigati pe aici CRACIUN FERICIT!

cu drag,
karligutza,
12+ si abia astept sa vad ce e or or

anyplace,
anywhere,
anytime...

...karligutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor. Sunt si eu o viitoare mamica de iulie-august. Medicii imi spun ca voi naste pe 27 iulie, sotul ca pe 29 iulie, iar eu cred ca in primele zile ale lunii august. Vom vedea. Sun foarte fericita, este primul bebe si a fost dorit. Este adevarat ca nu m-am asteptat sa raman din prima luna.
In ceea ce priveste simtomele sunt cred normale, greturi, varsaturi, dureri de cap, dureri de burtica si intepaturi. Credeam ca incep sa se amelioreze, dar din pacate vad ca este mai rau. Cele mai mari schimbari le am la piept si putin burtica (sunt putin mai plinuta si cred ca o sa se vada mai tarziu). Sotul meu ma vede foarte mult schimbata, ma iubeste si mai mult si are mereu grija de mine. Acum a inceput sa ma ajute si foarte mult cu treburile.
Am facut analizele si nu sunt probleme, doar ca la mama am avut animale si se pare ca nu am nu stiu ce imunologie si ca o sa trebuiasca sa iau un tratament de protectie sau asa ceva. Important ca toxoplasma este negativa. Am facut si acografie la 6 si 8 saptamani si i-am vazut inimioara si cordonul ombilical. Sotul a ramas blocat cand a vazut si parca intranse in transa. Acum nu voi mai face foarte curand o ecografie. Acum sunt in 10 saptamani.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

Craciun fericit si multa sanatate si bucurie in suflet,
sarcini uoare si copilasi veseli si sanatosi. Intru si eu cu intarziere ca am ajuns la serviciu azi. Acasa nu mai am acces la calculator de cand s-au descoperit desenele animate de catre Gabi. Si cum ii plac numai cu Tom si Jerry iar la TV nu sunt.... asta este.
In rest, toate bune. de doua saptamani ne-am apucat de patinaj. eu si cu gabi. de fapt eu stiu sa patinez bine, ca altfel nu ma incumetam iar Gabi face pasi marunti. dar nu cadem ca nu avem voie. Sper sa fie totul OK si sa ii placa si lui bb2.
Din pacate greturile inca nu au trecut, daca manac ceva dimineata, aia sunt!

Va pup!
Monica 14 sapt si mama lu' Gabi

Mergi la inceput

Helou helou!

Am ajuns la servici, ce bine! Oricum nu am chef de nimic dar ma fac ca muncesc .

Bine ai venit arhdy si sarcina usoara!

Cristina_ana ca mi-ai zis ca esti din Braila, m-am uitat la poze si te stiu sigur! Nu stiu daca am vorbit vreodata dar te cunosc din vedere, esti mai mica decat mine oricum! Eu am facut generala la 14 si liceul la Balcescu. Si nu stiu de ce uitandu-ma la pozele tale am impresia ca mai ai o sora!

Eu am fost la eco de 12 saptamani dimineata si am vazut bb perfect! Este OK pentru varsta lui, TN masurata din 2 pozitii era de 1.4 respectiv 1.5 deci se incadreaza in limitele normale! In plus, se pare ca are ceva intre picioare asa ca ccc cu semnul intrebarii pana la urmatoarea eco, vom avea un putzoi, din nou! Si dupa toate masuratorile, se pare ca e un picutz mai mic decat data UM cu vreo cateva zile, ceea ce am banuit si eu ca a fost facut pe o ovulatie un picut mai tarzie. In rest ramane sa imi iau si sange pentru bitest dar cred ca maine ca azi nu prea am avut chef. Mi-a explicat doctoritza ca pentru sd acum pe langa TN si osul nazal se verifica si urechile, nu este introdusa masuratoarea inca dar studiile releva ca de obicei la sd urechile sunt mai micute si mai joase ca pozitie! Oricum super comunicativa tipa, cine mi-a recomandat-o nu a gresit!

Ma invart pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc pentru urare jadi. Sper sa fie usoara, ca deocamdata imi da batai de cap.
Ba bucur ca l-ai vazut pe bebe. Eu cand am facut eco la 8 saptamani am vazut doar inimioara care batea si sotul a vazut si cordonul ombilical. Deocamdata a spus medicul ca nu-mi mai face nici o ecografie. O sa mai fac poate pe la sfarsitul lunii ianuarie sau chiar in februarie.
In rest am facut analizele, dar trebuie sa ma duc cu ele la ginecologie. Dar dupa sarbatori. As fi vrut sa schimb si doctorita de la ginecologie, dar nu stiu ce sa fac. Mie mi se pare ok, dar nu am auzit cine stie ce despre ea. Este d-na dr. Balan Agnes, are cabinet la 11 iunie si apartine de Maternitatea Bucur. Daca stie cineva ceva poate imi spune si mie.
Va pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bun venit noilor mamici

Eu mai am o ciudatenie, pe langa faptul ca gretzurile nu-mi dau pace deloc, nici macar nu se reduc in intensitate. Din noaptea de Ajun am inceput sa simt in burtica ceva ce as descrie mai exact ca o fluturare. Nu are legatura cu stomacul sau cu intestinele, e ceva diferit, mult mai jos de buric, si nu e mereu. Spuneti-mi si mie, se poate simti ceva de la BB in saptamana a 13-a sau ma duc direct la Spitalul 9 si le cer sa-l deschida pentru mine?

Carla, 12+

Mergi la inceput

Arhdy, batai de cap pentru ce? Ca eu nu vad de ce sa te ingrijorezi dar in genere sarcina e cu batai de cap pana nasti .

Carla, eu zic ca e prea devreme, sigur e de la mate si de la faptul ca uterul crescand le apasa... eu am simtit copilul miscand pe la 20 de saptamani, acum ma astept sa le simt mai devreme ca ccc cica asa este la a doua sarcina! Dar nici sa mergi la 9, nu cred ca e cazul si in genere cine a zis ca suntem sanatoase la cap?

Mergi la inceput