Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Multumesc fetelor!!! Offf..ieri am vomat pentru prima data - fiind ziua mea am zis sa mananc si eu ca omu', nu doar mere si portocale - si cum imi era foarte foame (am slabit 4 kg)am mancat ciorba de perisoare acrisoara si putin tort- atat mi-a trebuit ca am dat la boboci tot ce se putea, pana am ramas cu o durere in stomac.. Acum nu mai mananc m-am invatat minte, si revin la dragostea dintai - mere si portocale. Nu ai ce sa le faci la amaratele astea de greturi!!!
Joi urmeaza sa merg la tutu sa vedem ce mai face bebicu!! Abia astept. Apropo : - a-ti facut analize undeva pe calea dorobanti?????? Imi puteti spune si mie ce anume sa caut, o clinica ceva, cum ajung???? si ..cam cat ar costa????? Va pupic.!!! Sar batori fericite in continuare!!!!!!!!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

kristinD, parca Dorobanti 58 este IDS. Acolo m-a trtimis si pe mine sa mi le fac pe cele de imunitate care toate au costat vreo 360ron. Ai grija de tine! Pupici!

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

la multi ani si tot ce iti doresti sa devina realitate kristinid!scuze pentru intarziere.
andutzy la multi ani, mult noroc, sanatate si tot ce iti doresti sa devina realitate!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

copilul meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani si Craciun Fericit tuturor !

La multi ani, kristinid !

Nikole, felicitari pentru reusitele gastronomice, orice are un inceput si cel mai important e ca sotul tau ti-a apreciat efortul.

Eu n-am reusit sa fac decat cozonac si asta cu mare chin, fiindca mi-a fost rau continuu. Spre disperarea mea, a iesit un fel de rulada, adica n-a crescut deloc. Am mai incercat sa fac unul in ziua de ajun, si acela a iesit frumos, dar tot primii sunt mai buni. In rest n-am fost in stare sa fac nimic, abia am reusit sa ajut la curatenie, am avut niste greturi de nu puteam sa stau in picioare...

Ieri au fost parintii la noi si au adus sarmale, cred ca am mancat cu prea multa pofta si am vomat si eu si sotul, plus ca maica-mea m-a scos din pepeni continuu si asta face si azi. Ea n-are idee cat de important e pentru o gravida sa nu fie stresata si imi intinde nervii la maxim. Azi face sotul pastrama de oaie la cuptor si cartofi prajiti. Chiar daca mi-e greata poftesc la toate bunatatile care se mananca in perioada asta, bine ca nu avem prea multe
Astept sa ma lase greturile sa pot si eu sa mananc normal si sa ma ingras.

Carla, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

salut fetele!!!!!sper ca ati avut un craciun minunat!eu da!!!

am avut muuuuulti musafiri...colindatori...printre care si un cor de vro 30 de persoane...fffff dragut!!!

mancarea mea a fost asigurata de mama...sotul a spalat toate vasele...eu m.am bucurat doar de sarbatori!

NIKOLE...ma rog sa fie bine..din pacate plec la Poiana maine si nu cred ca voi avea net,asa ca pe 28 am sa stau doar cu gandul la tine!ma bucur ca ai facut mancare si sotioruli i.a placut!!!

ALINA sunt convinsa ca pericolul a mai trecut dar tot nu vom avea voie sa exageram...sa ne fie frig...sa mergem mult cu masina...
aaaaa..si eu sunt constipata da raaaaaaaaauuuuuuuu!!!adica de cand sunt gravi am iesit cum trebuie de maxim 5 ori!!!!!sunt disperata!

fetele va urez UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI...FERICIRE MAXIMA SI BEBEI SANATOSI...va pup si vb dupa anul nou sigur,dar daca gasesc pe acolo un net...intru sa iau pulsul!!!!!

oana 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andutzy pe mine chiar m-a durut gatul rau ,m-a lasat de la homeogene 9.dar apoi m-a apucat tusea.faci si febra?
eu as mai astepta putin cu antibioticul.de cand sunt eu mie nu mi-a trecut bronsita fara antibiotic,dar uite ca se poate!nu am luat nici macar un paracetamol!vitamina c,ceaiuri si lapte cald pus peste un galbenus de ou frecat cu zahar.cam astea au fost remediile mele.sanatate multa ,ai grija de tine!
oana daca pleci,atunci distractie placuta si un an nou fericit.si sunt la a treia zi de secretii normale,nici macar un pic de bej!si mananca kiwi pt costipatie,minim 2 pe zi.la mine functioneaza.

alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna seara burticute!
Cu intarziere( din cauza de lipsa de net, o fi sarbatorit si el Craciunul!) Va urez si eu sarbatori fericite si tot ce-i mai bun in lume! Vorba unui cunoscut al meu: Ce-mi doresc mie, va doresc si voua!
Sa ne dea Dumnezeu putere si sanatate la toate si sa ne vedem cu puiutii in brate!
Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Alina, multumesc pentru sfaturi! Din pacate eu am considerat ca trebuie sa iau antibiotic deoarece de adunase in gat o secretie vascoasa, galbena, care deja parca striga infectie. Doctorita de fam mi-a recomandat acest Amocsyklav si am trecut la actiune!

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Fetelor, cum v-ati inscris in lista aceea cu multe mamici de iulie-august 2007? Vreau si eu sa ma alatur voua pt.ca ziua in care voi deveni mamica se incadreaza conform spuselor medicului in aceasta perioada, mai exact pe 11.07.2007... astept ajutorul vostru

multumesc!

anyplace,
anywhere,
anytime...

...karligutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara fete dragi, si bun venit noilor fete !
M-am intors de la socrela, si 2 zile le stau in oras sa colind aiurea, sa ma plimb, sa bat magazinele ... ca din 3 ianuarie ma duc la servici. Sper ca ati petrecut frumos Craciunul, ca a fost mosul bogat!!!!!!!!!!!!!
Pot sa va spun ca am mancat fix de regim, cate 2 felii paine semineagra pe zi, mai mult gol totul, si destul de putin, din cauza de greturi si lipsa de pofta de mancare, pluuuuuuuuuuuus socrela care imi numara fiecare dumicat, cumnata-mea care a avut fix acum chef sa faca scene si tot asa, iar la plecare am avut si circ cu socrela. Cu noduri am mai mancat cate o prajitura si tot cu noduri am fumat o tigara. Efectiv imi doream, pofteam sa fumez, si am zis fumez. Dar, .....nu a fost asa buna cum stiam eu gustul tigarilor. Ce chestie cum se regleaza singur organismul sa respinga ce e nociv pt bebe.
Iar despre constipatie-dezastru, am avut dimineata dureri ca la nastere cand am reusit sa ies afara dupa aproape 3 zile de constipatie. Groaznic!!!
Luna - parca tu ai zis ca ai calatorii pe la 6 luni undeva, sa stii ca si eu as merge tot invatindu-ma undeva prin martie aprilie inainte de Patri cand au copii de clasele 1-4 vacanta. Pt ca pana sa aflu ca sunt gravida am renuntat la revelion in Bulgaria in super hotel si super conditii cu prietenii de-o viata, si acum regret enorm din N motive, unu ca nu sunt cu prietenii mei, doi ca ratez evenimentul, trei ca nbu voi fi cu fata mea de revelion INSA compenseaza gandul ca poate mai bine ca nu merg asa distanta cu masina (750-800km dus intors). Drept pt care m-am gandit ca m-a plimba putin cand are Roxi vacanta si nu am asa burtoi imens, ca din august incolo nexam pana vara lui 2008.
Nikole fii tare, TREBUIE sa fie bine.
Pupici la toate fetele

Jeni

Mergi la inceput