Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragi burtici printr-un miracol al lui DD pe care fiecare il purtam in burtica am reusit sa ne strangem aici o gramada de suflete fericite,Care se sutin neconditionat unul pe celalalt,care are pt fiecare un gand si o vorba buna...intr-adevar miracole se intmpla in fiecare zi si datorita nouA descoperim multe dintre ele care poate scapau atentie...azi s-a mai auzit o inimioara,ieri cineva a vazut un piciorus la ecograf,maine cineva va vedea daca are un ingerash sau o ingerasha.....
va multumesc ca existati si sunteti femei puternice cu o inima mare,cu alti ingeri langa voi si ne imapartasiti si noua experientele voastre!
asa ca tot ce va urez de craciun e tot ce-mi doresc eu mie!si sa avem un nou an in care singurele lacrimi sa fie de bucurie asa cum le am eu acum!
CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mama da ce sensibiloase ati devenit in ajun de Craciun .

Noi am ajuns cu bine acasa la mama, m-au lasat si durerile de fier si burta si ne-am bucurat de acest nazdravan care cum prinde butonul de la calculator cum il inchide asa ca scriu cu un picior pavaza la unitate . Dupa o saptamana mi se pare asa de mare si ne pupa pe toate partile!

meda eu o las pe alina sa ghiceasca ca eu dau in bobi dar nu iese nimic !

Letitia bine ai venit, felicitari si o sarcina usoara!

cristina eu zic sa te linistesti, americancele sunt un pic reduse mental altfel nu imi explic ceea ce ai patit. In plus poate ar fi bine sa te rupi de cercul respectiv, macar o perioada!

Fetelor, eu ma duc in oraselul Copiilor sa il duc pe tzanc sa cashte ochii!
Sunt cu ochii pe voi!

Craciun Fericit!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Craciun fericit si sa ne dea Domnul multa sanatate si numai bucurii

N-am mai scris de multa vreme. Adevarul e ca m-am speriat de cat ati scris si am tot amanat . Si mai avem si musafiri de cateva zile - un cumnat de la Cluj...

nasica de moflea
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Meda, eu am renuntat la supozitii. Daca nu spui, inseamna ca nu vrei sa stim si gata. Asa ca iti respect decizia.

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Buna mamici.Acum ma gandesc sa scriu si eu aici desi pana acum doar am citit.Deci,eu voi naste in august.Mai clar:data UM este 2 noiembrie si DN este 10 august.
Am facut deja o echografie si am vazut copilutul.Adica un punctulet.Dar este bine.
Voua va ete rau? Eu am senzatie de greata continuu si mi e destul de greu pentru ca mai am un nazdravan de 3 ani care nu prea este impresionat de faptul ca eu vomit si nu se astampara o clipa.Daca stiti vreun remediu pentru asta, va rog spuneti-mi si mie ca sint disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana, bun venit! Sa ai o sarcina usoara. Din pacate multora dintre noi ne-a fost rau (mie una deja mi-a trecut de reo saptamana). Fetele cu sarcini mai mici inca sufera de greturi. Nu prea ai solutii la asta. Eu ma indesam cu sticksuri si covrigei, dar uneori imi era sila si de apa. Si eu am o papusica de 1 an si 2 luni, asa ca te inteleg.

Sarbatori fericite va urez tuturor si sa va puneti burticile sub brad, ca asa cadouri nu aduce Mosul oricui!

Alina 12+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Deni, multumesc pentru urarea de bun venit si pentru felicitari ! M-am uitat la album , ai un baietel foarte dragut , este cam de aceeasi varsta cu Luca . Inca o data CRACIUN FERICIT !

Beatrice 5 sapt si Luca 22 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Craciun Fericit fetelor! Sa fiti sanatoase, iar anul care vine sa va aduca un bebe sanatos si mincacios!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor Craciun fericit si sa va aduca Mosul liniste in sufletele, sa lasam grijile pentru la anul, mai ales ca bine spunea Alina, suntem un grup de sufletiste care impartasim o mare bucurie. Aceea din burtica.

Nikole, , ti-am urmarit grijile si framantarile aici si le topicul creat de tine, suntem aici pentru tine, sa stii ca nu esti singura si ca mai ales cand vei afla rezultatele finale vei vedea ca totul este bine.

In analizele mele, totul este negativ (si igg si igm) inafara de aceasta 'rubella' care este igg pozitiv (adica este 140 cand limitele pentru a fi negativa sunt: 0-4,99) Adica eu am 140 cand maximum pt negativitate ar fi 5 sa spunem. Dar! Doctorul mi-a spus ca absolut totul este in regula, atata timp cat igm nu e iesit pozitiv ( nici macar inspre limita de sus, e chiar mic), atunci inseamna ca am imunitate si atat. Inseamna ca am facut boala in copilarie. Sau candva, dar acum nu exista.
Eu cred cu tarie ca asta este si le tine povestea si nu ar trebui sa se ia dupa interpretari posibile, ci ar trebui sa stabileasca in mod clar prezenta igm in acest moment.

Va pup pe toate, Craciun fericit alaturi de cei dragi si multa liniste in sufletel pentru puiuti.

Clau

9+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor...ce faceti?E ora 18 in tara...cred va va pregatiti sa mancati acusica...imi si imaginez mesele voastre!!!
Eu mereu am fost mai sensibiloasa, dar acu prea ma interistez din orice!!!
Am o durere de cap infernala, si ma ia cu stari de lesin si cu valuri de caldura, am pus sa mananc ceva ca sigur imi scade tensiunea!
Cu mandrie(pacat mare) si rusine, va anunt ca:am 27 de ani, si am facut pentru prima data in viata mea adevarata mancare... nu joaca, mancare adevarat, ciorba, salate, sarmale, tot tacamul...si ce mancare!!!
Nici la mama acasa nu iesea asa bun.SUPER!!!
desi am facut mancarea mai intr-o doara...fara chef si viata, mai inveleam o sarmala mai imi aminteam si ma abucau baturile, pan la urma...a iesit!
A mancat saracu al meu...ziceai ca nu a vazut mancare nicodata, dar a tinut sa comenteze:este cea mai satioasa si gustoasa mancare din care am mancat(el gurmand inrait)...
asa ca azi, adica a doua zi de Craciun,aproape ca nu mai am mancare...
dincolo de bucuria mea culinara, el e la pamant, mai rau ca mine, au mai intervenit si niste probleme la el in famile,offf,putere si intelepciune cerem sa le trecem pe toate!
Asta e...un an asa, un asa...anul trecut cine mai era ca noi?In Brasil, numai in vizite, la mare, numai in resat. stateam...anul asta,e nasol!
Da hai ca nu va mai capiez de cap, mai am cateva zile pana aflu...
ATI MANCAT CHISCA?...
cLAUCIA aurita fie-ti gura!
Oana, Alina, nu mai ziceti nimik???
Eu ma tin strans de mana cum am mai vb. cred ca v-am oprit circulatia de cad te strans ma tin.....

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput