Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, ai dreptate, nici eu nu credeam ca exista atata rautate gratuita pe lume. Cauciucul pentru masina noastra atata costa la noi si nu-ti imagina ca avem vreun Hummer sau 4x4... Din pacate, am mult mai multe motive sa nu simt in nici un fel spiritul Craciunului, si chiar nu sunt deprimata dar cred ca o sa fiu in curand. Deocamdata plang de una singura. Nu vreau sa detaliez aici ca sa nu stric bucuria voastra. Singura raza de soare e ecografia in care am vazut bebele sanatos. Sper ca viitorul Craciun sa fie asa cum trebuie si pentru noi.

Cristina_26, si eu zic ca au dreptate fetele, oamenii care gandesc astfel nu sunt normali. Asta era singurul motiv, ca sunt afectuosi copiii cu probleme? Dar cei normali nu sunt? Sa-mi fie iertata comparatia, dar e ca si cum ai adopta un catel schiop pe motiv ca, daca depinde mai mult de tine, iti ofera mai multa afectiune. Ce fel de om poate sa-si doreasca sau sa-ti doreasca un copil bolnav??? Vorba lui Nikole, da-i ignore si asta e, sunt multi ciudati pe lume.

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Carla, nu zi asa...bebika al tau trebuie sa iti aline orice durere, el e cel mai important, tind sa cred ca restul necazurilor, de orice natura ori fi ele,palesc in fata bucuriei ca ti-ai vazut copilul si e sanatos.
Dincolo de asta, daca e ceva ce simti ca ai vrea sa impartasesti, sa imparti cu noi...suntem aici, la bine si la rau, cu raspunsuri la gandurile bune si cele rele...ca sa nu mai zic ca EU sunt cea care v-am inebunit cu problemele si negativismul meu!
Nu plange de una singura ca m-a apucat o mila...
nu vreau sa fiu bagacioasa, dar sa fii convinsa ca suntem aici alaturi de tine,nu numai la bine, ci si la greu!!
Iti trimit un gand bun, si ma gandesc la tine, doar ma stii ca-s telepatica...
hai ca D-zeu vede pe toata lumea, ai incredere ca lucrurile se vor aseza pe fagasul cel bun ,din pacate CAILE dOMNULUI SUNT ATAT DE NEANTELESE, de unde si suferinta noastra...
Mii de pupici, si sterge-ti lacrimutele pls!!!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole9+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Saru-mana, Nikole, ai dreptate, bebica e cel mai important si zambesc de cate ori ma uit pe ecografie. Nu plang chiar singura, incerc sa nu ma vada sotul... Multumesc mult pentru intentie, dar chiar nu vreau sa va incarc pe voi cu motivele mele de plans si de a nu simti Craciunul. Ma bucur de fiecare data cand citesc ca una din noi se simte bine si petrece sarbatorile asa cum trebuie. Si ma bucur si ca ai hotarat sa incerci sa ai rabdare pana vin rezultatele de la analize si sa te relaxezi putin zilele astea.

Inca o data multumesc mult pentru gandurile bune

Carla, 11+

Mergi la inceput

Atunci...oricare ar fi necazul tau, iti doresc, si ma rog sa iti aline D-zeu durerea, si sa descurce El itele,sa aseze pe fagasul cel bun lucrurile in viata ta...
Te pup, si iti dorec din inima un Craciun plin de lumina, liniste si pace in suflet!!!
Stiu cum e sa plangi pe sustache, dar sand convinsa ca Mos Craciun ne numara lacrimile, si cumva, intr-un fel, ne va rasplati cu zambete pe fiecare in parte....

Nikole9+

Mergi la inceput

Esti o dulce si stiu ca ai dreptate, nu mi s-a intamplat nici o tragedie, nu va faceti griji. Ti-am trimis un PM.

Anul acesta m-a intrebat sotul meu ce-mi doresc de ziua mea si am zis ca un bebe. De ziua mea am avut o saptamana de la conceptie, deci am primit exact ceea ce mi-am dorit.

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Craciun fericit!!!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

copilul meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

CRACIUN FERICIT si bucurii multe,sanatate si bebei sanatoshi si fromoshi la anu

Samurai-lady si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CarlaV

Esti o dulce si stiu ca ai dreptate, nu mi s-a intamplat nici o tragedie, nu va faceti griji. Ti-am trimis un PM.

Anul acesta m-a intrebat sotul meu ce-mi doresc de ziua mea si am zis ca un bebe. De ziua mea am avut o saptamana de la conceptie, deci am primit exact ceea ce mi-am dorit.

Carla, 11+

WOW!aSA DA SOT!

Nikole9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

La multi ani pentru Cristina Ana (cu intarziere) si anticipat pentru Kristind si Andutzy. Sa va indeplineasca Dumnezeu toate dorintele.

Cristina 26 am fost socata de intamplarea ta. DE dimineata imi vajaie in cap cuvantul "meriti". Cum adica, cine e ea sa evalueze daca "meriti" sau nu. Sincer cred ca o faceam troaca de porci,poate o si bateam.
Cristina iti spun eu ce MERITI: un copilas frumos si iubitor si cu voia lui Dumnezeu sanatos.Imi voi aduce aminte de fiecare data cand ma voi ruga pentru bebe al meu sa cer lui DD si pentru al tau multa sanatate. Ea merita sa-i intorci spatele pentru asa o rautate.
Fetili cucuietili, mai sapati ca sigur ajungeti la o concluzie in leg. cu specialitatea. Mama de Anya deja a mirosit ceva daca a inceput sa-mi caute postarile.( Am rezolvat in urma cu o luna problema la Badiu. E super. Multumesc .)
Carla, nu te supara prea tare cu cauciucul, ti-o fi facut-o vreun vecin "cuprins de spiritul Craciunului". Tembeli sunt cu duiumul si e greu sa-i domolesti. Mare lucru daca nu reediteaza "vitejia".
Deni, exagerezi chestia cu haosul din gandire. Mi se intampla si mie sa scriu trei idei intr-o singura fraza. Sa-ti teaca mucii si durerile de burta. Speram sa fi ajuns cu bine.

MEDA 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Sa aveti parte de un Craciun minunat care sa va umple sufletele de multumire si de pace. Sa va indeplineasca Dumnezeu voua si apropiatilor vostri toate dorintele.

MEDA 9 +

Mergi la inceput