Nunta in Iasi (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Lili, eu sunt doar invitata la o nunta, dar mi-a placut mult ideea si daca se va potrivi la tinuta pe care o s-o am, o sa imi confectionez unul.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Dantela: casa modei de ex sau casa giulia sau siraj ...
Oana cand e nunta? Tinuta deja o ai achizitionata? Is curioasa ....

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: distractie placuta.
Ramonika: mai dau cantitate mica in siraj. Eu am luat acum 3 saptamani 2 m(1 si 1 din materiale diferite). O singura vanzatoare era trezita cu fata la cearsaf si de acolo am luat Nu au nici un motiv sa nu dea.
Cosuletele le mai poti folosi pt. marturii(daca faci).

Spor la pregatiri miresici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Lili, am 2 nunti anuntate deja anul asta ambele in mai. Nu am nimic cumparat deja si nici nu caut inca. Mai am timp, zic eu....:)
Darria mersi mult de urare!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele, multumesc de raspunsuri. nu stiu cum de am uitat de casa modei, unde sunt cele mai multe materiale...
inca o intrebare: eu am niste verighete, dar sunt prea mari pt degetele noastre, asa ca am vrea sa le modificam. cred ca la coriolan aur smarald se pot modifica. oare cam cat dureaza? a avut cineva de-a face cu coriolan? eu mi-am curatat niste cercei acolo si a durat 3 zile, dar nu stiu cine a zis ca ar dura 1 luna modificarea aveti informatii ceva mai precise?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
Si eu vreau sa imi imbrac cosuletele, dar probabil o sa folosesc niste satin si niste funde de organza.
N-as vrea sa dau bani pe unele noi daca am deja unele foarte frumoase, unul e rotund cu toarta si cele pentru marturii (sunt mai speciale si nu le pun direct la masa) sunt dreptunghiulare.
Problema e ca nu stiu de unde sa incep si cum sa procedez ca sa arate bine. Aveti ceva sfaturi pentru mine?
Ma gandeam sa le decorez cu perle sau margelute, am o groaza adunate pe acasa (ca ma ocupam cu bricolajul intr-o perioada) si as putea sa le folosesc cumva.

Leah

Mergi la inceput

Eu vroiam sa te intreb de marturii, cum adik is mai speciale? Ai facut marturii personalizate pt fiecare invitat in parte? Daca da, mi se pare o munca enorma! Daca te refereai la marturii sa arate bine, pai sunt mii de feluri in care le poti realiza. Daca dai un search pe google gasesti o gramada de chestii. Eu una am avut ingerashi de ciocolata la nunta pe post de marturii si au fost deosebite.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ma scuzati ca-s off topic..dar am si eu o intrebare..
mai stiti ceva de iulissa? ce mai face? A nascut?

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Si eu is curioasa ... era asa frumusica in poza de la cununia civila! Seamana cu Catherine Zeta Jones

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cristina: nu stiu dar cred ca daca nastea ne anunta(isi facea un pic de timp). O asa bucurie nu se tine secreta

Mergi la inceput