Nunta in Iasi (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Darria spune:
Andreea: Dumnezeu sa va ajute si sa fiti fericiti
Ce e mai important: aveti un mic cavaler la nunta si e al vostru
Apropo de preoti, Ramonika: am facut si nunta si botezul la Sf. Lazar pt. ca mi-a placut cum slujesc preotii de acolo, nu sunt contracronometru si nici interesati de bani.
Ramonika spune:
bravo mexxa - vezi ca daca au cautat, ai gasit... orange club e in CUG, nu?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
mexxa spune:
Da...stii si tu de el..ce parere ai de el??..noi am facut cumatria acolo si mi sa parut super...de la mancare..servire...localul mai ales.
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
lgireada spune:
Felicitari! Sa va mearga din plin : Mexxa & Ramo!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Ramonika spune:
nu am fost acolo, stiu doar unde e, ca mai am drumuri prin CUG si stiu locatia, plus ca o colega sta in acel bloc, dar nu stiu nimic de servire sau alte detalii, nici nu stiu cate persoane incap acolo.
Hopes spune:
N-am primit nici un avertisment inca.
Da nici nu am vrut sa fac relama gratuita nimanui. Eu am trecut de mult de nunta .
Am auzit de ea si v-am zis si voua.
Eu am intrat pe site si merge.
Hopes
Ramonika spune:
am rezolvat si cu DJ-ul. e programat. deocamdata am vb doar prin telefon, era liber la data respectiva si l-am rezervat noi.
mai am biserica si fotograful in prima faza.
mexxa spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
am rezolvat si cu DJ-ul. e programat. deocamdata am vb doar prin telefon, era liber la data respectiva si l-am rezervat noi.
mai am biserica si fotograful in prima faza.
asa si noi
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
lgireada spune:
Ai nevoie de recomandari Mexxa?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Leah spune:
Buna!
Azi am fost la targul de nunti de la Romexpo. A fost superb, am probat multe rochii pana am gasit-o pe a mea. Mi-am luat si voal si o parura foarte delicata si frumoasa.
Pot spune ca a fost chiar cu folos mersul la targ. Sotul meu a mers cu mine si m-a pozat si m-a filmat in timp ce probam rochii si e foarte bine asa, e un sfat pe care vi-l dau daca sunteti nehotarate. Dupa aceea va puteti uita la poze si la filmulete cu un ochi mai obiectiv. Daca sunteti superstitioase si nu vreti sa va vada sotul rochia, atunci luati o prietena; eu am fost si cu nasii, care mi-au fost de foarte mare ajutor. Au fost amandoi foarte rabdatori si parerile lor m-au ajutat sa fac cea mai buna alegere.
Nu am cumparat rochia pe care mi-o doream si pe care o vazusem intr-o revista, dar aceasta este absolut superba si este rochia care ma reprezinta. Am probat multe modele de rochii si voaluri (si chiar o palarie cu voaleta) si mi-am luat si o umbrela de dantela, absolut superba.
Acum ca am umbrela, nu imi mai fac buchet, vreau un corsaj (asa se numeste, nu?) de incheietura si sper sa gasesc in Iasi florarii care fac asa ceva. Voi stiti pe vreo unii? Nu imi pare rau ca renunt la buchet, eu oricum sunt mai traznita si mi-am dorit tare mult umbrela si am gasit una foarte deosebita. Nici posetuta nu imi iau, ca sa nu am grija ei, imi tin cateva lucrusoare la nasa, la mama sau la domnisoara de onoare.
Mai am pantofii, ciorapii, colierul si eventual cerceii plus totul pentru sotul meu.
In rest, mai totul e aranjat: restaurant, formatia, fotograf +cameraman.
Mai am de comandat invitatiile, dar greul a trecut ca mi-am ales modelul, apoi trebuie sa cumpar florile de pus in piept, sa imbrac cosuletele pentru flori (le am deja, sunt foarte frumoase, trebuie numai imbracate), sa vad unde imi fac lumanarile si coronitele pentru domnisoare de onoare. Vreau sa comand trei coronite subtiri (nu ca alea pentru premii )pentru domnisoarele mele de onoare, care sunt niste fete foarte frumoase si cred ca le-ar sta bine, dar trebuie sa gasesc o florarie competenta.
Uf, cam atat! Ma duc si week-endul viitor la alt targ, sa imi iau bijuurile si un set de "miri" pentru tort.
Leah