LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 2
ela27oana spune:
gabitaco-un pupic dulce pt scumpa si dulcica mateea,chiar printesa
sa va traiasca
Ela si Oana-Daria
ionikka spune:
Gata "mica petrecere"!
Descarcam pozele si le punem la "bataie".
A fost mai improvizat dar Aronu e in al noualea cer din cauza cadoului primit. (trenuletul) In brate la el a stat in masina catre casa ca altfel nu s/a putut.
S/a si ars la degetel in lumanare...Ei, mici peripetii!
Ok!
Gabitaco: sa va traiasca fetita dulce foc.
Fetelor: va multumesc din nou la toate. Sunteti niste dragute. Nu stiu daca meritam noi...mai ales ca am absentat si nu suntem f activi.
Va pupam pe toate! Si pe toti printisorii si printesele care aduc atata bucurie in vietile noastre.
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
madau spune:
Gabitaco sa va traiasca "mica printesa", tare frumusica este!!!
Ionikka asteptam si pozele lui Aron, sa vedem trenuletul asta faimos dom'le
Osteffy si Mirunei ii place melodia aia , sa vezi ce danseaza...
De Ina mai stie cineva ceva???????????
A venit pitica si ma trage de maneca...revin dupa ce scap
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
ioana_77 spune:
Ola si de la noi!
La mine s-a comprimat timpul. Sunt in urma si cu curatenia si cu cadourile, azi am avut o zi super ciudata cu alergatura multa si fara niciun rezultat concret.
Dar tot am intrat pe la voi, ca nu se putea altfel
Iupiii, se termina prima cutie de Nestle Junior! E doua seara cand am culcat-o fara sa suga, e un pas inainte, incerc sa-i reduc ratia la o masa pe zi, sa vedem daca reusesc. Pana in Craciun se poate, ca nu mananc io mare lucru, dar de sarbatori cum sa ma abtin?
Coc si o raceala, pe langa fursecurile pe care le mai bag in cuptor. Am scapat pana acum, vad ca m-a prins din urma, sper sa nu bolesc taman de Craciun.
Osteffy, saru' mana de aprecierile legate de ochioasa noastra. NIci cu al tau flacau nu mi-e rusine Bravo pt reusitele lui, Maria mea nu e deloc atrasa de jucaria aia de bagat formele in ea, le bag eu, ea incearca sa le scoata.
Cristina H, faine pozele de la serbare, ai ajuns si-aici, sa ai copil participant activ la serbare. Ce vremuri
Gabitaco, sa va traiasca printesa frumoasa!
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an
meems spune:
Ina, tot intru sa vad daca nu cumva ai scris ceva noutati... Ma gandesc la tine
Ionikka, astept pozele.
Noi am fost la controlul de 1 an si raportam o fetita sanatoasa, are 10.5 kg si 0.77 m. I-au facut si 3 vaccinuri, dar a "scartzait" ft. putin. Era si moarta de somn, e drept; cum am ajuns acasa am pus-o in patut si-a adormit imediat. Astept sa vad daca face febra...
Ioana, sper sa nu te apuce boala prea tare acum in prag de Sarbatori. Pupici ochioasei tale
Eu am inceput de ieri sa-i dau Riannei lapte normal, da' nu prea-i place... I-am spus azi pediatrei si-a zis sa continui sa i-l ofer si de cum termin cutia cu lapte praf, sa nu mai cumpar alta ci sa-i dau doar lapte normal. Acu', fiica-mea adora formula, nu stiu daca s-o dezvata asa repede de ea...
lavi02 spune:
Si eu ma tot uit sa vad doar-doar apar vesti de la Ina. Un de la noi!!!
Azi a avut Silvia serbarea de Craciun , f frumos, pacat ca am febra musculara si ma dor toate alea ca am tinut-o pe Nati vreo 2h-2h.30 in brate si cu grija sa o preocup, sa nu chiraie. In caldura, inghesuiala... Bineinteles ca in majoritatea timpului am stat cu ea in picioare ca se plictisea altfel.
Dar serbarea a fost super, nu s-a mai lungit ca data trecuta (2h a fost cu tot cu partea organizatorica de la inceput), iar copiii s-au descurcat f bine, se vede ca au mai crescut.
Tania pe mine nu tre' sa ma admiri ca Silvia e pana la 4-5 la gradi. Si eu ma uit de regula la emisiunea de pe TVR2, cea de ieri chiar m-a impresionat. Dar ai vazut ca s-au descurcat pana la urma!
Ioana spor la intarcat! Eu nu i-am mai dat Natucului de 4 zile si vad ca nu se intampla nimic rau, cred ca asta a fost. Desi intr-un fel (sentimental vorbind) imi pare rau... Dar rational vorbind e bine.
catutza spune:
Buna!
Am intrat putin sa vad daca stie cineva ceva de Ina dar vad ca nu sunt vesti inca. Hai Ina intra si spune-ne ca totul e ok , tinem pumnii si ne rugam pentru tine.
Am fost azi in cora la pranz si nu era chiar asa de aglomerat, am putut chiar sa ne uitam in voie pe rafturi. Dar cand am plecat deja incepuse sa se agomereze
Hai ca fug la baia fetei si apoi revin
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
madau spune:
Fetelor eu nu mai pot sta...vad ca vestile de la INA intarzie...trebuie sa fac baitza la fata si apoi nani ca-s rupta de somn.
Ina tin pumnii stransi, si asteptam vesti (daca se poate bune sa fie).
Noapte buna!!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
meems spune:
Lavi, uite ca tot vroiam sa-ti scriu cateva randuri si am tot uitat... Zilele astea am citit cateva scutece de la odisee (deh, a dat nostalgia si-n mine si vroiam sa-mi amintesc cum a fost anul trecut pe vremea asta, inainte sa nasc, imediat dupa ce am nascut...) Eu am plecat la spital in miez de noapte, nu am apucat nici macar sa va anunt ca plec sa nasc, Cristinamh a aflat pana la urma de la maica-mea pe mess si a postat. Dar apoi am vazut cateva mesaje de la tine in care intrebai de mine, asteptai sa dau un semn de viata. Vroiam doar sa-ti transmit un virtual si sa-ti multumesc pentru grija ta!
Tania, si Monet, si Siminaf, si Anamari sunt cu mai multi prunci. Ele-s pe teritoriul (a se citi "continentul") meu si de-asta mi le amintesc