PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Printesa mea doarme ne-ntoarsa dupa masaj.

Zuzule, ma bucur ca ai aderat la clubul nostru!

Fetelor, eu am inteles ca fetitele trebuie sa le asezi in fundulet mai tarziu ca pe baieti ca sa nu aiba deformatii la uter. E adevarat sau sunt povesti babesti?

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Chiara, am votat si noi. Sarbatori fericite!

Zuzule, abia astept sa vad pozele cu Sofilina.

Fetelor, pentru ca sunteti deja experte in domeniu, imi raspunde-ti si mie la o intrebare: Daca am inceput sa-i dau Cameliei suc de mar trebuie sa-i dau in fiecare zi sau si o data la 2 zile merge?

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Va urez si eu un CRACIUN FERICIT!!! plin de bucurii si impliniri. Si va transmit acelasi lucru si din partea Cristinei_ioana.
Multumesc fetelor care ne-au urat deja.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

avmaria multumesc pentru raspuns. Cred ca este cea mai buna argumentatie pe care am primit-o de mult timp incoace.
mamanati nu cred ca se intampla nimic daca nu ii dai zilnic.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Multumim de voturi!!! Pana acum suntem primii in top :)
Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Reteta pentru un an bun 2007:
- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism , 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber, insotita de Mosul cu un sac de bucurii si de LA MULTI ANI !

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Dariana , te rog sa nu te superi pe mine ca n-am stat de vorba dar au inceput deja sa curga rubedeniile dupa cum ai vazut...

Vreau sa va urez si eu un CRACIUN FERICIT alaturi de toti cei dragi si sa va bucurati de sarbatori asa cum trebuie ca meritam...am avut toate un an greu dar satsfactiile sunt mari

Va pup de-acum ca nu cred ca mai pot intra si PETRECERI FRUMOASE tuturor.

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Lushk, am observat, nici o problema, lasa ca ne mai intalnim noi, n-au intrat zilele in sac.
Craciun fericit si tzie si piticului si intregii familii!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

noi azi ne-am cam constipat si am plans rau pana am pus un supozitor si a facut pe urma pureul cam la fel cum il papase ieri, putin mai legat insa; nici nu prea a papat, decat putin, cam 2 linguri. ce sa-i dau si eu mai laxativ, as vrea sa-i dau suc de pere dar oare fac bine? ca in schema de diversificare pe care ne-a facut-o medicul mai avem pana la fructe. sa-i pun mai putin morcov??

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hai ca mi-am facut obicei sa intru noaptea!
Pentru ca maine probabil voi fi ocupata cu ultimele cumparaturi si pregatirea pentru marele eveniment de duminica adica ziua piticului,vreau sa va urez Craciun Fericit!
Multumim celor care ne-au urat deja!

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput