PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

maryion in premergator nu il pun iar in scaunul de masa cand va sta singur in funduletz.
zuzunaki bine ai venit. Ma bucur ca mai este cineva de parere ca sucul de portocale e prea acid pentru stomacelul bebeilor.
avmaria eu sunt de acord cu ce zici tu, dealtfel eu sunt una dintre cei care nu mananca sarat, foarte putin aromat si chestii din astea super dietetice zici ca mananc regim permanent dar eu ii dau lui Alexei nu ce cred eu ca as vrea sa mananc ci ce cred eu ca ii dezvolta in asa fel gusturile incat sa manance apropiat de stilul meu cand va fi mare. Si acum sincer piureul de morcovi simplu e la fel de sanatos cu piureul de morcov si dovlecel. Si de exemplu la mine mai este un motiv pentru care ii fac combinatii: ca sa scot 150 ml de piure de morcovi cred ca trebuie sa fierb aproape un kg asa fierb unul il combin cu o telina mica si un dovlecel si gata 150 ml piure.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Am intrat si eu sa va urez un Craciun fericit si sunt convinsa ca asa va fi cu un puiut in familie ! Sunt tare curioasa cum vor reactiona puiutii la vederea bradului impodobit...cu siguranta vor avea o alta savoare sarbatorile de iarna de acum incolo.

....si sa va rog daca va place sa il votati pe mosuletul meu aici http://www.parinticlujeni.ro/index.php?option=com_zoom&Itemid=189&page=view&catid=200&PageNo=1&key=1&hit=1

Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Am intrat si eu sa va urez un Craciun fericit si sunt convinsa ca asa va fi cu un puiut in familie ! Sunt tare curioasa cum vor reactiona puiutii la vederea bradului impodobit...cu siguranta vor avea o alta savoare sarbatorile de iarna de acum incolo.

....si sa va rog daca va place sa il votati pe mosuletul meu aici http://www.parinticlujeni.ro/index.php?option=com_zoom&Itemid=189&page=view&catid=200&PageNo=1&key=1&hit=1

Chiara

Votat! Si sa aveti parte de un Craciun minunat!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Muuh nici eu nu sunt pentru sucul de portocale. Cel putin nu de la varsta asta. S i spun asta pentru ca eu am probleme cu aciditatea, dar ei... Imi vine sa-mi dau pumni in cap pentru ca i-am dat la o luna cateva picaturi de lamaie, atunci cand sughita. Intrebarea mea este: sucul de mar nu e la fel de acid?

Fetelor cu premergatoarele astea m-ati pus pe ganduri. Ca eu deja faceam studii de piata.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi dupa parerea mea si sucul de mere este la fel de acid. Eu una nu ii dau fructe crude, in afara de banana si avocado, cel putin pana la sase luni. Sucuri tot de pe la sase luni si atunci indoite 1:1 cu apa dar ma mai gandesc ca inca nu vad de ce ar trebui sa ii dau suc de fructe ca de sete poate sa bea apa, nu as vrea sa il obisnuiesc eu cu mana mea sa bea dulce. Cateva picaturi de lamaie sigur nu i-au facut nimic.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Salutare mamicute!!!
Hop si eu ca musca in lapte. V-am citit zilnic, dar la scris sunt mai lenesa.
Referitor la suculet. Eu ii dau suc de la 6 saptamani. Am inceput cu morcov, apoi mar si acum ii dau si citric. Portocala sau mandarina. Copilul nu are absolut nimic. E chiar foarte fericit sa bea suculetul acum bem 100 ml. Eu cred ca nu are ce rau sa-i faca. Nu dat cu pietre!!! Eu doar am spus cum am procedat si sunt foarte multumita.
Vroiam sa va intreb branzica de vaci cam cate zile e buna???
Papam de toate. Ne place foarte tare lingurita. Ne plac si fructele si legumele nu facem mutre la absolut nimic. Suntem un mancacios, numai ca cred ca nu o sa-i dau nici o masa completa deocamdata. Mai avem tzitzi la greu. Iar legumele i le dau doar cate putin ca sa se obisnuiasca cu gustul pana incepem diversificarea in forta. Deocamdata l-am facut sa guste morcovel, patrunjel, doclecel si cartof. Toate ni se par delicioase. Si bineinteles fructe. Mar, para cu branzica, fulgi de orez sau biscuite. Toate sunt bune pentru noi.
Tare as vrea sa-i dau si banana dar nu pot pentru ca e inca constipat. Ne-am dat de tot peste cap cu fierul ala. Deja nu-i mai dau de o saptamana, dar tot constipat e. Face zilnic kk, dar se chinuie si face foarte putin, foarte des si foarte tare.
Bine, hai ca va pup ca m-am lungit rau de tot.

la toate pirsicutele!!! aaaaaaa si SARBATORI FERICITE la fetele care pleaca!!!!!!!!!!

Ionela mamica de Vladut scumpic rau

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=6b3ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

ionelalit mie mi-a zis pediatra ca pot s-o tine 3 zile la frigider intr-o cutie inchisa bine dar eu mai mult de doua zile nu i-am tinut-o si a mea fata bea suc de portocale si mandarine la greu de vreo 1 luna si nu se mainifesta intr-un fel anume adica ii priesc mai tirziu ma gindeam eu asa ca poate sa ii afecteze dar oricum stomacelul ei sa obisnuit si eu daca nu am alaptat-o deloc am zis ca putina vit c chiar ar avea nevoie ca imunitate ioccc numai din vaccine ca daca era titiiii era bine deee oricum este bine are 7500 si 65 cm si numai traznai face in fiecare zi face cite ceva nou ,nu am inceput inca supita dar am zis ca de marti incepem gata cu trindaveala sa vedem ce o-sa iasa.
va pupam

Mergi la inceput

Sucul de mar il dau nu neaparat pentru hidratare, ci si pentru vitamine. "An apple a day keeps the doctor away!"

Ionelalit branza de vaci o tin in cutie la frigider 3 zile. Dupa aia o mananc eu.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Ma bag si eu putin la discutia cu sucurile de citrice sau orice fructe si legume cu risc alergic. Nu putem spune acum ca i-am dat copilului si nu a patit nimic, deoarece alergiile, daca se manifesta, se manifesta peste catva timp, poate cativa ani si in nici un caz de la primul contact cu alimentul nou.
De aia e bine sa respectam indicatiile de a nu introduce prea repede unele alimente cu risc alergen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

consi multumesc pentru urare
vad ca se discuta despre diversificare la greu - sunt super fericita ca a reusit sotul sa repare laptopul (v-am dus lipsa raaaaaauu de tot)
haideti sa va spun cum fac eu si astept parerile voastre si eventual sfaturile
dr mi-a recomandat laa doua masa sucul de fructe si seara cereale
bianca are acum 4 luni si 3 saptamani
am incercat sa ii dau sucul cu lingurita insa nu resesc sa ii dau mult ca trece si o ora la 20 ml......DIN BIBERON NU VREA SA SUGAAAA NIMIC
m-am gandit sa i le dau pasate si i-am dat piure de mar sau doua felii de banana
ce cantitate de fructe le dati voi (cele care le dati) si cum o masurati?????????????
eu am cana gradata dar nu stiu daca 100 ml de suc sunt echivalentul a 100 ml de piure de mar sau cereale
voi de unde stiti ce cantitate ii dati???
o alta problema ar fi ca bianca a inceput sa manance doar 4 mese de lapte, inainte manca lejer 5-6 mese, dar acum se satura cu cerealele si nu mai vrea nicicum lapte chiar daca cerealele le papa sa zic la 7,30
e normal??? va rog mult sa ma lamuriti ca si voi aveti bebeisi ati mai si discutat pana acum
eu o sa merg sa citesc tot ce ati scris dar va rog sa ma lamuriti
va pup pe toate si mi-a fos dor de voi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput