Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 19
didi-anda spune:
am mai mancat un mar micut. dar nu fac o tragedie..mi-a fost pofta, ca-i mic si dulce ![]()
acina spune:
Buna dimineata,
de azi incep si eu dieta, pana acum nu am mancat nimic , dar am de gand sa bag fructe(sper sa rezist) ceva fara paine si apa plata.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
pussi spune:
Buna dimineata,
ieri am avut ziua de lactate, am mancat un iaurt de baut de 350 ml, branza de vaca 150 g, 50g branza delis, si un cremoso de 35 g...mai drastic a fost ca aseara am avut niste dureri de cap groaznice. Azi manac legume ..fierte, nu le pot manaca crude.
Cocufan, Silvi am inceput asa de repede dieta si asa hotarat tocmai in ideea ca FIv-ul il fac la final de februarie sau inceput de martie cel tarziu, asta daca e totul ok. Si vreau ca inainte de a incepe tratamentul sa pot manaca sanatos(fara paine, excese etc)...Ca decand incep AC si injectiile nu ma mai pot abtine de la nimic

Luna 75 de asta am ales dieta asta ca pot manca cand mi-e foame...chiar daca e un singur aliment

Lorelaifelicitari!!!

Olim, DIDI, ACINa

voi cand va cantariti???
Si ce inseamna yo-yo??
PUSSI
olim spune:
salutare tuturor,
fetelor, eu ma simt asa obosita, si nu am chef de nimic
am mancat o portocala si o felie de paine graham.
La amiaz cred ca ceva de pui, inca nu stiu.
O zi buna tuturor
eu ma cantaresc dimineata dupa ce ma duc la baie![]()
didi-anda spune:
PUSSI eu nu vreau sa ma cantaresc prea repede! poate ma voi cantari duminica!
fetelor, bafta in continuare!
cocufan spune:
salutare
pussi,uite un raspuns la intrebarea ta:
" A devenit un termen folosit chiar si in medicina, care desemneaza acele cure de slabire urmate de perioade de ingrasare. La fel ca o jucarie yo-yo, corpul unei astfel de persoane cunoaste faze de coborare a greutatii si faze de crestere. In cele mai multe cazuri, fiecare astfel de ciclu se termina prin revenirea la o greutate chiar mai mare decat cea de dinainte de cura de slabire"
o zi usoara tuturor si cu putine tentatii!
janini spune:
SALUTARE FETELOR!!!!
MA BUCUR CA SUNTEM ATAT DE MULTE SI CA PUTEM SA SCHIMBAM RETETE, IDEI, METODE, E SUPER!!!!
FELICITARI FETELOR CARE AU REUSIT DEJA SA SLABEASCA SI SUCCES IN CONTINUARE TUTUROR PANA AJUNGEM ASA CUM DORIM!
EU IERI AM AVUT ZIUA DE PROTEINE IAR ASTAZI SUNT LA ZIUA CU LEGUME!
DEOCAMDATA E BINE, NU MA DA GATA FOAMEA ASA CA MA SIMT EXCELENT!
PENTRU MAINE AM CARBO HIDRATI, CRED CA O SA FIE BINE!
CAM ATAT DESPRE MINE !
VA PUPIK SI SPOR LA TREABA IN CONTINUARE![]()

didi-anda spune:
FETELOR eu am mancat acuma o pulpa cu legume . le-am fiert prima oara si dup-aia le-am mai pus in cuptor.
asta a fost mancarea mea pe ziua de azi1 nu mai vreau sa mananc nimic.
maine si poimaine vreau sa ma abtin iar ca in primele 2 zile : doar sa ciugulesc ceva!
va pup si s-auzim de cat mai multe kg pierdute.

cocufan spune:
mai fetelor, pe mine ma speriati cand aud ce putin mancati. este foarte periculos sa mancati mai putin de 1000-1200 kcal pe zi.
va rog sa va ganditi de doua ori inainte de a tine aceste diete drastice. departe de mine gandul de a va descuraja insa este bine sa tineti cont de necesarul vostru energetic si mai ales de minerale si vitamine.
eu personal nu sunt adepta dietelor disociate pe zile si nu pentru ca am citit o multime de articole care le combat insa in viata de zi cu zi sau pe diferite forumuri nu am auzit pe nimeni care sa fi reusit sa se mentina dupa o astfel de dieta. se slabeste, e adevarat dar repede se pune inapoi.
aveti grija de voi!
pussi spune:
cocufanai dreptate, dar mie nu-mi permite timpul alta dieta, ideea e sa slabesc acum si dupa sa ma mentin si sa fiu atenta la ce mananc, nu mai vreau sa bag toate prostiile in mine 

PUSSI