Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Neatza!
Brenda, multumim de 
De regula face cafeaua cine se trezeste primul.
Sa nu va tin in suspans: am gustat o singura saratica. Cu greu m-am abtinut!!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Tzuni spune:
Neata!
Pt noul an eu mi-am propus un NU hotarat inarmarii
, McShit-urilor
, chipsurilor
si snacks-urilor
. Va fi un an greu se pare...
Hai la cafea!
Delidana, bune si maslinele verzi!
Mephala, bafta pt abtinere! Cred ca e greu!
Mitranco, drum bun si distractie faina! Sa vii cu poze!
Crystina, iti bei cafeaua in masina?![]()
Revin
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
crystina spune:
Neata fetelor!
Si eu mi-am propus sa renunt la dulciuri ca in ultimele doua saptamani mi-am facut de cap. Da' rau de tot!
Ieri soacra-mea a venit la noi si mi-a adus niste trandafiri, un cadou mic si prajituri pe care le-am devorat deja! 
Ma pregatesc sa ies cu fiica-mea la prima noastra plimbare impreuna asa ca dam o tura prin magazine ca tot sunt reduceri.
Pup toate fetele si ne auzim mai tarziu!
Sabina spune:
Gata, suntem la munte!!
Crys, felicitari pentru carnet!! La mine asta e o mare gaura neagra:)) Va trebui sa iau lectii cat mai curand.
Tzuni, planuri, planuri, da bilantu l-ai facut??
eu daca fac bilant de sf de an ma apuca melancolia blegoasa si nemultumirea, asa ca...Pas :)))
Carmen, cand vezi sarateaua mai bine zi: o pun deoparte si o trimit Sabinei ![]()
Delia, si mai mult sport? :)))
Giulia, ma simt exact ca si tine.Nu mai am 54 de kile de ceva zile ;))). lasa , ca dam noi jos!
Brenda, distractie faina si la multi ani!
Zuzii, lasa , ca e bun laptopu nou.Imi trebe si mie unu, pt ca asta are o prblema la alimentare.Nu sta decat intr-o sg pozitie...astia sunt disperati, ca ii pisez sa nu paseasca prea hotarat prin veranda, ca se zguduie dusumeaua si pica mufa![]()
![]()
![]()
Diana, si mie imi place bere fara alcool...uneori:)) eu nu prea ma omor dupa bere, dar daca e sa fie, si eu tot neagra bag :D
deci: pt noul an:
mancat pe jumatate, renuntat la mancat seara si daca s-ar putea niste sport in afara de mersul pe jos.....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Tzuni spune:
Sabina, bilantul meu suna bine: a fost unul dintre cei mai buni ani din viata mea: am avut liniste psihica si sufleteasca, m-am impacat cu statutul de femeie singura, am calatorit mult, am castigat banutzi frumosi, mi-am luat casa, mi-am facut ordine in viata si am maturat asa-zisii prieteni (mai bine spus prietene), si va am in continuare pe voi alaturi!
Ce pot sa-mi doresc mai mult de atat?
_
Tzuni
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Sabina, bilantul meu suna bine: a fost unul dintre cei mai buni ani din viata mea: am avut liniste psihica si sufleteasca, m-am impacat cu statutul de femeie singura, am calatorit mult, am castigat banutzi frumosi, mi-am luat casa, mi-am facut ordine in viata si am maturat asa-zisii prieteni (mai bine spus prietene), si va am in continuare pe voi alaturi!Ce pot sa-mi doresc mai mult de atat?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Un burger?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Sabina, da, vreau sa fac mai mult sport decit in momentul de fata, ca am cam ignorat aspectul asta si se vede. 
Haideti fetelor, ca mai avem inca o saptamina pina la raport, e timp sa ne revenim si sa inghitim ultimele farime de prajitura si ultima bucatica de ciocolata si ultimul burger. ![]()
Miine dimineata vreau sa ma duc sa alerg iar...
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Trebuia sa vina cineva sa strice frumusetea bilantului! 
_
Tzuni
Delidana spune:

Tzuni spune:
Pentru Delidana:
"Colinda"
de Octavian Goga
Mos Craciun, Mos Craciun!
La casa de om sarac
S-a gatat faina-n sac
Si n-avem sa-ti dam colac...
Mos Craciun!
Mos Craciun, Mos Craciun!
Pe toate razoarele,
Pe toate ogoarele