Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Brenda, multumim de
De regula face cafeaua cine se trezeste primul.

Sa nu va tin in suspans: am gustat o singura saratica. Cu greu m-am abtinut!!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Pt noul an eu mi-am propus un NU hotarat inarmarii , McShit-urilor , chipsurilor si snacks-urilor . Va fi un an greu se pare...

Hai la cafea!

Delidana, bune si maslinele verzi!
Mephala, bafta pt abtinere! Cred ca e greu!
Mitranco, drum bun si distractie faina! Sa vii cu poze!
Crystina, iti bei cafeaua in masina?

Revin

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Si eu mi-am propus sa renunt la dulciuri ca in ultimele doua saptamani mi-am facut de cap. Da' rau de tot! Ieri soacra-mea a venit la noi si mi-a adus niste trandafiri, un cadou mic si prajituri pe care le-am devorat deja!

Ma pregatesc sa ies cu fiica-mea la prima noastra plimbare impreuna asa ca dam o tura prin magazine ca tot sunt reduceri.

Pup toate fetele si ne auzim mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gata, suntem la munte!!

Crys, felicitari pentru carnet!! La mine asta e o mare gaura neagra:)) Va trebui sa iau lectii cat mai curand.
Tzuni, planuri, planuri, da bilantu l-ai facut??
eu daca fac bilant de sf de an ma apuca melancolia blegoasa si nemultumirea, asa ca...Pas :)))

Carmen, cand vezi sarateaua mai bine zi: o pun deoparte si o trimit Sabinei

Delia, si mai mult sport? :)))

Giulia, ma simt exact ca si tine.Nu mai am 54 de kile de ceva zile ;))). lasa , ca dam noi jos!

Brenda, distractie faina si la multi ani!

Zuzii, lasa , ca e bun laptopu nou.Imi trebe si mie unu, pt ca asta are o prblema la alimentare.Nu sta decat intr-o sg pozitie...astia sunt disperati, ca ii pisez sa nu paseasca prea hotarat prin veranda, ca se zguduie dusumeaua si pica mufa

Diana, si mie imi place bere fara alcool...uneori:)) eu nu prea ma omor dupa bere, dar daca e sa fie, si eu tot neagra bag :D

deci: pt noul an:

mancat pe jumatate, renuntat la mancat seara si daca s-ar putea niste sport in afara de mersul pe jos.....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, bilantul meu suna bine: a fost unul dintre cei mai buni ani din viata mea: am avut liniste psihica si sufleteasca, m-am impacat cu statutul de femeie singura, am calatorit mult, am castigat banutzi frumosi, mi-am luat casa, mi-am facut ordine in viata si am maturat asa-zisii prieteni (mai bine spus prietene), si va am in continuare pe voi alaturi! Ce pot sa-mi doresc mai mult de atat?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Sabina, bilantul meu suna bine: a fost unul dintre cei mai buni ani din viata mea: am avut liniste psihica si sufleteasca, m-am impacat cu statutul de femeie singura, am calatorit mult, am castigat banutzi frumosi, mi-am luat casa, mi-am facut ordine in viata si am maturat asa-zisii prieteni (mai bine spus prietene), si va am in continuare pe voi alaturi! Ce pot sa-mi doresc mai mult de atat?

_

Un burger?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Sabina, da, vreau sa fac mai mult sport decit in momentul de fata, ca am cam ignorat aspectul asta si se vede.

Haideti fetelor, ca mai avem inca o saptamina pina la raport, e timp sa ne revenim si sa inghitim ultimele farime de prajitura si ultima bucatica de ciocolata si ultimul burger.

Miine dimineata vreau sa ma duc sa alerg iar...

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Trebuia sa vina cineva sa strice frumusetea bilantului!

_

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Pentru Delidana:

"Colinda"
de Octavian Goga

Mos Craciun, Mos Craciun!
La casa de om sarac
S-a gatat faina-n sac
Si n-avem sa-ti dam colac...
Mos Craciun!

Mos Craciun, Mos Craciun!
Pe toate razoarele,