Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 17
Zuzilici spune:
De stapanit l-as stapanii eu si mai bine dar asa mi-e de greu cu tastatura ca-mi vine sa dau ce el de pamant.
Ce-ti fac motaneii? Si zic ca nu faci dulciuri de Revelion??? Si soata ce zice? Accepta???
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
mephala30 spune:
Mda, el nu se da in vant dupa dulciuri. In schimb, moare dupa saratele. Ce crezi ca am facut pana acum? Am framantat aluatul de saratele. Pt. sot si pt. o fetitza care va veni in vizita la Iustin.
Mi-am propus sa nu ma ating de ele. Ca exercitiu de vointa.
Va spun diseara daca am reusit.
Ce ziceti? Reusesc sau nu?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
DianaR spune:
Carmen, nu beau bere cu alcool. Nici nu pot spune ca mor de pofta, imi place asta fara. De Ajun am baut lichior de ciocolata. Si a fost buuuun.
Eu zic ca vei reusi!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
crystina spune:
Fetelor multumesc! Dar vad ca s-a baut,nu gluma! ![]()
Zuzi, sa-l stapanesti sanatoasa!
Carmen, chiar sunt curioasa dc rezisti! Bravo tie!
Io am sarbatorit cu o tura de una singura in masina pana la shop...ah! ce bine e!
Va pupicesc pe toate!
Tzuni spune:
Crystina, felicitari!
Stiam eu ca vei reusi... Io vreau un pahar cu...chpsuri! Se poate? ![]()
Mephala,n-o sa rezisti la saratele! 
Zuzilici, tu chiar nu te-ai prins ce e cu tastatura asa mare la lap-top? ii facuta asa special ca intre maini, pe taste, sa poti pune blidul cu sarmale! 
Delidana, ma duc sa-mi "ascut" chitara si limba si vin sa te colind. Mai ai salata, sper...
Brenda, tu cu ce te rasfeti acum de sarbatori?
mamagiuliei, io nu pot bea bauturi alcoolice dulci! Io-s numa cu gyn cu apa tonica sau bitter amar.
dianaR, bere fara alcool? Nu are nici un farmec... Sau are? 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
brendamitran spune:
Crys,felicitari si din partea mea,frumos cadou de sarbatori!
Tzuni,io ma rasfatz cu de toate,nu m-am abtinut de la nimic,dupa cit de rau mi-a fost de la post,n-am mai avut vuraj sa ma abtin....
Dar de saptamana viitoare revin la dieta,ca tare fain e cind vezi ca dai inapoi cu greutatea!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
brendamitran spune:
Buna dimineatza!
Pe la alte subiecte pe unde "activez",io fac cafeaua.....asa ca m-am gindit sa fac si pt.voi.
Va multumesc ca m-ati primit printre voi.
Eu astazi plec din Buc,asa ca,daca nu mai apuc sa intru pe aici,va doresc Saratori fericite in continuare si un an nou mai bun!
La multi ani!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Delidana spune:
Buna dragelor,
Crystina, felicitari pentru permis! 
Carmen, ai rezistat pina la urma? ![]()
Tzuni, s-a dus si salata...mai am niste masline verzi, ce zici?
Daria, da si aici o prajitura, de ce dai numa' pe ascuns?
Pina pe 8 nu trag pe nimeni la raspundere, dupa aceea incepe distractia. ![]()
Si ca sa raspund si eu la intrebarea ta, am de gind sa fac mai mult sport (in ultima vreme m-am cam lasat pe tinjala si se vede
) si sa rezist tentatiei de a-mi mai lua floricele la film, cel putin pina mai slabesc vreo 2-3 kg. 
Azi dimineata am fost la alergat inainte de micul dejun, ce bine mi-a prins. 
Brenda, sarbatori fericite si tie si distractie placuta de Anul Nou! 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
szivarvany spune:
Buna dimineata, cine vine la cafeluta ???
Mey, m ati pus pe ganduri cu stilul sanatos de viata
La mine ultima masa e inainte sa mi inchid ochii, deci tre` sa schimb ceva. Sunt grasa ca un porc.
M au ajutat si sarbatorile si mancatul in exces de ciocolati ... Pe 8 cand dau eu raportul va veti speria ...
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
ancadragoman spune:
Eu sunt deja la a doua cafea ,dar mai beau una si cu voi....si mie imi e cam teama de raport
anca
poze nunta
asteptam gemenii....