Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

monykk, bine ai venit si nastere usoara! Ma bucur ca ti-ai mai dat odata datele pt ca in capitolul trecut nu te-am mai gasit! (primele 10 mesajele apar cu intarziere)

Eu plec la scoala! Ultima zi,

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Raportez si eu o noapte de rahat! Am dormit pe canapea, de fapt m-am chinuit singura pe canapea in sufragerie...bb si-a facut de cap, nu i-a convenit in nici o pozitie, s-a intarit in disperare cand pe colo, cand pe colo...acum sta sa iasa pe sub sanul drept... cred ca trebuie sa-i promit o bataitza la fundul ala slabanog, ca poate asa se mai potoleste.

catalina - raman la parearea mea: vei naste normal, de frica si de griji o sa ti se declanseze nasterea mai inainte de revelion... stiun cum e

mihacarm - curajoasa fata, sa inteleg ca de azi au vacanta si copiii? Oricum bravo tie, sa vezi ce bine e acasa, iti vin numai ganduri...

alinatxa - 1 la 0 pentru miine, te-am bautut la tarife. Un control lunar, la mine (echo morfo + tuseu) 1.500.000 lei si cand ma gandesc ca acum merg din 2 in 2 sapt ... Plus 300.000 lei transportul la Cta, ia vezi, cat iti da?
O tipa economista s-a dus abia in 8 luni sa o ia in evidenta ca e gravida, cica nu era boul (sotul) de acord sa afle ce va fi ...
crisuu, monykbine ati venit! Sa aveti nasteri usoare si bb sanatosi si mancaciosi!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

NEATA BURTICI!!!
Azi merg la spital sa imi puna dr. curele.... si parca am emotii..
imi spuneti si mie ce este CTG? Am vazut ca ati discutat despre ctg...

BITs, sotul meu este racit de citeva zile are febra si am sunat-o pe dr. sa o intreb ce pot lua preventiv si mi-a spus ca vitamina C ,incearca si tu...,poate da rezultate ...

CLEO36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, parca tu ai zis ca merge sotul tau sa ia trusa de anestezie de la Municipal nu? Te rog mult, poate sa retina si el programul sa mi-l zici si mie, sa vad cand poate sa ajunga si al meu. Si pretul, te rog mult. Multumesc din suflet.

Bits, in primul si in primul rand fac cezariana din cauza disproportiei cefalo pelviene (sau cum s-o numi) adica medicul e de parere (si ieri era ff sigur) ca nu trece capul sau trece f greu si cum bebe are si circulara nu am vrea sa il chinuim chiar atat de tare. Cam astea ar fi motivele.

Lili, haide mai, ce ma mai incurajezi si tu, n-am ce zice. Parca e dupa mine ... . Dar daca vreti sa ma ajutati puneti si pt mine o vorba buna la Doamne Doamne sa stea bebe acolo pt ca, pt motivele de mai sus si doar atat, imi e frica rau sa ma apuce nasterea naturala. Oricum, eu l-am intrebat pe dr ce se intampla daca se declanseaza nasterea si mi-a zis ca facem cezariana mai devreme atunci si gata. Adica este omul f hotarat si asa sunt si eu cu gandul la binele bebelului.
Faptul ca sunt ingandurata si am si eu griji si nesomn cred ca nu e chiar asa aberant. Nu uita ca tu esti la bb 2 si stii de multe ori la ce sa te astepti si ca esti si alta fire. Nu toata lumea poate fi asa. Oricum, familia e din nou cu gura pe mine, imi fac mai mult rau decat bine, pana acum nu am gasit o persoana care pur si simplu sa imi zica "da, te inteleg ca te-au luat emotiile, dar vei vedea va fi bine" fara sa ma critice. Doar mama ... ca mama tot mama.
Eu nu am ce face acum mai mult decat sa stau in pat, linistita asa cum m-a sfatuit doctorul si sa ma rog sa fie asa cum vrea Dumnezeu si cum stie El ca e mai bine.

Motivul din care chiar nu am tras de data mai inainte de data pe care a propus-o doctorul este pt ca inainte sa merg m-am rugat de multe ori sa il lumineze Dumnezeu pe dr sa ne dea sfaturile potrivite si am considerat ca a stiut el mai bine.

Ma gandesc inca la Haricleea (despre care sa inteleg ca nu stie nimeni ...) si la Cristiana. Sa le ajute Dumnezeu!

Sa aveti o zi buna!

Catalina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata!

Mai Marina, te ineci ca tiganul la mal? Stai linistita ca dc bb e mai maricel asta nu inseamna ca si nasti mai devreme. Sper sa gaseasca sotul tau si trusa de epidurala si apoi sa ai tot bagajelul facut.

cleopiciu, CTG-ul mi s-a parut cea mai ok procedura din toata sarcina. Mie mi-au facut doar inainte sa nasc cand eram in sala de travaliu. Stai pe pat si iti pune niste centuri pe burta pt a monitoriza bataile inimii bebelusului si intensitatea contractiilor.
De curelele astea va povesteam eu ca se "umplu" atunci cand ai contractii (si ai epidurala). Cand ai contractii ti se umfla parca burta, se intareste si ai impresia ca te strang curelele dar de durut nu te doare nimic-nimic. Mie mi-a placut monitorizarea asta. iti spune f clar dc bb se simte bine in burtica, cat de lungi si dese sunt contractiile.

catalina, n-am vrut sa te sperii...dar dc vei naste natural va fi totul ok. 39 sapt??? wow...mai e putin-putin. Cu traficul...hmmm, e destul de nasol ca lucreaza sotul departe (si al meu tot asa departe lucreaza) dar sigur ajungi la timp la spital.

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Roandre, multumesc de mesaj. Am gresit nitel nu va fi chiar 40 fix, va fi 39 si vreo 2 zile. :) Cat despre ajuns la spital mai am si varianta socru care sta f aproape si are masina dar se sperie usor si conduce putin aiurea asa ca nu as vrea sa o folosesc in caz ca ma ia oareshce. Cel mai bun plan cred ca e sa chem salvarea de la CMU la care am dreptul gratis conform cu abonamentul si sa ma intalnesc cu sotul la spital. Dar vom vedea ... nu vreau sa fac planul ca tiganul ca oricum nu se potriveste, stiti si voi ...

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

ROANDRE multumesc pt. raspuns,inseamna ca astazi imi face CTG..

CELO36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Catalina stai cuminte,nu te mai gandi la variantele mai dificile.si eu sunt singura acasa,nici salvarea nu stiu sa o chenm,nu am decat sa iau eu masina.si al meu intarzie o ora jumate sa ajunga acasa,si de aici mai facem vreo juma de ora pana la spital.
dar eu cred ca o sa nasc cand e el acasa.dimineata sau seara,sau la sf de sapt.
marinar,stai cumintica in pat.sunt dureri de control,daca nu sunt mari..

cu ecografiile,voi macar ati dat bani si le-ati facut,eu am dat suta si ceva de euro pe luna si nu am facut AFACERE,NU GLUMA!am facut una,si platesc un an,deci ies la vreo 1400 euro ecografia

38s+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

hai ca pe la 7.30 am reusit sa adorm iar si mi-a prins bine.

Cata da, eu am spus de trusa de epidurala. nu stiu la cat incepe programul dar stiu ca e pana la 18.00 deschis. parca si sotul gabrielei_s fusese. sigur ca o sa va spun si pretul cand o sa o am. sper sa gaseasca din cea recomandata de dr.

Roandre pai cam asa am facut. pana acum m-am tinut bat si acum... am cam bagat-o pe maneca. am facut aseara bagajul de spital cred ca in 5 minute. mai am de pus cate ceva, dar lucruri marunte. cu lacrimi in ochi incepusem sa-i spun sotului ce si pe unde sa caute daa are nevoie de ceva, dar ma bucur ca am un sot minunat care ma incurajeaz si mi-a zis ca el nu are de gand sa stea mult fata noi acasa asa ca in 2 zile vine si ma ia din spital

Aelita cred ca sunt dureri de la bb si nu contractii pt ca nu mi se intareste burta in schimb bb face un show de zile mari si cred ca ma apasa, pt ca s-a cam lasat burta. am luat si no-spa de proba, sa vad daca imi trec durerile si au trecut.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor!

catalina trusa pentru epidurala gasiti si in farmaciile sensiblu,eu am luat de la sensiblu muncii (era disponibila acolo si era in drumul meu atunci) dar poti verifica pe site-ul lor care sunt toate farmaciile in care este disponibila.se numeste perifix braun si a costat 73 ron daca nu ma insel.

la noi a venit tati cu brad aseara ,ne-am apucat de el insa am ramas la jumatate ca ni se inchideau ochii de somn...cred ca o sa continuam in week end ca nu vreau sa il fac singurica

azi am de umblat dupa formalitaturi pe la administratia financiara,beaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh .si e un frig...sa vedeti ce imi pun pe sub panatloni sa nu imi inghete organele:INDISPENSABILIdeocamdata stau si ma tot uit chioras la ei,dar trebuie...asta e.

apropos de deplasat la spital,pai daca mi se rupe apa direct sar in primul taxi,nici nu ma gandesc.daca ma ia usor ,usor vedem.al meu lucreaza taman in otopeniface 2 ore pana acasa..................eu sper sa nu ma apuce cand e el la servici,sper totusi sa nu ma apuce nici noaptea...iar vreau cam multe de la viata

astazi cine mai naste?hai!un pas inainte

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
38+

Mergi la inceput