Alaptatul creeaza dependeta de ciocolata?
Raspunsuri - Pagina 3
catrinik spune:
Da io stiu daca o fi agitat de la ciocolata sau asa e el? 

Nu... acum serios.. e cumintel.
laura72 spune:
da,si eu mancam ciocolata cat incape si beam o gramada de lichide.cand sugea stateam cu sticla deapa alaturi.da mi-a trecut,nu mai stiu exact cand.
O alta Georgeasca.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
x_alinutza spune:
Fetelor...eu nu mai alaptez de muuulta vreme (mai bine de doi ani) insa pofta de cioco... nici c-a scazut. Ba chiar de vreun an e mai `intensa`... Ink nu m-am ingrasat..dar nu se stie (am 1,65m si 53kg - dobandite cu mare efort dupa 2 sarcini + alaptat). N-am reusit sa gasesc o explicatie... M-am gandit sa-mi iau glicemia cand e pofta mai mare sa vad daca asta o fi cauza, ori corpul meu s-a obisnuit si e la fel ca orice viciu?
pozici
catrinik spune:
Eu pina una-alta am inceput sa iau LIV 52 care e hepatoprotector ....e numai din plante si rau oricum nu face.
.. poate se ia Sheannamp de mine
....
Sheannamp spune:
Da ma iau
!
Daca tot vrei un remediu natural mai bine iei Spirulina, e si hepatoprotectoare si imunostimulatoare si scade si apetitul si creste si secretia lactata!
Ce zici?
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
eryteea spune:
Da,si eu am patit la fel,tin sa spun ca in timpul sarcinii m-am ingrasat doar 8,5 kg si am nascut o fetita de 3.800 kg,cind m-am urcat pe cintar la spital a doua zi aveam nici mai mult nici mai putin de exact un kg in plus de cind am ramas insarcinata .Eu am alaptat 6 luni dar in primele 3 luni (dupa a trebuit sa tin o dieta drastica ptr. ca am aflat ca fetita este alergica la anumite alimente)m-am ingrasat 6 kg ,spun 6kg in 3 luni ,ce sa spun ori alaptam copilul ,ori eram bagata cu capul in frigider si prin rafturi la bucatarie zi si noapte.Mincam, doamne ,tot ce se poate 
Ingrid amore di mama
catrinik spune:
Eu am inceput o cura cu mai multe ( Calciu, Fier ) si Liv 52 ......Sheannamp
.... si tin sa va spun ca mi-a diparut total pofta de ciocolata... abia mai simt nevoia odata la citeva zile.
Dupa ce urmez 10 zile tratam asta trec pe Spirulina.
Asa ca.. eu cred ca am rezolvat problema asta la mine.
Yasmari spune:
Fetelor La multi ani! si sa nu ma bateti, eu alaptez, bebe are 17 luni aproape si n-am tendinte asa vorace dupa cioco, uite chiar vorbesc si nu-mi saliveaza gura
. Precizez ca de mica m-am hranit cu dulciuri nonstop, in concluzie halesc si acum dar nu sint la fel de hipnotizata ca-n trecut. Inclin sa-i dau dreptate lui gabi K c-ar putea fi pe fond de oboseala.
va pup si inca odata La multi ani si tot ce va doriti sa se indeplineasca pe noul an...inclusiv abstinenta de la cioco de v-o doriti!
"May you live every day of your life!"- J. Swift
ipearina spune:
Nici in sarcina, nici inainte n-am fost ahtiata dupa dulciuri, in schimb, de cand alaptez simt zilnic o nevoie acuta de a manca ceva dulce. Nu mananc ciocolata ca am fost avertizata de medicul pediatru, in schimb mananc alte dulciuri, insa cu masura ca sa nu pun la loc toate kg din srcina. Probabil ca din cauza oboselii si a noptilor nedormite.