Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 7
geo_ionita spune:
Buna seara!
Chiar daca inca nu sunt mama ci doar la capitolul "aspiranta" sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru...mai trag cu ochiul la voi, mai pun o intrebare, ca sa ma documentez din-nainte, ca in momentul in care va veni bb sa stiu ce si cum sa fac. Nu?
Va doresc un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi, sanatate si multe, multe cadouri!!! Si eu il astept in seara asta pe mosu'...poate imi face un cadou mai special...
O seara frumoasa!
Georgiana
geo_ionita spune:
Un pitic de Ploiesti este si ANA-MARIA, nascuta pe 18 mai 2004, fetita Madalinei ( maduzta) care este si nasa mea!
Georgiana
Yael spune:
Ho, Ho, Ho... Merry Christmas EVERYONE :)
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 7 luni -01May'05)
Picasa
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Laura, a ramas ca nu ne mai intalnim azi, ci in ianuarie, ca sa poata veni si fetele, eventual intr-o sambata. Poti sa dai mai multe amanunte despre Sandra? Adica de ce ai luat-o din maternitate? Sigur, daca nu e un subiect prea delicat... Unde anume e gradinita Snow White? E particulara? Au si cresa?
[
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea , Snow White este chiar lg Sala Doroftei si am inteles ca primesc si copii in jur de 2 ani .E particulara .
Despre Sandra , ce sa zic?Povestea ei e incalcita si lunga .Ti-o voi scrie pe Pm , ok?
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
Madachan spune:
La multi ani ,fetelor!!!!
Apropo de gardinita SNOW WHITE, cam ce preturi au? Mai exista in Ploiesti si alte gradinite particulare? Din toamna o sa-mi dau si eu piticul la gradinita .....vreau cat mai multe pareri.Sunt bine ingrijiti la Snow white?
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Madachan spune:
Mai am o intrebare. Un cabinet particular ,pt un control de doi mai amanuntit de 2 anisori,la un medic pediatru bun??? Am fost la Meriurg,dar nu era medic pediatru....
EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
alinutza spune:
Buna tuturor,sunt mamica Sarei care pe 20 ianuarie implineste 4 ani si sunt fericita sa ma alatur voua,multumesc pentru invitatie.
LauraNicole spune:
Ca gradinite particulare in Ploiesti am gasit astea:
ANGELS
Gradinita cu program scurt si After school
Gr#259;dini#355;a nr. 12 Ploie#351;ti, aripa sud-parter, str. 1 Decembrie 1918 (din str. Muzican#355;i).
Tel: 0723641720; 0745054271; 0788865744
ARIEL
str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu nr.2A
tel 0244/ 597894
FIONA(n-o recomand la cate am auzit de ea )
Aleea Secelenilor nr 3
tel. 0727-404.644
DUCKY - DUCK Ploiesti
Gradinita Ducky-Duck: limba engleza, limba germana, limba franceza, educatie muzicala cu chitara, initiere calculator, logopedie, transport, copii de la 2 ani Contact: Str. Vasile Lupu nr. 50, Ploiesti, Prahova , Tel. 0721.446.982
Gradinita Ursuletul - CT Grigorescu, nr 18, in spate la Posta Mare, langa restaurant "Mon Cher"
si pe str. Nucilor nr. 10, langa fosta Baie Publica
http://www.gradinita-ursuletul.ro
Mai multe informatii aici:http://prahova.einformatii.ro/content.php?c=eutile_subcategorie&utile_id_cat=2&utile_id_sub_cat=61&sortare=&informations=invatamant&p=2
............................................
Mai bine te uiti la ciobul din ochii tai pana sa vezi paiul din ochiul meu !
raluca.m spune:
Buna dimineata, fetelor!
Ma numesc Raluca si ma bucur tare mult sa vad mamici de Ploiesti pe forum.Eu o sa devin mamica de fetita, sunt insarcinata in 26 saptamani si trebuie sa nasc pe la inceputul lunii aprilie.
Va urez Sarbatori Fericite in continuare si sper sa ne intalnim la primavara prin parc!