Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Emma si-a taiat parul cu foarfecele. Sa mor, nu alta. Am facut greseala sa cumpar un forfecel micut acum citeva zile ca se juca cu unul mare si taia hirtia bucatele. Nu stiu ce naiba o fi fost in capul meu sa am incredere ca e fetita mare si nu o sa isi taie parul:(. Toate bune si frumoase pina azi, cind a gasit ta-su o papusica(am facut si poza sa vi-o arat) tunsa...taiata coada. Mai in gluma, mai in serios (greseala maaaare), ii zic Emmei...vezi, poate iti tai parul. Si mergem sus eu cica sa invat, dar stateam la taclale cu Alex. Urca Emma scarile cu pina pe par (acoperea bretonul) si o rog sa imi arata sa vad ce are acolo. O intreb daca si-a taiat cumvaparul, ea fuge in camera, il trimit pe ta-su care se intoarce cu un somoioc de par in mina. Mi-a venit rau, o cert (rau, poate prea rau, dar mi-am vazut visele de a o vedea cu par lung si codite naruite) ii zic ca ramine fara par in cap ca tati), plinge cu sughituri si imi zice: cumparam altul, mama... scoate mare parul later. I promiss, mama. Ce sa mai zic. Coborim si gasim papusa mutilata, dar de data asta si rochita taiata bucati. Probabil ca dupa ce a terminat cu rochita, a trecut la propriul par. O intreb pe Emma: mama, ce a fost in capul tau, de ce ai taiat parul si rochita papusii? Stiti ce imi raspunde? "Mami, you spilled milk on my shirt. De ce, mami? Ai murdarit bluza. You spilled milk on the floor. Say sorry, mami!" Intr-adevar, varsasem un pic de lapte pe jos si ca sa devieze de la discutie si sa imi atraga atentia spre altceva, poftim raspuns. Nu sint fraieri astia mici, dom'le. Am mai intrebat-o d evreo2 ori si am primit acelasi raspuns.

Cu parul am rezolvat-o oarecum. Si-a taiat citeva suvite de par pe partea dreapta, exact parul din fata. I l-am taiat la nivelul bretonului, dar se vede ca pe partea dreapta are mai putintel par, ori,eu vad, mai bine zis. Cu facutul coditelor s-a rezolvat, ii prind parul taiat cu clame si gata. Si eu care vroaim fata cu parul lung si codite. Va mai dura ani de zile sa ii ajunga parul la fel:(.

Inca nu mi-am revenit din durerea de cap care ma apucase.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

oanaaaa!!! yupiii, traiti!!!
eu accept provocarea cu intalnirea. ce zici de insula copiilor in herastrau? si poate nu suntem singurii acolo! daca se mai incrie cineva, dau "sfoara in tara".
dvd-ul cu thomas l-am luat, juma-juma cu liliac. vorbim.

iuliana, uite ca la andrei nu mi-e teama... ca orice poti sa faci, numa' sa nu-i arati foarfeca. aia inseamna tzac-tzac la par, si asa ceva nu se face. daca ar fi dupa el ar avea plete, cand ii zic sa ne tundem, replica e "nu azi, maine". ca aia cu fumatul.

io dau la copil sa suga, sport national la noi in casa. daca cumva incepe productia sa lase de dorit, o relanseaza fi-mea pe we. asa ca suntem in deplina forma. mucii au trecut, kk s-a dres, ne-am descurcat si uite facem luna de cresa fara incidente.

andrei... incercat la greu sa invatam poezia pt serbare, ca lui ii place doar inceputul sau sf de vers. of... si uite acus e 8 martie, io mai am nitel si lesin de emotie! cine mai are serbare?

cat despre , zau ca nu-mi plac . chiar ar fi pacat dupa atatia ani sa facem un meci de-aSTA. dezavantajul mesajului scris, uneri poti fi inteles gresit. si cum toata lumea are dreptate, hai sa revenim la oile noastre.
ce ziceti de o noua runda de ??? nu de alta dar tot mi s-a promis pe la craciun ca primesc restantele pentru site!!!

si in incheiere, azi iar plec singurica cu masina la cresa. partea ceeaaa mai frumoasa e ca tati numi-a mai intors-o, e cu spatele si trb sa ma strecor asa intai printre un matiz si o bordura, dar nu merge calcata bordura, ca acolo mai am un pom si alt matiz. cu asistenta am mai scos-o... dar azi sunt singura. sper sa nu fie nevoie sa astept vecinii sa plece inaintea mea.

si cu asta, va !

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

ce-am rezolvat cu gradinita azi:m-am dus bou si m-am intors vaca, cica sa incerc in iunie cand sunt inscrieri!
o mai bat la cap prin aprilie, macar mi-a acceptat cartea de vizita!!!
ma scoate din minti gradinita asta, dar nici numa las pana nu-l inscriu aici!
saptamana usoara!

Mergi la inceput

oana, dar n-a mers sa-l duci de-acum? ca doar nu e scoala sa inceapa numai in septembrie... nu aveau locuri libere?

si nu se inscrie nimeni pt iesire de we??

intrebare pt . daca te opreste si n-ai actele la masina, sau ai un xerox, ce patesti? ai totusi carnet...
io ma dau cu masina dimineata, parca-parca s-a dus frica, desi am impresia ca sunt totusi prea multi pe sosea in afara de mine... si e si mai bine singurica in masina. cu cineva alaturi mai mult ma zapacesc, mai am si tendinta sa astept indicatii. ma auto-conving ca 5 min de condus in fiecare dimineata si ceva traseu in we ajuta.

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Pe locuri...fiti gata...START! Va dau startul la tinut pumni ca la 13:00 am interviu....si parca nu stiu nimiiiiic:(((.
Of, greu ii la batrinete:)))

Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

as fi vrut sa-l duc de acum, macar 4 ore, dar nu au locuri cica, si nici nu vrea sa se lase madama...

Floarea soarelui- mult succes la interviu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si noi am vrut sa-l dam pe Raduc acum in primavar la o gradi cu program normal, dar sa stea doar pina la prinz, insa cucoanele directoare nu s-au lasat (vorba oanei-noemi ) si asa am aflat de o gradi cu program scurt aflata chiar linga biserica Silvestru, deci relativ aproape de noi.
Vreau sa incep sa-l duc cam intr-o saptamana dar nu imi fac curaj. AM si eu o problema: cum il voi face sa pape la ora 7 dimineata?! Ca el e genul care papa mai tarziu dimineata si leeent, asa ca asta e cel mai mare cui al meu pentru gradinita. Nu pot sa-l duc nemincat, acolo mi-au spus sa-i trimit un sandwich cu el, ca ei ii dau un laptic si un corn dar nu prea le maninca copilasii.
Poate ma ajuta mamicile cu copilasi aflati deja la gradi mai demult.

Pupe de la noi.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mda, cand sa scriu si io, hop imi pica netul...

floricico Cam tarziu m-am trezit cu tinutul pumnilor!! Dar speram ca vii sa ne dai o veste buna!! Mult succes, orice-ar fi!
danat Mult succes la noua gradi!! Nu prea am solutie la faza cu mancatul...din pacate...chiar si pe mine m-ar interesa cum sa pape macar un picut dimineata, ca la lesinatura de ceai care le-o da, nu pot eu sa stau impacata...
oana_noemi Insista, ca pana la urma totul e rezolvabil!!! Mult succes!
cris In mod normal n-ar trebui sa patesti nimic, ca se mai intampla, iar ei daca au dubii ar putea sa te "verifice" pe loc. Sotul meu a patit-o si mai frumos, l-a oprit politia si nici permis n-avea la el, nici acte, dar atunci eram eu gravidoasa, i-a luat datele verbal, l-a verificat la evidenta populatiei, masina era a firmei, adica muuult mai incurcata treaba... Si ne-a urat la sfarsit drum bun!!!

Mai, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Andra ca tare mai este dezordonata. Toata casa este intzesata cu jucariile ei, n-ai loc sa mergi! Am discutat cu ea in fel si chip sa si le stranga, n-a mers. Asa ca am trecut la "bagat la sac si dus la gunoi" (adica le-am pus si eu pe-un raft in balcon). Printre cele "aruncate" erau si cartonasele de la revista Scooby-Doo si masinuta. Mai, fetelor, nicio strafulgerare pe fata ei la faza asta, nimic. Ei, ieri a mai gasit cateva cartonase aruncate, cine stie de pe unde...si vine cu ele la mine: "Mami, uite, si pe astea trebuie sa le arunci la gunoi!!" Am ignorat-o initial, asa ca don'shoara a insistat pana le-am aruncat si pe astea in sacul cu pricina. Ei, ce metoda sa mai adopt??
De cand a venit primavara ne-am umplut din nou de muci! Si asta acum, recent...doar "robinetul" are-o garnitura defecta, in rest nimic altceva, nici rosu-n gat, nici nik mai profund... Am trecut la oscilo si siropele...
Hai sa si sa aveti o seara frumoasa...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI, doamnelor!

Sa fim iubite, sanatoase si foarte fericite!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

dragi mamici,
LA MULTI ANI!, sa fim fericite si sa ne bucuram multi ani de-acum inainte!
ce-ati primit de la copii?

andrei a fost cu tati la cumparaturi, era tare mandru de el ca-i da cadou lu mami... si felicitare... tot sper sa-mi faca ceva si cu manuta lui, la gradinita, da' sa vedem...

Mergi la inceput