Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 26
iuliana spune:
Am fost asa de bolnava simbata si duminica de nici nu m-am putut ridica din pat. De fapt a inceput simbata seara. Nu e raceala ca nu am nimic, numai ma dureau toti muschii si aveam dureri de cap si temperatura. Am mai facut episoade din astea (vreo 2 pina cum) si cred ca e de la stres si oboseala. Acum sint fresh, fara nas curgator sau altceva, dar am dormit ieri de la 10-12 si de la 2 pina azi dimineata la 7.30 cu pauza de masa pe la 8 seara. Tre' sa fac ceva sa nu ma mai stresez asa tare. I-am zis maica-mii sa imi trimita MagneB6.
Multumesc pentru aprecierile pentru filmulete. Eu nu am facut decit sa le incarc acolo...protagonistele sint "de vina' pentru succes
.
Avusesem in plan sa ii facem o surpriza Emmei sa mergem la Disneyland week-end-ul asta, dar noroc ccc ca am vazut ca ploua...si ce a mai plouat si inca ploua. Azi Ema reincepe scoala dupa o sapt. de vacanta si cred ca o sa se bucure tare.
Va pup, ma duc la invatat.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
neata lume!
uite lumea cum se streseaza
, si io pachet de nervi... dupa ce-mi crap capul ce fac cu educatoarele de 1 martie, vine tati aseara si-mi zice ca 1 si 2 e dezinsectie&dezinfectie la gradinita. si doar au facut in vacanta din februarie!
asa ca acum aven 2 zile copilu pe cap, joi la tati la servici, vineri o sa fie si pe la mine vreo 3 ore, ca tati trb sa mearga la o conferinta... si bomboana de pe coliva fi-mea are primii ei muci de gradinita, mai lipseste sa se imbolnaveasca si maimutza mica...
...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
l_carmen2003 spune:
O prinavara frumaosa si numai soare in inimi!
Eu va citesc destul de des, dar timpul!!! bata-l vina... nu mai apuc si sa scriu...
In plus suntem bolnavi cu totii, eu de abia m-am intors ieri in tara si sotul meu pleaca maine pt cateva zile, adica de fapt chiar de ziua mea nu va fi acasa! Of Doamne, nu ma supar ca nu va fi aici de ziua mea insa m-am saturat de plecari si de pwetrecut prea putin timp cu copilul... care copil nu mai merge la gradi, iar, din cauze de muci si viroza... pe care se pare ca am luat-o si noi. Va las, am un cap mare-mare... si nimic de mancare acasa, normal si tre sa pregatesc una bucata barbat de drum...
Copiii vostri isi sufla nasul? sau e ca la al meu ca stam doi pe el cu pompita!?
Va uram numai bine, sanatate si fericire! Si numai bine nazdravanilor!
Alex si Carmen de Iasi
cristinamh spune:
carmen, imi pare rau sa aud iar de bolnaviori...
nici andrei nu sufla nasul, trage in el. n-am mai avut muci din decembrie, asa ca nu stiu daca intre timp a mai progresat
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
liliac1 spune:
Ei, noi suntem din categoria suflatorilor de nas...dar nu asa cu spor cum ar trebui sa o faca, ci cu figuri, cu icnete si cu mangaieri de batista. De cele mai multe ori nu scoate nimic in procesul respectiv, asa ca de baza ramane tot dejtu' scufundat pana la incheietura mainii in nas
. Al ei, bineinteles...ca acum suntem in etapa de scos sub forma de...caramida...
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ankalaura spune:
Si noi suflam nasul, chiar eficient. Si in plus, Eliza sta cu placere sa ii pun picaturi in el!!!
Cris - welcome to the club!!! Vezi, de-aia e sfanta gradinita privata nene - nu tu vacante, nu tu dezinsectie.... Covrigi mananc, si eu la stat nu o mai dau pe Eliza!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
cristinamh spune:
pai ma anka, aici e diferenta, ca nici de covrigi n-as mai avea bani daca as opta pt privat... chiar e imposibil pentru unii!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
iuliana spune:
Anka, mama draga, dar de ce e sfinta gradinita privata? A murit si si a ridicat-o la cer ca sfint? Hai sa fim seriosi, ca ies copii culti si destepti si de la gradinite de stat...incearca si tu sa te mai uiti in jur si sa nu dai asa cu pieptul inainte si cu parul (batul) in cap la altii. Incearca si tu sa fii un pic mai modesta ca nu strica. Unii nu isi permit gradinite private si s-ar simti un pic ofensati de comentariile pe care le faci. Crede-ma, imi permit mai multe ca tine financiar, dar niciodata nu ti-am dat peste nas sa iti arat si sa compar cit am fata de tine. Scuza-ma, dar de data asta chiar nu m-am putut abtine...de multe ori am fost cit pe ce sa comentez afirmatiile pe care le faci in legatura cu unele chestii care chiar ofenseaza omul de rind, nu cel care s-a ajuns si uita de unde a plecat.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
ankalaura spune:
Hei, ce-aveti nene?
Cand am spus Cristinei 'bun venit in club', ma refeream, CU AMARACIUNE, la clubul celor care nu au cu cine lasa copilul, care mai trebuie sa fie si la serviciu in timpul asta, si care sunt nevoiti sa aplice fel si fel de "acrobatii" ca sa rezolve astfel de "pauze" la gradinita (situatie preferabila totusi, decat cea a "pauzelor" din cauza de copil bolnav!)
Nu vorbeam de cele doua categorii de gradinite referindu-ma la cat costa! Ma referam la problemele care sunt in sistemul de stat, in sensul ca toata ziua-buna ziua au inchis pentru cate un motiv! Ca toata ziua-buna ziua gasesc cate un motiv ca sa iti solicite bani, sau, trebuie sa te simti tu sa dai - vezi subiectul cu gradinite, unde e un super trend, intrebam ce spaga sa dam, ca sa ne primeasca odrasla! ma refeream la faptul ca in tara asta de doi lei, tichia de margaritar ne lipseste, ca te duci la gradinita de stat, si esti tratat ca un nimeni, pentru ca ei nu sunt obligati cu nimic fata de tine, ci tu.... trebuie sa te comporti ca un milog pentru ca altfel iti ramane copilul pe dinafara!
Mi se pare aiurea in general, daca tot duci copilul la gradinita, mi se pare aiurea ca din doi in sapte sa trebuiasca sa il tii acasa.
Nu m-am referit la taxe, desi pe mine una, gradinita de stat ma costa aproape ca si cea privata si aici nu e o metafora! Nu am spus ca de la gradinitele de stat ies copii tampiti, departe de mine sa cred asa ceva! Doar si eu am dus copilul la o gradinita de stat, unde am apreciat ce se facea!
Ma refer la sistem - ce te faci daca nu ai pe nimeni alaturi, caz in care se regaseste si Cristina, dar ai un job unde nu te poti duce cu copilul dupa tine? Si asta pentru ce? Pentru ca, desi acum doua saptamani a fost vacanta (timp in care, eu, daca nu as fi mutat copilul, ar fi trebuit sa platesc bona), se dezinfecteaza din nou si se "dezinsectizeaza"... Sa inteleg ca au gandaci? Sau ca au mai avut chef doamnele de o mica vacanta de martisor?
Iuliana - daca am facut vreodata vreun comentariu deplasat, ai fi facut bine sa imi spui atunci. Nu am avut intentia!
Si imi cer scuze fata de toata lumea daca am jignit pe cineva vreodata.
Insa, de aici pana la a discuta despre care cat isi permite, sau care isi permite mai multe, e cale lunga. Nu sunt o persoana care isi permite sau nu isi permite, este ultimul lucru dupa care ma ghidez in viata. Si chiar ma consider om de rand, asta sunt.
In fine, acum ma retrag.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
oana_noemi spune:
oupsss, intra omul din an in paste si ce gaseste
?
primavara frumoasa tutoror!
eu astept 8 martie sa fiu si eu serbata cum se cuvine de sotul!
v-am citit toate comentariile si de abia astept sa vina caldura sa facem o intalnire cu toata gasca.
si ca sa pun si eu cireasa de pe tort, maine ma duc la gradi sa ma milogesc de d-na directoare sa-l primeasca pe puradel, iar metoda de convingere care cica ar avea sorti de izbanda este sa pun 100 RON intr-un plic pentru doamna directoare.
l-as da la privat, daca as stii ca nu dau banii degeaba, ca Erik nici nu vrea sa auda de gradinita, plange numai cand ii povestim.
L-am dus doua zile in toamna si a plans de a sarit camasa de pe el!
In rest e sanatos, tot slabanog, are 13 kile, dar e tare simpatic si face niste chestii de mori de ras.
Cristina, daca ai facut rost de dvd cu Thomas, mi-l dai si mie?
Va pup si promit ca o sa fiu mai activa!