Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

anka, nu lasa distanta mare, nu-i cu nimic mai bine, nu citisi mai sus? Ai unul care zici ca intelege, dar tot copil e, uneori iti vine sa-ti pui paie in cap ca parca tot 2 copii mici ai!

cristina, asa mi se pare si mie corect, sa o cert si pe Silvia si pe Diana deopotriva, uneori Silvia e cea care incepe cearta, dar o cert si pe Diana spunandu-i ca putea face in asa fel ca sa nu o provoace pe Silvia.

La noi cel mai fain e cand pleaca Diana la tatal ei si Silvia moare de dor. Acum cateva minute am vorbit cu Diana la tf., a vrut si Silvia. Prima intrebare, cand vine acasa. Diana ii raspunde: maine, la care Silvia ii raspunde: nu maine, eu acum vreau sa vii...mami, nu vine Dia azi...si imi intinde telefonul suparata. Dar dupa ce se intalnesc mierea si laptele dureaza max. 30 minute...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Diana iar e bolnavioara...are febra. A inceput acum vreo 2 zile Emma cu muci,dar vad ca ea nu are nimic. In schimb, Diana, care a fost dintotdeuna mai sensibila, a facut febra.Sa vad cum o sa fie urmatoarele 2-3 zile si,daca tot rau e, o ducla dr. De abia incepuse si ea de vreo citeva zile sa manince mai binisor si iar a trecut pe greva foamei:(, iar eu disper. Emma e la polul celalat,vad ca vrea mincare si o aud si eu spunind "Mi-e foame", apropos de ce zicea Cristina. O sa ajunga si Diana in ritmul asta o slabatura ca si sor-sa.O mai aud ca zice "yucky" cind nu-i place ceva. Mi-a spus azi ta-su ca le-a pus la masa, Emma a refuzat mincarea, a zis ca e yucky si Diana a cpiat-o. Sa nu iti iei lumea in cap????? Si eu am de invatat de nu imi vad capul. La un curs am test in fiecare saptamina, iar la celalalt examen la 3-4 saptamini si e greeuuuuu si e musai sa iau A,nici nu vreau sa ma gindesc la B, desi e si asta acceptabil (una din facultati la care vreau sa aplic pentru programul de nursing nu primeste decit cu un singur B din 4 clase si mai am de luat si o clasa de statistica-matematica si la asta nu cred ca am sa iau A). La celelate facultati nu imi trebuie statistica si nu conteaza ca aiterminat cu C pe linie.

As mai scrie, dar ma duc la invatat...martea viitoare am examenul ala greu si mai am inca 2 cursuri peste care nici nu am trecut.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Flori Cred ca toate trecem prin faze de-astea cu miorlaieli si figuri pe strada. Ca solutie, noi mai adoptam cateodata metoda concursurilor, ceva de genul: cine ajunge prima pana la nu stiu ce obiectiv...si incepem numaratoarea cu "pe locuri, fiti gata, start!! Absolut firesc ca ea ajunge intotdeauna prima, si are o satisfactie super. Sare-n sus si striga-n gura mare: "Am chishtigat!!!!"
dana_ene Cum te mai simti?? A trecut gripa?? Fetele sunt oki??
ankalaura Si noi avem crize cu urlete si cu vreau de-aia, nu de-ailalta, dar o ignoram total sau incepem cu povesti morbide. Cea mai dorita "prajitura" pentru ea e ciupaciupsul!! Mai, si daca doar ar linge-o, poate ca i-as mai scapa cateuna din cand in cand dar cand stiu ca o crantane mi se face rau!!! Asa ca...ciupaciupsurile au in ele otrava care ii coloreaza limba si care ii baga viermisori in burta. Si mai avem cateva de-astea...dar exemplul asta mi-a fost la indemana. Cu ciocolata, nu avem acces decat la de-aia kinder si doar una!!!! Restul...face carii (am avantajul ca maica-mea e intr-o lucrare dentara acum si din motive de stat cu fii-mea, o cara dupa ea la cabinetul stomatologic si a vazut care-i faza cu "lucrarile" la dintzoci)
cris orice-ar fi, noi tinem pumii sa iasa bine!!!
Mioara Noi am primit o pereche de patine pt fii-mea (le-a scos soacra-mea de la naftalina de undeva si inca n-am descoperit daca au fost ale lu' sotulache sau ale cumnata-mii ) Trebuiesc vopsite un pic, cu toate ca arata foarte bine si ne gandeam ca ar fi de preferat sa incercam gheata de la patinoar (pana nu se va transforma si asta in cine stie ce supermall) decat gresia de prin casa. Noi nu suntem patinatori niciunul asa ca ne gandeam pentru inceput sa pun arcanu pe barbat, sa-l car odata sa vedem cum stam noi 2 cu echilibrul pe gheata si abia dup-aia sa ne invrednicim sa luam si pe ghiber cu noi. Deh, ma bazez pe mantinela, oricum.

Suntem acum in etapa de stabilit denumirea pe sexe a animalelor. Adica vaca si boul, cocosul si gaina, curca si curcanul... Si nu va spun ce imaginatie are fii-mea. Sa va dau cateva exemple: vulpea si vulpul, ariciul si aricea, oaia si oiul, sarpe si shearpa, etc... Noi o corectam, ne halizim si mergem mai departe...Oricum, daca vrem sa ne distram intr-o seara, facem identificare pe sexe a animalelor. Aseara insa mi-a oferit o surpriza. O intreb "leul si...", ea urmand sa completeze. S-a gandit un pic, si daca-i parsiva, mi-a dat un raspuns de m-a lasat lata: "doamna leu!" In felul asta s-a scos, n-aveam cum sa zic ca este gresit. M-a vazut blocata si ca nu mai continuam si imi zice: "am glumit mami, e leul si leoaica".
Am zis ca este timpul sa identificam prima litera a unor cuvinte. Deocamdata e fix pe dinafara dar unele le mai nimereste. Trebuie inventat si aici un joc, ca altfel nu merge.
Cunoaste numerele pana la 99, si faceam intr-o zi teste pe cartonasele cu Scooby (m-am tacnit definitiv!!!) si dupa ce-a identificat mai bine de jumate, imi declara: "mami, m-am plictisit"!!! Clar, asta e fii-mea, ca nici ma-sa nu face acceasi chestie de prea multe ori, tot din plictis.
Hai, ca m-am intins o gramada!!
Va

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Dana, sa iti traiasca multi ani fericiti Roxanica! Sa va bucurati de ea si de surioara ei!!!

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ia uite mai ce pe faza a fost iuly!!

sansana, sa cresti mare si frumoasa! sa ai noroc si sa fii sanatoasa, ca in rest are mami si tati grija! !

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

cat de rau iti poate merge intr-o zi. miercuri, nu marti. pun ceasul sa sune. verific seara ora, activarea alarmei. ok, ma culc linistita. a doua zi ma trezesc cu lumina in camera. ora de sunat trecuse demult. inexplicabil, ceasul n-a sunat. nu avea pe ecran nici "alarma ratata". scol repede tot batalionul, hranesc copiii, ii imbrac, trebuia deja sa fim dupa programare la doctor. zgatia mare se pune pe urlat. el nu vrea la doctor cu tgv-ul, nu cu masina. pt cine nu stie, tgv-ul e metroul de pe magistrala 2, ala alb si frumos. ca seamana cu trenuletul lui, tgv...
bun, ne suim in masina. urlete in continuare, am uitat cd-ul cu danonino in casa... mergem noi frumusel, cam juma de drum... si cedeaza arcul de la ambreiaj... injur in gand, tot ce-mi trecea prin minte, sarim intr-un taxi, ajungem la dr. acolo toate bune si frumoase. iris n-are nimic, am studiat si putza lu andrei... umflatura aia mica se are ca e o acumulare de grasime. il mai lasam pana la vara, daca nu se absoarbe, o scoatem. nu chinuim copilul acum in miezul iernii.
cat despre vestea minunata pe care o anuntam, se amana cu o zi, ca n-am mai avut masina sa ajung...

si acum sa va intreb, are cineva thomas dvd in romana? ca am innebunit... chiar nu am cum sa stau mereu sa traduc episoadele pe care le avem deja.

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Ei, cum vise pare sa dormiti numai 2 ore juma ? Am adormit si eu in sfirsit la ora 5 si la 7.30 s-a trezit Diana ca vrea apa si a mai dormit popa dupa aia, ca eu nu:(. Macar bine ca Diana nu a mai avut febra si ca a baut si ea ceva lapte si suc, ca aseara i-am bagat suc in gura fortat cu seringa sa aibe si ea ceva zahar in singe ca nu a vrut sa manince nica.

Nu stiu naiba cum se aduna toate asa deodata, cind am examene ba sint fetele bolnave, ba eu, ba Alex are multa treaba la servici. In ultimele saptamini s-a dus si simbata si duminica la servici, pleaca dimineata tare (azi a plecat la 5) si nici nu am pe nimeni sa ma ajute. Macar bine ca s-au mai linistit fetele astea cu bataile si nu mai aud urlete toata ziua.

Am inceput intensiv studierea alfabetului. Am ramas tablou ca le stie si pe pe Y, Z si W (de la numele copiilor de pe ecusoane). Diana toata ziua imi ia mina sa ii apuc degeteljul sa numaram in carti. Aseara ma punea sa ii numar pe Bestie, Belle etc din Frumoasa si bestia. Am fost sa ii cumparam periuta electrica si o vroia pe aia cu Lela (Cinderella:), asa ca vad ca da si ea in dambla:D

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va multumesc pentru urari !

Ah, am fete mari...!!!

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20070207" target="_blank">POZE - ROXANICA LA 1 ANISOR

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

La multi ani Roxanica, pui mic si frumos! Mai, da ce rochita frumoasa am avut. pupici

Flori, fetita Alexandra si baietii Mihai si Gabriel

Mergi la inceput

si acum, vestea cea mare...

iris e la cresa!
am primit o oferta de lucru, pe care n-am putut s-o refuz, si in 2 saptamani am schimbat toate planurile... copil la cresa, eu la munca.

sa-mi tineti pumnii sa rezist, ca mai am nitel si bocesc... fetita mea aia mica, am lasat-o printre straini... si andrei mai intreaba din 5 in 5 minute, "mami, unde ilil""aaa, a clesha??""nu mmi, ilis acasa, nu a clesha". si io imi fac curaj...

Mergi la inceput