Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

L-a spus pe R! Dar numai de doua ori! Asa repede a trecut, ca nici n-am realizat...

A fost si la noi MONK - super serial, dar acum nu cred ca mai e pe vreun program. Mie mi-a mai placut mult de tot HUFF.

Iuli, de Amazon te intrebam ca poate facem o combinatie Eu am o prietena in St Louis, dar am cam pierdut legatura cu ea ca e super ocupata (preda la universitate nu stiu ce cursuri), iar ea imi spusese ca ar fi fost foarte scump curierul si ca nu se merita. Asa ca mai vroiam o parere - faza e ca noi nu putem cumpara de aici, iar in Germania au numai electronice si carti deocamdata. Nu stiu ce intelege amica mea prin scump, dar ma uitam ieri si ca de obicei, am ramas cu gura cascata. La noi nu vei gasi niciodata asa rochite ca acolo, cu 8-10 dolari... Cu 30 poate ca da! Or fi asa cum par din poza? La noi, cu Quelle, m-am lamurit! (ii luasem un costum de ski cu salopeta si geaca... ce ski nene, de primavara as spune, atat de subtire este! Bine ca ii mai luasem unul in decembrie, care e gros, ca in baza astuia... Si sa fi vazut ce scria in descriere, cadeai pe spate! Iar ultima chestie luata.. Un bebelus pe care il comandasem in noiembrie, a venit acum o saptamana... am crezut ca au gresit comanda, am cautat in catalog... codul corespundea! Avea alte haine, nu spunea mama-tata, cum scria in descriere, iar in gura are o gaurica, dar suzeta n-am avut in pachet, iar punga era sigilata! era cu totul alt bebelus!!! Naiba sa ii ia ca ne prostesc pe fata!

Edit - am pus pozici cu Mos Craciun
la http://new.photos.yahoo.com/ankalaura/album/576460762388431576
As mai fi stat sa pun si altele de pana azi, dar ma cheama datoria la spus de poveste copilului

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - spera tu ca noi l-am dus ! Dar doar pentru era si nepoata-ma si i-am promis ca nu stam acasa. Adevarul ca ne plictisisem toti de bushitul masinilor ...

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Fetelor, am venit de la Predeal! Mama, ce zapada, cand am ajuns acasa inapoi parca visasem, nu alta... Si a nins ca in povesti, in casa cald si papa bun, copii cuminti - obositi de la zapada.
Craita nu a rezistat mai mult de un sfert de ora pe skiuri, dar Crina este un talent. De a doua zi a coborat de 4 ori cu monitoarea de ski pe partia de copii, iar a treia zi de 5 ori. Este talentata, dar dupa cat frig am inghitit eu uitandu-ma dupa ea, i-am zis: mama, totusi cred ca o sa incercam si baletul, sau inotul, unde e mai cald. Zau ca mie nu imi place frigul. E mult mai bine sa stai in fata semineului si sa te uiti la fereastra cum ninge afara. Ce sa-i faci, varsta... Am zis eu ca-s prea batrana pentru sportul asta.
Oricum, a fost super si chiar m-am relaxat. Oricum, cred ca altfel nici nu vedeau zapada anul asta.
Poze inca nu am, iar albumul l-am pus din nou pe private, m-am speriat si eu de ce a spus Iuliana. Sunt atatia nebuni pe lumea asta...
N-am apucat sa ma lamuresc de la voi cu filmul Hansel si Gretel. E de desene animate? Eu am unul, dar este gen Veronica, iar fetele nu prea gusta decat desene animate, la filme nu prea au rabdare. N-as putea spune de ce.
Liliana, nu le-am dus inca la patinoar. As duce-o pe Crina mai ales, acum ca am vazut cum reactioneaza la skiuri, dar Craita sigur nu ar rezista. E tare lenesa. Si nu am nici patine, iar ca sa ma bat acolo la coada cu 2 copii dupa mine, nu ma vad deloc in stare. Ma mai gandesc. Tu ai dus-o pe a ta?
In ceea ce priveste hachitele, e prea mult de povestit. Daca nu o apuca pe una, e cealalta sau amandoua... Sunt si multe momente calme, de ce sa nu recunosc, dar... Daca nu se iau de la jucarii, tot timpul gasesc un motiv. Dimineata s-au certat (cu plansete, evident) de la un maieu rosu. Care era doar unul. Chestia este ca realmente am devenit imuna. Nu ma mai enervez decat foarte rar. Si nici nu ma mai bag. Le-am si spus ca eu sunt mama nu judecator, asa ca sa se descurce. Trebuie sa invete sa se inteleaga, nu sa fac eu pace tot timpul. Nu ca as reusi... O sa vad unde duce abordarea asta...
Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Anka - spuneai la un moment dat ceva despre o carte cu activitati pentru copii intre 3 si 5 ani de la Teora. Unde o gasesc si eu ?

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mioara, ma bucur ca a fost atat de bine. Si felicitari Crinei!
Am retinut ceea ce ai spus, chestia cu "sunt mama, nu judecator". Am bagat-o la cap!

Sasha, of, si la noi e cam la fel... nu intotdeauna, desigur, dar are niste figuri si fii-mea, mama-mama!

Anka, felicitari pentru R. Gata, acum daca a inceput, e perfect.

Cris, ia uite ce ambitios e Andreiu. Vezi, mai, vezi? Dragul de el .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mioara, pai merge sa nu fii judecator, cand "inamicii" au aceeasi talie... dar cand sunt 2 ani diferenta...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

mioara, pai merge sa nu fii judecator, cand "inamicii" au aceeasi talie... dar cand sunt 2 ani diferenta...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

hehe, da' cand sunt 7? Eu mai intervin, dar incerc sa le cert deopotriva pe amandoua si Dianei ii explic in particular, fara sa auda Silvia, ca speculeaza un-doi, ca ea e mai mare si mai inteleapta. Uneori parca am 2 copii de 3 ani in casa...

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, nu ma incurajati chiar asa cu conflictele intre frati, ca acum maresc distanta pana la BEBEDOI! :P

Anca - pai cartea cu activitati o gasesti in Carrefour, Cora, sau pe site la Teora. Mai gasesti carticele super la editura Aramis - au si ei comenzi online > activitati pentru gradinita, grupate de data asta pe "materii". Eliza lucreaza la gradinita pe carticelele de la Aramis - sunt mai subtiri, mai ieftine si grupate pe materii. La teora, este un singur volum pentru 3-5 ani, costa vreo 150 de mii si cuprinde mai degraba activitati de indemanare si ceva "matematice" - forme geometrice, etc...

Bey, ati vazut si pozicile noastre cu Mos Craciun?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Anka, dulce foc ingerasha...normal ca ne uitam la poze bey.

Fetelor vreau si eu o metoda de facut cupilu sa mearga normal pe strada. Ma dispera cu cascatul gurii, impiedicat, mers ca melcul (putin spus), mataiala cum ca vrea aia si aia, cum ca e obosita si vrea in brate. Si zi de zi, aceeasi placa, simt ca imi fierbe capul. Si abtine-te sa nu te rastesti la copil, sa-i explici frumos, aiurea...cred ca suntem de rasul lor, sau vor sa vada cat ne tin nervii.
Moaaama, pai ma gandesc cu groaza cand i-or apuca pandaliile pe toti 3, cred ca se va lasa cu ceva pedepse/bataita.

Cris, asta ca ma intrebai cum e cu un cupil, eu care ma gandeam ca va fi floare la ureche, DAR trecand peste astea se creeaza o legatura faina intre noi care pana acum era cu mamaia si io tare ma boceam cand vedeam ca mama nu exista.

La gradi e bine, e putin cam mucioasa,dar in rest bine.Azi m-a socat putin ce mi-a zis, cum ca doamna ii scoate dintii daca mai musca copiii. Eu am dres-o cum ca doamna a vrut sa zica ca-i vor pica dintii daca mai musca copiii. Pe undeva o inteleg, ca-s multi copii, tre sa ai nervi de otel, etc. Pe de alta parte si fi-mea e teribil de incapatanata, DAR cand mi-a zis asta parea speriata, parca-i prea sadica replica. Ma rog.....
Azi mi-a zis tati cum ca e controlul drastic dimineata la medic si ar fi respins un copil bolnav, m-a bucurat vestea pt ca stiu cat am tras cu Alex. E copil bolnav sta acasa min 3 zile, ca nu-i normal sa-l chinui pe el si altii la gradi.

Hai ca iar ma intind...mai vroiam sa zic ca mi-a placut vorba Mioarei, cum ca nu e judecator. He,he,he...rad ca stiu ce ma asteapta.

Va las, copilu ma stoarce de toata energia si-asa putina dupa o zi de lucru...nu dati cu rosii, da ma plang si io la voi

Va pup, o saptamana faina!
Flori, fetita Alexandra si baietii Mihai si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

flori, pai nu stiu mei cum o sa fie cu toti 3, mai ales ca piticii aliati o caftesc pe alex...
mda, cam sadica educatoarea, dar poate a fost singura solutie.... sa-i bage nitel in sperieti, mai ales daca se muscau intre ei... ca nu sti niciodata, poate vor sa se joace de-a vampirii, doamne fereste! io ma uit la fi-mea, ca ma musca uneori de-mi da sangele. pai adca face asa si cu copiii la cresa?!
la noi la gradi nu stiu cum e cu controlul la medic, stiu ca-i duce, ca mai zice andrei... aaa, si tot n-am aflat ce sirop de plante le da! cristi nu s-a omorat sa intrebe, a zis ca-i de acord... o sa mor si n-o sa inteleg barbatii! macar de curiozitate... cert e ca nu-i nici unul bolnav acolo, si daca e de la sirop, sa le dea tot anul!

cat despre datul cu rosii, pai... cum sa mai dam si cu rosii? si asa am ramas aici ultimii mohicani pe subiect! sa ne mai si imputinam din sporturi de-astea extreme? (ps. nici asta n-o sa inteleg in veci, de unde rosii in miezul iernii )

anka, lasa tu distanta, ca asa e intre frati. daca faci distanta prea mare... nu mai interactioneaza deloc! noi o sa vorbim de tabla inmultirii si la generatia 2, si tu ne intrebi de leacuri pt colici...

miha, asa si eu, deocamdata ii cert pe amandoi, si prefer sa o "pedepsesc" si pe iris, sa vada andrei ca nu fac diferente... sa vedem cat o sa mearga schema.

si acum sa dau si io ca zmeul cu buzduganul in usa... sa-mi tineti pumnii maine, ca am ceva al naibii de important de facut! sper pe seara sa va pot da o veste buna!

Mergi la inceput