Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Irinuca, vezi ca asa am patit eu cu Crina. De fapt erau in urma virozei polipii inflamati. In cazul asta, poti sa-i pui orice in nas, ca pana nu-si face virusul damblaua, tot aia este. Rabdare (si tutun in cazul meu).
Ankalaura, am o nepoata, fiica sorei mele, pe care o cheama tot Craita (dupa o matusa de-a ei). Sora mea a insistata sa aiba o Craita mica si noua ne-a placut. Apoi mie imi placea numele Crina, era oricum pe lista noastra, asa ca s-au potrivit.
Va pup pe toate, tare nu am timp deloc, toate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sasha, am citit si eu... ma gandesc ca la mijloc e tot prostia unor dr. pai daca stiu care sunt simptomele, ca nu se "vede" la stetoscop... cat de tampit trb sa fie sa nu trimita copilul la raze?? in plina epidemie, cu stiri zilnice de decese, spitale in carantina...?
dar ne-am intors cu 200 de ani in urma, si murim de pneumonie!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

sasha, am citit si eu... ma gandesc ca la mijloc e tot prostia unor dr. pai daca stiu care sunt simptomele, ca nu se "vede" la stetoscop... cat de tampit trb sa fie sa nu trimita copilul la raze?? in plina epidemie, cu stiri zilnice de decese, spitale in carantina...?
dar ne-am intors cu 200 de ani in urma, si murim de pneumonie!

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Ce sa zic Cristina, cat de timpit poate fi si un dr de la Gr Alexandrescu care a trimis-o pe o colega de-a mea cu fetitza acasa, ca "nu are doamna nimic serios, viroza asta doar...." cu toate ca fetita de 3 ani jumate tuseste de vreo 10 zile, sub ceclor, apoi sumamed, facea febra inca dupa toate astea, a suflat un cheag de singe pe nas...dar nu va alarmati doamna! Oare cate si ce trebuie sa se mai intample ca sa se trezeasca?
Si mai pleaca si pe capete aia care mai stiu cat de cat ceva....

Scuze, nu vreau sa jignesc medicii competenti! Mai sunt, pasari rare, e drept!
Sanatate tuturor si puiutilor in primul rand!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Multumesc de urarile pentru masinuta, suntem tare incantati de ea.
Eu mi-as fi dorit un land cruiser, da deh...costa de rupe.

Bai, sa vedeti faza. Ii arat Alexandrei pozele cu piticii care au fost la teatru si intrebare: "Sunt verisorii mei? " :))) Nu-sh de unde a scos-o.

La gradi a fost super bine, n-a avut nici o problema, cand s-a intalnit cu colegii ne-a intors spatele, nici la revedere nu si-a luat de la noi. Vad ca e bine sanatoasa, Domane-ajuta sa fie asa, ca am tras-o rau anul trecut.

Apropo de medici Danat sunt perfect de acord, noi din cauza "priceputilor" doctori am ajuns cu pneumonie. Basca ca n-a fost tratata bine si la nici o luna am facut-o din nou. Asa ca mai bine sa n-ajungem pe mana unor asemenea "meseriasi"

Dana_ene, ti-am admirat dulcetile. Pe-aia mica o face calculatorista, nu? Doar fata mestereste la cabluri.

Va las, mai vroiam sa scriu da-s rupta.
Am uitat ca e greu cu copil acasa, plus ca cititul seara imi pune capac, ma ingan cu somnul si scot aberatii din gura. Gen ursul merge maine la servici si trebuie sa faca ...te miri ce mai am eu de facut la servici, inclusiv evaluare.

pupici
Flori, fetita Alexandra si baietii Mihai si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Flori .

Eu sunt in plina viroza. De duminica o trag destul de rau: dureri de cap, dureri musculare, imi curge nasul, ma ustura gatul.
Iau si antibiotic, de ieri fac si Polidin.
Daca m-ati vedea.. .
Stau cu o esarfa in dreptul gurii si nasului.
Ma ingrozeste gandul ca i-as putea da Roxanei.
Pe Oana am trimis-o la mama.
....

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Am vazut in sfarsit si eu toate pozele (recente, sa nu exagerez).
Super!
Maine plecam la Predeal pentru 4 zile. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hihihi, si noi la raport!!

mioara, distractie placuta la munte!! bine macar ca nu veniti pe DN1... si asteptam niscai poze!

dana, of, cum era aia... mama nu-si permite luxul sa fie bolnava?! sper sa nu i-o dai sansanei, si nici tu sa nu zaci prea mult. dar nu o poti trimite si pe ea la bunici?

flori, si cum e doar cu unul acasa?

noi trebuie sa ne laudam. in plin sezon de viroze, o sa facem varicela... am avut contact la mai putin de 48 de ore de la eruptie cu un "purtator", care s-a jucat cu amandoi piticii vreo 2 ore. sanse.. dupa "scripte", numai 90%! parti bune... vor face simultan. parti rele... la iris n-am facut varilixul, voiam sa-l faem pe 17. exclus sa-l facem acum, ca nu avem o luna de la VPO. asa ca sper pitica sa mai aiba de la mine o bruma de anticorpi, si sa nu zaca o luna ca o leguma, ca nu stiu daca rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cris, haide mai, poate sunteti intre cei 10% si nu faceti varicela.
Doamne ajuta!

Eu ma simt mai bine. Se pare ca Polidinul face minuni. El si antibioticul fiindca iau si dintr-asta.
Nu am cum s-o trimit si pe Roxanica la mama, fiindca nu le poate face fata singura la amandoua. Tata e tot pe drumuri la Bucuresti, la spitale .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa ma laud si eu ca a terminat Diana cu suzeta. Am fetita mare de acum:). Mi s-a pus pata asa deodata si vineri am zis "gata, esti mare, salutti suzeta". A miriit primele 2 zile, a 3-a a fost mai bine, a adormit fara scandal si acum sintem f. bine. Nu o mai cauta sub perna (stia ca acolo o puneam noaptea sa o gaseasca), numai ca clefaie:), ca si cum ar suge la suzeta, inainte de a adormi. Imi aduc aminte ca si Emma la fel facea-clefaia, numai ca la ea a durat aproape o luna de zile (mai incapatinata) pina s-a descototosit. Si acuma tine minte ca i-a mincat-o catelul vecinului:). Vad ca la Diana a mers chiar usor....si eu care imi faceam probleme ca iar am sa ma chinui.

Cristina, vai de capul vostru! Poate aveti noroc si nu faca astia mici varicela.

Dana, ma bucur ca esti mai bine.

Si fetele mele au avut un pic de muci, dar fara alte simptome.

Ce sa va mai spun decit ca de luna viitoare o ducem si pe Diana la balet:D. In fiecare simbata cind mergem cu Emma, urla ca vrea si ea sa intre in sala si tre' sa o ia ta-su cu forta sa o duca afara.
Ma gindeam sa o duc pe Emma si la Hip Hop, dar la clubul la care mergem noi nu ia decit copii de la 5 ani. Ma mai gindeam sa o duc si la tap dance, dar e miercuri 4-4.45 si sa nu fie ea prea rupta de oboseala ca termina scoala la 3.15. O sa ma mai gindesc, dar pina una alta tre sa ii luam Emmei alt costum de balet ca i-a cam ramas micut si numai bine i-l dau Dianei ca ii vine perfect (are circumferinta burticii cu vreun cm mai mare decit a Emmei).

Mi-am cam facut ginduri ca Diana nu a mai luat in greutate de vreo 2-3 luni, dar ma gindesc ca a fost bolnavioara, vad ca mai e un sg. canin de iesit din 4 si acum i-am mai luat si suzeta, dar ce ma enerveaza e ca o vede pe Emma ca face figuri la mincare si se ia si ea dupa sor-sa, ca doar nu e fraiera.

Nu va zic ce ma bucur ca am terminat la viata mea cu suzetele si culesul lor de pe jos si nu mai am grija lor cind plecam undeva ca tot timpul verificam de jdemii de ori daca le-am luat sau nu.

Emma si-a luat in serios rolul ei de surioara mare. De multe ori cind o cert pe Diana ca da suc sau mincare pe jos (nu ne-ar lasa sa ii tinem paharul sa bea nici sa ne punem streangul de git:). Ea vrea sa il tina ea si sa bea singura si nu va zic ce "echilibru" are cind merge (ca nu sta locului) in timp ce bea si face numai lapte/suc pe jos. Ei, Emma imi spune imediat" mami,Diana is a baby, she's little, she is only a baby".Ei, ce sa mai zic atunci, ma inmoi si eu si o las mai moale:d.

Emma da in paranoia cind vede o picatura de apa pe haine sau o pata mica. Imediat isi da hainele jos sau urla daca nu poate ca nu suporta. Ma innebuneste pur si simplu. Ieri am incaltat-o cu niste papucei noi de piele care aveau o pata minuscula - de fapt erau un pic juliti ca ii purtase prin casa .A inceput imediat sa urle ca sint murdari si sa i-ii dau jos. Pina nu i-am explicat ca nu sint murdari si ca nu am cum sa ii curat, nu s-a linistit. Din cauza asta se schimba de haine si de chiloti de 4-5 ori pe zi si nu suporta sa fie deloc murdara. Probabil ca aici am jucat si eu un rol:(, ca nici eu nu suport si tot timpul eram dupa ea sa o spal. Azi dimineata m-am aplecat sa o incalt si i-am ciufulit din greseala parul (asta dupa ce i-l facusem cu ondulatorul). Aoleuuu, atit mi-a trebuit, mi-a si spus imediat ca arata ca o vrajitoare.

Saptamina viitoare mergem la un botez si peste 2 saptamini o sa mergem la munte sa vada si fetele anul asta zapada cu toate ca nu stiu cita zapada or sa vada, ca anul asta a fost unul din cei mai secetosi ani din ultimii 100. Noi am platit deja pentru o camera la hotel pt. 3 zile, numai ca tre'sa facem rezervarea, insa nu am vrea sa stam 3 zile. Probabil ca o sa mergem dimineata si o sa ne intoarcem seara. Lor le-ar fi de ajuns.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hai sa va spun o faza. Vad ca acum ca mi-am facut albumele private pe webshots, dobitocul ala cu fata de psihopat si care a zis ca ii plac fetitele mici s-a scos de la fanii mei. Mai astept si poate ies si ceilalti. Oricum, mi-am facut alt cont.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput