Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Craita...de fapt Mioara, ti-am vazut si eu fetele, sa-ti traiasca! Asa e cum zic fetele, or sa stea baietii la coada...superbe!
Si Silvia mi-a spus la un moment dat ca vrea un castel cu print :)).

Florentina, asa mai zic si eu, toti copiii plecati de acasa...stiu cum e, cand nu sunt cu tine mori de dorul lor, iar cand sunt acasa, parca asa i-ai trimite o saptamana la bunici...:)).
Ma bucur ca ti-au placut pozele mele.

danat, spor Raducului la gradi, ai sa vezi ce mult ii va placea...Silvia se duce acum la "scoala ei mica", asa ii spune gradinitei, asta pentru ca Diana se duce la scoala si normal ca voia si ea la scoala si atunci a delimitat asa: Diana la scoala mare, ca e fata mai mare si ea la scoala mica...:))

dana-ene, cum e Oana la bunici? Nu mai merge la camin?

sanatate copilasilor bolnaviori, noi din fericire am scapat deocamdata, eu sunt putin virusata, am stat ieri si azi acasa, am avut dureri de cap si ameteli, dar copiii sunt ok. Silvia e nazdravana ca de obicei, pretentii de domnisoara, in casa sta imbracata numai in tricou si in fusta cu ciorapei lungi si pantofi, ca sa fie printesa. Isi pune o cordeluta pe cap si aia e coroana...
Si ii da inainte cu prietenii imaginari!
Pupici!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, Oana nu mai merge la camin. Suntem in recuperari dupa "n" tratamente. Si acum cu epidemiile astea... stam linistiti cu ele acasa.

Mioara . Se pare ca toate fetitele... ma rog, aproape toate daca ma gandesc la replica Crinei, isi doresc un printz.
Si eu am avut cu Oana o discutie asemanatoare.
Mi-a spus dupa nunta finilor nostri ca va fi si ea mireasa cand o sa-si gaseasca printul si-o sa danseze la restaurant .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Lili, blonda sau nu, noi te iubim oricum. Da nu e cazul...pai cu cine sa fi semanat asa o fata isteata si scumpa?

Craita, Doamne ce fete frumoase aveti! Sa va traiasca mai si sa fie sanatoase! Cam putine poze... pune mai des, sa vedem frumusetile.

Dana_ene, ma bucur ca-ti place ginerele, ca si io-s topita dupa nora, asa cuminte si dulce.

Irinuca, multa sanatate la puiuti! Doamne ce greu e cand zac amandoi/amantrei.

Danat, multa bafta la noua gradi! Eu am vazut-o de afara si mi-a placut.

Mihaela, multa sanatate iti doresc. E o idee buna cu scoala mica.

Sasha, ne mai arati si noua poze cu baietu'?

Si nu in ultimul rand vizionare piticilor care merg la teatru. Asteptam poze.

Noi mergem maine la Severin sa luam fata...cu noua masina. In sfarsit reusim si noi sa ne luam masinuta noua...o toyota corolla, sunt super incantata!

Am vazut ce nebunie e la tv cu virozele,nu prea stiu cum sa fac cu Alexandra....parca mi-e frica sa o duc la gradi. Am tras asa o spaima in noiembrie...daca o luam de la capat?

Va pup, un wkd frumos
Flori, fetita Alexandra si baietii Mihai si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

flori, pai si daca nu o duci la gradi ce faci cu ea?! o aduci de la severin si cu cine sta?? si vrea alex sa vina fara fratiorii ei??
vezi ce bine ca ai 2 baieti, te bucuri la 2 nurori... si le-ai ales pe spranceana
ah, si sa stapaniti sanatosi masina!!

sasha, mergem la "tom degetel". veniti si voi? danateu, voi nu vreti?
si felicitari pt decizia cu gradi. il va lua bona la 12?

irinuca, ce mai fac copiii? cum se mai simt?

ce amuzante par acum povestirile cu printi... hehe, sa vedem peste 20 de ani daca printii sunt la fel de amuzanti!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irinuca, chiar asa, ce mai fac cei mici?

Flori, sa stapaniti sanatosi masina!
Aoleu... la noi e jale cu virozele in gradinite. Chiar ieri am vorbit cu o cunostinta care este educatoare si-mi spunea ca majoritatea e bolnava in grupa la ea.
Eu m-am lecuit dupa 2 luni de tratamente la fete si la "personalul auxiliar".

Fetele, distractie placuta la teatru.
Abia astept sa aflu comentariile.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

am reusit, in sfarsit, am pus poze si www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20070125&ctime=182154" target="_blank">filmulete proaspete.

mei, andrei s-a trezit singur azi dimineata! eu incalzeam lapticul, si ma trezesc cu el langa mine..."macam egem gaitza". bine, ca dupa ce-a mancat si-a umplut buzubnarele cu jucarii... cu greu l-am convins sa nu ia cu el toate oalele si paharele.

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - am veni cu drag, dar "mandrul" meu a facut aseara 38.5 si dupa amiaza mergem la doctor. Sa vedem ce ne spune si daca ne lasa te sun si iti spun.
Mireaf - sa stapaniti sanatosi masina si bine ati venit in "familia Toyota", va spun sigur ca nu o sa fiti dezamagiti de ea. Despre poze ... v-as da daca as avea , intrucat mult iubitul si stimatul meu consort nu este in stare sa imi recupereze dvd-ul cu pozele de la serbare, iar toate celelalte poze sunt ori pe tel mobil ori pe aparat si nu are cine sa le descarce. Sper sa remediez situatia cand o sa imi recuperez calculatorul si netul acasa.

Va pupacim (din perlele lui Sasha !)

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mai, am scris ieri, printre diverse alte activitati, ditamai mesajul...si cand am vazut ca nu am reusit sa-l trimit, imi venea sa
Ei, oricum, mi-am revenit si incerc sa reiau...
Flori Sa stapaniti masinuta sanatosi!!! Toyotzelele sunt bune rau, asa ca sa va bucurati de cati mai multi km facuti cu ea, mai ales ca v-ati dorit-o atat de mult. Si chiar o aduceti pe Alex?? Ce-o sa faceti cu ea, nu de alta dar si-asa de pe 5 am inteles ca e iar vacanta [:d]
Mioara Mai, fetele tale sunt frumoase foc!!! Ar trebui sa le pozezi mai des si sa ne lasi sa bagam cate-un ochisor. Stim noi ca moldovencele-s frumoase, dar cand era sa zic ca nu e universal valabil, hop!! mi-ai dat sistemul de valori peste cap. Sunt frumoase rau!!! Tu spuneai ca te duci cu fetele la patinoar?? Sau ma inseala memoria....Hmmmmm

Irinuca Cum se simt copilasii? Mai, cand ma gandesc ca-s asa de mici si ca duc atat de greu toate bolile astea, mi se face rau. Si vine si Sasha cu aceleasi vesti Offf, va doresc insanatosire grabnica! Si speram sa nu fie nimic grav...Cred ca si din cauza vremii asteia de 2 bani au aparut asa de multe semne de alarma.

Noi am ales deocamdata sa stam acasa, nu mai mergem la gradi pana dupa vacanta din februarie, mai ales ca a intrat morcovu'n mine cand aud de "inca un caz de deces la Galati". Nu-s eu prea panicoasa, dar totusi...
Hai va pup!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

hai ma lili, liniste-te nitelus... io is 100% sigura, ca acele cazuri de deces is de pe la tara... unde se apuca tanti floarea sa-ti dea 100 de sfaturi de tratat copilu'(sa n-o uitam pe-aia cu mamaliga fierbinte), si in loc sa se duca la dr, ii dau cine stie ce copilului acasa... iar cand ajung la spital in al 13-lea ceas e prea tarziu.
da, is forme nasoale, dar tv-ul... se pricepe sa exagereze... un singur lucru destept au spus, sa nu trateze copiii acasa si sa se duca cu ei la spital.

la noi la gradi e liniste. sper ca nu linistea de dinaintea furtunii... da' cum ne-o fi norocul.

sasha, sper ca nu e nimic grav

ah, si uitam, aseara a mancat andrei... pui cu cartofi... da' manca intai cartofii, ca lui nu-i place carnita! cu chiu cu vai a mancat-o si pe-aia, cu conditia sa iesim sa vedem vrajitoarea...
acum sa va zic cine e vrajitoarea... vecina mea de pe diagonala, una pe care as gatui-o daca nu i-ar ramane urme, care sta si fumeaza pe hol, si vorbeste cu una din celalalt capat al culoarului. andrei mereu intreba cine e, cine e... pana mi-a venit ideea sa-i zic VRAJITOAREA (doar avem in povesti cate una rea, si la fel de urata ca baba care sta pe hol...). si, nu avem voie sa iesim din casa (ca mai practica si sportul asta) ca ne prinde vrajitoarea...
ieri, niste draci de copii mai mari, alergau si chiuiau pe hol..."vrajitoarea" a ieisit si tipa la ei... morala... vezi mami, ii alearga vrajitoarea c-au iesit din casa fara mamica lor.
asa ca a mancat copilul meu tot, si SINGUR, ca sa ies cu el pe hol s-o vada. numai ca intre timp, vrajitoarea s-a dus la nani...

Mergi la inceput

poate trebuie cuiva... le-am gasit pe forum

Pentru mamicile ai caror copii nu-l pronunta pe L sau R : - de baza este gimnastica fono-articulatorie (exercitii cu limba,cu obrajii,cu buzele) - in joaca, ne lingem buzita de sus,apoi cea de sus,limba atinge colturile gurii (ca bataia ceasului),imitam calutul suparat (fornaim din buze),plescaim din limba,umflam si sugem obrajii - ordinea de emisie : mai intai L si apoi R - cantam refrene folosind silabele LA-LA-LA Facand toate acestea,sub forma de joc, in fiecare zi, o sa-l pronunte mai intai pe L si mult mai tarziu pe R
Pentru mamicile ai caror puiuti nu prea vorbesc : - incepeti cu gimnastica respiratorie (hai sa suflam si sa facem balonase de sapun sau sa suflam in bucatele de hartie sau sa facem valuri printr-un pai intr-un pahar cu apa); aceste jocuri ii amuza si le dezvolta capacitatea respiratorie - "hai sa cantam" - si spunem LALALA pe ritmul unei melodii - ne jucam cu limba (lingem ca pisica,ne lingem pe buza de sus,apoi pe cea de jos)- se dezvolta muschiul limbii,important in pronuntarea sunetelor - copiilor mici li se spun cuvinte simple din mediul apropiat (de baza este materialul concret intuitiv,adica obiecte sau imagini)

Mergi la inceput