Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Irinuca am admirat pozele artistice, ca asa au iesit de frumosi ce-ti sunt amindoi copilasii Sa va traiasca, sa fie sanatosi! Tu arati beton, nush ce faci, dar daca cei doi copii sunt solutia, atunci maine mai fac si eu 3 nu 2

La fel tuturor de altminteri!

Cristinamh apropos de dragostea lui Andrei la gradi, eu chiar imi pun serios problema ca generatiile astea, si din ce in ce mai mult, sunt precoci rrrrrau!
Radu are un interes destul de mare (cred eu) pentru putza Cand il schimb, isi asscunde putza intre picioare si ma intreaba cam 90% din cazuri, unde e putza? Eu ma fac ca nu stiu unde e, el imi zice diverse, ba ca a plecat putza la masa, ba ca conduce putza masina...deci ii umbla mintea. Acum ma nou e interesat de sanii mei, cica sa-i dau putin laptic si lui sa aiba la cozonac
Ieri a injurat prima oara! Cu sens, cand trebuia, si cu naduf! Chestia e ca nu a injurat asa cum mai scapam noi, ci cu "pida matii", care chiar nu stiu de unde a auzit-o, avand in vedere ca bona nu zice nimic de genul asta, noi nu, la gradi nu merge... Erau niste masini parcate pe trotuar de nu aveai pe unde sa mergi si Raducul meu cel inocent ii zice bonei: " Pida matii de masini ce ma enerveaza!". Bineinteles ca i se pare de joaca, dar se cam intorcea cica lumea pe strada dupa el
Femeia i-a spus ca nu e frumos si ca il baga in casa daca mai zice asa, insa el a continuat in diverse conjuncturi afara. Apoi l-a ignorat si de atunci s-a potolit. Insa la 5 cand a venit mama sa o inlocuiasca pe bona, nici nu intra bine in casa si Radu "Buni, pida matii!"
No comment!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

LA MULTI ANI pe 2007 ! LA MULTI ANI tuturor sfintilor pe care i-am "pierdut" de cand nu ne-am mai auzit !

Sasha s-a potolit cu injuraturile, dar a avut si el o perioada la gradinita.... de ma suna directoarea !
Liliac - Sasha doarme de mic cu o lampa de veghe in camera, de fapt o aplica pe perete cu un bec cat mai mic posibil (ca putere).

Aseara, ne pregateam sa mergem la o petrecere de copii, l-am imbracat frumos si ii zic : Ne dam cu parfumul lui tati ? Raspuns : daaa. Il dau, apoi incepe sa cante prin casa, sacadat : sunt barbat, sunt barbat ....!!!! M-a pufnit rasul si el se uita la mine lung, oare ce are mami ????
Mai scriu mai tarziu...

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Salutare fetelor! Incepusem anul bine. Cel putin pana pe 3 ianuarie... Apoi a inceput Craita cu vomatul si dupa incercari repetate, inclusiv perfuzii acasa, tot internate la spital am sfarsit. Urasc bolile astea repetate, din senin, iar chestia cu internatul in spital cu vreuna din ele nu o experimentasem inca. Am slabit 4 kg. intr-o saptamana, iar din ea saracuta nu a mai ramas mare lucru. Si ea era cea rotunjoara. Se pare ca tot o chestie virala a fost... De unde pescuim atatia virusi, nu stiu...daca s-ar da premii cred ca am fi pe primul loc. Acum suntem bine, si sper sa fim in continuare...Intr-un fel parca m-am imunizat. Parca a inceput sa mi se para normal asa si nici macar nu mai imi pun prea multe intrebari cum faceam de obicei... Nu e bine, dar zau daca ma mai duce mintea ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani fete si baieti mici si mari, un an nou foarte, foarte bun si s-aveti parte numai de bucurii!

Doua vorbe despre capre: is bine, de doua-trei saptamani nu mai muciram nimic, dar de luni a inceput Miruna iar gradinita si ma astept s-o luam de la capat.
Altfel: nebunie, scandal, tipete, dar si hahaieli, topaieli, imbratisari, pupaturi, strigate ("Miluuunaaa"), cantecele. Deci e fain.

Ce ne doare pe noi (adica pe mine): din cauza de munca multa si stres nu prea mai am idei si rabdare sa inventez jocuri, asa ca in afara de clasicele "v-ati ascunselea" (din care trebuie sa prestam in fiecare seara), colorat, desenat, plastelinat si pictat cu deshtele, nu prea avem activitati. Vreau si eu niste idei, eventual aplicabile si la plodul cel "mic" si nazdravan.

Alt lucru care ma doare e ca Miruna are nopti cand se scoala si umbla prin casa, uneori declara sus si tare ca nu mai vrea sa se culce, si ducem munca de lamurire cate o ora pana adoarme iar. Intr-o noapte visase un monstru care iesea din perete si asta a chinuit-o mai multe zile, apoi a avut o perioada ok si acuma iar ne trezim cu ea la nasul nostru noaptea, desi nu mai are nici un motiv foarte clar.
Io nu vreau s-o invat sa doarma cu lumina, si nici sa o urc la mine in pat n-am chef la varsta asta, asa incat aleg solutia cu negocierea care dureaza muuuuult, imi ia toata energia si dimineata numa' doua stacane de cafea ma mai tin pe verticala.

Altfel, cu gradi merge binisor, a avut vacanta doua saptamani, sper din tot sufletul sa ma apuc de pus poze (inclusiv de la serbare), inca nu i-a trecut faza de draci si urlete din rarunchi (seamana cu mine, se aprinde din senin si numa' ce-o vezi cum incepe sa fiarba), numa' ca i-am gasit punctul slab, nu-i place sa fie considerata bebelush, asa ca bat saua pe tema asta: "te porti ca un bebelush", "eu credeam ca esti fetita mare", etc...

In rest, io-s, dupa cum spuneam, cam agitata, ma stresez mult cu munca (tare mi-as fi dorit sa fiu mai nepasatoare si sa dorm in front cum vad la altii), am slabit ca un ogar, incerc sa imi iau o vacanta si sa fac niste schimbari si sper la mai multa liniste. Partea buna e ca acasa chiar reusesc sa-mi incarc bateriile, e suficient sa le vad pe fete vesele si fericite si asta imi da aripi pentru o saptamana intreaga.

No, va pup, dara, incerc sa bag si niste poze si ne-om mai auzi noi.
Acu' ma apuc sa mai citesc din urma, am bagat mesaju' intai ca cine stie cand mai apuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetele, gata, mi-am luat bilet. Pe 28 mai ajungem in Romania si stam pina pe 26 iunie. Doamne ajuta!!! De data asta stiu la ce sa ma astept si imi fac visuri ca fetele or fi mai cuminiti si se vor adapta mai usor ca-s si ele mai maricele. Om trai si om vedea.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Anca, mama de Sasha, noi n-am dormit niciodata cu lampa de veghe, si de multe ori eu m-am considerat o nororcoasa, ca fata mea nu mi s-a trezit niciodata noaptea. Poate ca se trezea ea, dar in bezna care era in jur,cred ca adormea la loc si uita si de ce s-a trezit. Si uite-asa, pot sa afirm si acum, ca am avut un copil bunut tare de tot la somn. Iar noi dormeamca bolovanii. marturisesc totusi ca n-am adorptat ideea lampii din cauza ca noi, parintii, n-am putut sa adormim cu ea, asa ca am exclus-o. Buuun, acum sa revenim, am reusit sa ii stingem becul de pe hol. Cum??? Acelasi "dulau" de plus pus la usa, dar i-am schimbat bateriile (uitasem ca "potaia" latra daca ii dai una-n cap) si am facut exercitii, stins bec, culcat fata, asezat potaia strategic in usa ei, eu mi-am pus un cearceaf pe mine, venit la fata, dat una in cap potaii, asta a inceput sa latre, eu adica fantoma s-a speriat, fata radea de se prapadea, tat-su la fel, si s-au potolit spiritele. Gata, sa speram ca am scapat de lumina aprinsa.
roisin Poate gasiti si voi o solutie la "problema" Mirunei fara a fi nevoiti sa tineti lumini aprinse sau luat fata in pat cu voi. N-aveti o "potaie" care sa ii stea de straja printesei??

Aaa, sa va mai spun ceva. De la Mos Craciun al nashei a primit un ursaloi alb de plus. Tare s-a mai bucurat cand l-a gasit mandrulita sub brad si de-atunci il trage pe sarmanul urs de motz prin toata casa. Ce sa va zic?? Ca nu mai este nevoie de aspirator?? Trage ursul toate dupa el!! Si pentru ca am auzit/citit si eu ca ar fi cazul sa dam nume jucxariilor, ma mananca undeva si-o intreb cum i-ar placea sa-l cheme. Andra, putin pe ganduri, se uita la urs si exclama: "pe ursul asta o sa-l cheme Lili!!!" Prima data am fost usor dezamagita dar mi-a dat fata si explicatia: "Uite mami, este alb ca tine, are ochii albastri ca tine, si este la fel de finut ca tine iar tu esti Liliana si el este Lili". (n. e. in familie numai socrii mei imi zic Lili, in rest nu fac prescurtari!!) Ce sa zic, m-a catifelat!!

Mioara Imi pare nespus de rau sa aud ca iar sunt bolnavioare fetele. Oricum, de profesionalismul medicilor din Galati eu m-am cam lamurit. Bine ca suntem sanatosi ca altfel muream pana acum cu zile!! La ce medic pediatru duci tu fetele??

O sa revin cu un episod despre Gabi, marea ei "iubire" si marea noastra dezamagire...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuly, te asteptam cu drag!! poate de data asta tine vremea cu noi, e si spre vara, si ne vedem in formula mare!
asta inseaman ca de ziua dianei sunteti in tara... eh, macar la venire nu-i luati si ei bilet!

liliac, am ras sa ma cocosez... imi imaginam cum arata fantomele , vezi, tot foloseste la ceva si scoobi-doo! (platesc gras o poza!) la fi-miu n-ar tine, ca nu se uita, plus ca noi ne jucam asa, facem bu-hu-hu.
mai nasol e cand ii pune lu sor-sa fortat cate-o paturica in cap, "iis, fa bu-u-u!"

azi copilul meu n-a mai vrut sa manance. ca el pleaca la "gaitza", si mananca acolo. ieri l-am intrebat ce-a mancat..."ceaiu si banza". cred ca a mancat din parti, sau e si la noi la fel, acasa mofturi , la gradinita inger...

craita , of, de unde le tot scoateti...

roisinu, pusesi pozele pe undeva???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, la capitala nu cred ca mai venim anul asta. Alex sta numai o saptamina si nu vreau sa ii iau din timpul petrecut cu ma-sa, iar eu numai cu ele singurica nu ma incumet.

Emmei ii e groaza de intuneric. Fuge numai cind vede ca e lumina stinsa.Aprinde lumini in casa si in miezul zilei. Daca seara nu vrea sa mearga la nani, plec din camera si sting lumina si vine automat dupa mine:D. De cind e in patul nostru vad a nu se mai scoala noaptea, doar din cind in cind. Probabil crede ca dorm cu ea toata noaptea si nu ii e frica.

Ieri a fost prietena ei de la scoala - Brooke - la noi si ce s-au mai jucat. Mama fetitei a ramas f. surprinsa cind a vazut-o pe Emma cum se desfasoara ca mi-a zis ca la scoala e f. cuminte (a stat intr-o zi si a asistat la ore). Deh, era pe teritoriul ei si stiu si eu ce ingeras de copil am cind e in deplasare. Nu ma crede nimeni cind zic ce obraznicatura am acasa:).

Diana o place si ea f. mult pe Brooke care se joaca si cu ea. Ieri imi arata un calut (cu care se jucase Brooke) si imi spunea "Buc" adica Brooke. Ii place si mindrei asteia mici sa se joace cu alti copii, dar e la fel ca sor-sa...ii plac aia marisori. Probabil ca de la astia capata atentie mai multa, ca la playgroup, cind mergem acolo, nu prea se arata extrem de entuziasmata. De multe ori sta linistita si studiaza poporul.

Zice multe cuvinte, dar zice si 'thank you, there you go, sorry". Sorry asta il foloseste f. des. Daca ma lovesc eu sau ma loveste ea (mult mai rar decit Emma la virsta asta, cind deja ta-su avea semne de colti ramase pe miini) sau o loveste pe sor'sa sau zic au, vine la mine si zice "so'oi" si ma mingiie si ma pupa. Ieri se trezise Emma dupa somnul de prinz si s-a dus la ea sa o pupe. Ne-am asezat pe canapea (Emma e tare moroconoasa cind se trezeste), dupa care Diana i-a luat mina Emmei si ii pupa degetele si minuta. Asa m-a emotionat gestul ei.Nu va zic de Emma ce incintata era. Diana vrea de multe ori sa o pup. Vine la mine si zice "pup" si eu tre sa ma execut. Intr-o zi s-a lovit la minuta si mi-a intins mina sa i-o pup.

Roisin, astept si eu pozele alea promise.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuly, tare rau imi pare ca nu mai veniti la capitala...
noi in schimb ne inscriem sa venim la ploiesti . prea stau de multa vreme cangurii aia la zoo, si de cand i-au adus in tara tot zic ca vin sa-i vad. asa ca acum am un motiv in plus! poate zoo ploiesti e mai dragut decat zoo bucuresti. si vedem si fetele!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, maine dimineata merg cu Eliza sa vada o noua gradinita. Sa imi tineti pumnii sa ii placa :)

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput