Respiratie suieratoare - va rog sfaturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nicoleta, daca era ceva viral, tratamentul cu ventolin atatea zile rezolva suieratul pana acum. Du copilul la un la un medic pediatru.
Al meu a avut pneumonie virala, sureia rau (se auzea si fara stetoscop), i-au pus in urgenta masca cu oxigen + ventolin si in 2 ore i se oprise suieratul. Suieratul asta nu-i lucru de nimic. Poate fi un semn de astm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu cred ca e pe aproape. Daca dupa cinci zile de siropel tot mai are tuse si wheezing...
Ar fi important sa-l feresti de raceli pentru tot restul sezonului. Nu e de dorit sa se repete episodul asta. Iti spun din proprie experienta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Noi de la o `respiratie suieratoare` am descoperit ca avem brosiectazie! Du-te cu el la un pediatru bun ori pneumolog!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mai, voi reusiti sa ma bagati in sperieti! Merg vineri cu el la control.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa, suieratul nu se mai aude cu "urechea libera"! Doar doctorul l-a auscultat si a zis ca se mai aude foarte putin...
Deci zgomotul nu mai este perceptibil cu urechea (asta s-a intamplat putine zile, si nu continuu...).
Eu cred ca va fi bine. NU cred ca o pneumonie se repara in cateva ore, Cricor, daca nu se mai auzea suieratul la voi nu inseamna ca nu mai era acolo. POate doar se ameliorase. Ce varsta avea?
Tusea copiilor care merg in colectivitate nu trece in niciun caz in 5 zile... doar la cei foarte norocosi.
Oricum, va spun ce voi afla vineri.
Multumesc pentru raspunsuri.
Nicoleta

Mergi la inceput

Alina, nu stiam despre ce vorbesti, am cautat si uite ce am gasit...
http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Aparatul-respirator-bolile/Bronsita-cronica-BM-COM.php
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

NU cred ca o pneumonie se repara in cateva ore, Cricor, daca nu se mai auzea suieratul la voi nu inseamna ca nu mai era acolo. POate doar se ameliorase. Ce varsta avea?
Nicoleta

Avea 4 ani. Poate n-am explicat eu bine, bineinteles ca pneumonia nu s-a rezolvat asa, instant, despre suierat ziceam ca nu se mai auzea, nici cu urechea libera nici cu stetoscop (eram la urgenta in spital, il controlau doctorii).

Mergi la inceput

Cricor, nu este prima data cand Stefan suiera (a mai suierat de vreo 2-3 ori in ultimii 2 ani si jumatate, de cand cu colectivitatea). Suieratul este destul de discret (sotul meu cica nu il aude, insa eu il aud), niciodata nu a trecut brusc, chiar cu aerosoli, eventual s-a ameliorat. Dar a trecut dupa un tratament de 7-10 zile, niciodata pediatrul nostru de incredere nu mi-a spus ca asta arfi fost o problema (perioada de insanatosire), la efort nu a avut nicio problema apoi, nu tu crize, nimic. Hai ca va spun vineri sau sambata, ca acum am reusit sa ma sperii ingrozitor. Problema este ca nu dau de pediatru, cu aceasta ultima problema am fost la medicul de familie... La ea merg si vineri. Si nu prea am incredere...
Multa sanatate va doresc.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

N-am vrut sa te sperii. Doar ca episoadele astea repetate (acum vad ca nu e prima data) nu sint de dorit. Nu stiu de cite ori a primit copilul siropel cu corticosteroizi - dar nu e bine sa repete de prea multe ori tratamentul asta. Poate avea efecte secundare serioase.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

asa cum s-a mai spus poate fi un sindrom astamatiform.inceraca pelangamedicamente comprese calde pe piept cu sare sau o mamaliguta, o piu intr-un prosop pe piept nu clocotita.suc de ridiche neagra,scobesti jum. de ridiche pui zahar si ii dai siorpul reszultat.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Noi am facut bronsita s-apoi pneomopatie de infiltratie s-am dat-o cu drag tuturor nefericitilor neprotejati: mama, frate... deci ii capatuiesti pe toti...
Si la frig o sa o tii acasa cand va face 40.5-40.7 in spital si te vei inverzi de grija. Si riscul episoadelor este astmul bronsic.

Ia-ti liber... cheama in ajutor pe cine poti...

Mergi la inceput