Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Aelita ai pu punctul pe i. Pana la urma mi-am infrant lenea si am plecta sa ma plimbbbbbbb. Si m-am plimbat de m-am rupt ca m-am dus pana int-un loc unde trebuia neaparat sa ajung, dupa care am aterizat la mama si am mancat si gata plimbarea. Am plecta val-vartej spre casa sa ma bag in pat. Si ce ganduri mari aveam dar pe masura de ma apropiam de zona unde voiam sa ma duc mi se faceam lene. Intretimp a inceput si burta sa se simta cam grea asa ca am renuntat la plimbare. Trebuia sa ajung la farmacie sa imi iau una- alta pt bagaj dar......

Alinuk eu am 206 asa ca nu sunt departe de tine. Adevarul e ca la intrere e cum e dar la iesire e durere. Si daca mi se intareste burta intre timp e greu si in mers. Stau cumva pe spate si tin volanul cu 2 degete. Daca e sa fac vreo manevra mai complicata si rtbuie sa ma indrept e de rau. Dar ma chinui asa ca aici unde ne-am mutat fara masina esti mort.O sa imi pun un semn cu ONBOARD

Aseara faceam socoteala ca mai am vreo 2 sapt si jumatate si m-a luat cu fiori.

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare burtici si mamici,

pt ca mi-a ramas inima pe aici ( aveam DPN 19 ian) va citesc parca tot mai des. Stiu ca sunt mamici printre voi experimentate dar vroiam sa va impartasesc cate ceva in legatura cu pampers-ul.
La inceput l-am pus invers..dar asa invatza omu' apoi nu imi ajungeau 10 pe zi...ca de ziceam ca-s din bumbac. Asadar pe bb e mai bine sa il schimbati dupa ce papa sau dupa ce face kk. Dupa ce papa de regula adoarme si e mai greu. Il strangeti cu aripioarele astfel incat sa ramana 2-3 degete..nu mai mult..de asta se uda.MAx 4-5 bucati de zi.
Cei mai buni sunt cei care au aripioarele elatice, gen PampersActiv fit (asta pt fetele din strainatate- Dana cei mai ieftini ii gasesti la Rossman- 8,95E setu). sau sa aiba la spate ceva elastic.
Cat despre scutece impermeabile sa gasesc inclusiv in ro. Mai inai intrebati la farmacii mari gen Sensi ca sa le vedeti si apoi cauti si prin Carrfour.
Dana, la DM gasesti sigur.

Multa bafta si bb sanatosi, somnorosi si mancaciosi..si mai ales Nasteri usoare si fara furtuni de hormoni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ROANDRE iti multumim pentru vestile despre Elyanne, si ii dorim numai bine ei si bebei-lor sa se intoarca cu bine acasa si sa aiba sarbatori linistite!

29+ martie_aprilie_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele,
am si eu 2 intrebari:
1. de unde cumpar scutece de finet? (vreau cateva, maxim vreo 5 si mi-ar placea sa fie imprimate cu ceva, nu albe)
2. de unde iau lustra frumoasa pt camera lui bb?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dana - cele spuse de Cristia si Gabriela sunt f adevarate, insa acel material si eu l-am folosit tot la schimbat, acasa sau in deplasare, nu pentru dormit. Si din experienta pot sa spun ca fiu-miu e notoriu pentru datul pe afara, mai ales noaptea, insa nu in primele luni. Pe la 5-6 luni e destul de maricel, si in cazul baietilor jetul se duce (la schimbat) in directii nebanuite.
Uite cat arata la 3 luni, este aproape cat asternutul pt schimbat:
http://new.photos.yahoo.com/numecarenumaie/album/576460762328298306/photo/294928803385850706/5
La 4 luni, noroc ca tine sus picioarele:
http://new.photos.yahoo.com/numecarenumaie/album/576460762328294973/photo/294928803385774820/5

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

kmi78, o sa va anunt mereu de starea Elianei. Sper sa-i poata face maine cerclajul si sa fie de sarbatori acasa.

Pana la urma am vazut ca din fericire voi nu aveti probleme cu lichidul amniotic in exces. Maine mi-am facut programare la un dr sa ma lamureasca cum sta treaba cu asta si miercuri ma duc si la medicul cu care voi naste sa mai imi faca o eco si sa vedem care vor fi si concluziile lui.
Pana atunci stau relaxata ca oricum o gaura in burta tot nu pot sa fac sa mai scot din lichid...hihihi.

Ieri am fost la party-ul pt pitici de Craciun si tare a fost incantata mandra mea ca a primit ce isi dorea de la Mos...semn ca cica a fost cuminte. Acum ne pune sa facem bradul ca sa mai vina inca o data Mosu sa-i mai aduca jucarii...ca cica ea nu are jucarii...lol. E o speculanta mica!
Poze de la Mosu am pus aici

Romaria mai are putin si se intalneste cu bebelina ei....ce emotii!

Helenutza23, eu am luat la metru finet din Obor si mi le-a taiat/cusut mama.
Lustre pt bebei au la Mobexpert...sunt frumoase dar putin cam scumpute.

Pupici!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai fetelor voi scriti si eu fac!
ati zis ca trebuie protejata salteaua - am facut! Am urcat pe calul meu cel mare... si la marmacie cu mine! Am intrebat ca de aia am gura daca au - si aveau! Deci nu stiu ce e in interior dar sant ambalate la fel ca pempersii, si e ceva de marimea 60 pe 90!
am luat si burtueta si am luat si o nebtura pre natala - ca prea e mare burta asta, si daca o mai sustin un pic eu zic ca nu strica, mai ales pentru saracii muschi si piele!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Buna ziua, fetelor....cu intarziere am intrat si eu si constat ca am destul de recuperat, mai ales ca vad subiecte interesante.
Tre sa citesc sa vad ce si cum cu scutecele impermeabile. Noi ne-am dotat deocamdata cu o husa impermeabila ptr saltea, iar scutece avem doar simple de finet.
Asta e fost un weekend prolific...am achizitionat covorul ptr camera lui bebe, lustra tot ptr camera lui, veioza si galerie (urmeaza sa-i fac comanda ptr perdea). Helenutza noi ne-am invartit la bricostore, pracktiker, mobexpert...si pana la urma cel mai mult ne-a placut tot un model de l-am gasit numai acum la practiker sub forma unui balon in al carui cos e un soi de omulet. Nu l-am prins pe tavan ca sa iti fac poza. Dar daca mergi la practiker mai poti gasi lampa "roi de flori", avion, libelula, pasare (toate din lemn), clovn pe leagan sub clopot de material (textil)...astea sunt modelele dintotdeauna care nu m-au incantat in mod deosebit...
Cele de la mobexpert sunt destul de simple cu textil imprimat cu desene animate. Sau au unele simpatice cu cupola de material si leagan pe care este mickey mouse sau mandra lui...astea 2 mi-au placut dar mai mult in varianta de veioza caci lampa parca erau cam feminine (desi una era pe eternul albastru)...astea erau 1 mil 700 fata de cele din practiker care incep de la 1 mil 300 si ajung cam tot pe acolo.
Pe de alta parte in buc e imposibil sa nu gasesti o serie de magazine cu specific care sa aiba si modele de lustre ptr copii si care sa te incante.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

ah...si uitam bineinteles ca ne-am cam dat in barci caci i-am luat un carusel muzical de care mi se lipisera mainile desi era cam scump...insa pe langa muzica, ii face fluturi de lumina pe tavan si are niste ursuleti-flutur atasati de iti vine sa ii mananci...si are si sunete cu marea si pasarele...
ehehe...incepe era lui "nu m-am putut abtine sa nu iau..."

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

helenutza- finet iti recomand la metru, din magazinele de mercerie + metraje. Se gaseste si colorat. Doar ca trebuie sa-l faci la croitorie / masina de cusut. Iti recomand 90x90 cm ca sa incapa si bebe, si la cap si la picioare. Daca e doar pt alt fel de uz, e ok si mai mic.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput