Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
alinuk spune:
Miciurin,
Noi ne-am intalnit cu Marina la cursul de mamici joia trecuta.
Spunea ceva de net ca nu-i functioneaza...da nu mai stiu din ce motive (curatenie...asa ceva)
Eu cred ca e bine
Alinuk 33
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
gabriela_s spune:

ROMARIA!

sa te refaci repede dupa ceza si sa ai laptic pentru bebe rihanna nicole!!!
fetelor,insfarsit m-am apucat si eu sa imi fac bagajul,poate asa o mai grabesc nitel si pe fata asta a mea,care vrea ca la carte,sa stea pana la 40 de saptamani acolo
marog,am asa un morcov intrat,sper sa nu fie nici de craciun ,nici de rev...oricand intre 27 si 30...sau na,dupa 1 ianuarie,desi nu o vad iesind fix pe 3 ian cat am DPN.chiar asa?
daconst pentru protejat salteaua am cumparat ceva de la happy,sunt niste pleduri de unica folostinta,au textura exact ca cea a absorbantelor:o parte moale care contine nu stiu ce substanta care retine acolo pipi (cica) si o parte plastifiata ,ca sa nu se ude salteluta.ma gandeam ca sunt utile si pentru cand pleci in vizita cu bebe si trebuie sa il schimbi de scutec pe acolo,o sa vad eu ce si cum...
fug sa mi fac bagajul,revin! 

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
37 + 

Daconst spune:
Multumesc fetele...ma pun pe cautat.
Alinuk,oare ala nu-i prea ingust?Varianta cu elastic parca-mi surade mai tare.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
Liuda spune:
mai de ce santeti rele cu mine....
Raluco si Alinuk sa va explic cu masina...
nu e camion ca il ala nu mai urc cu ditamai burta! ideea e ca sotul meu drag care nu stiu de ce dracu dar si-a luat Toyota land cruiser care e ditamai jeep, insa el e adeptul vetezei... asa ca nu isi scoate fundul din pasat, asa ca eu mai de voie mai de nevoie calaresc Toyota. Pai masina asta are niste oglinzi... mari rau, lopata adevarata. si daca voi nu puteti cobora din masina, la mine e naspa la urcat, ca e inalta asa ca ma catar in ea mai mult tragand de volan, poate nu il rup pana nasc.
daconst fata - esti sora cu mine! Azi dimineata ma manca pe sub burta... m-am chinuit pe la toate oglinzile din casa ca sa vad ce draci ma mananca acolo, cu mare greu, cu burta ridicata, cu manevre sa vad ce e acolo, mare smecherie nu am vazut - dar e ceva rosu, si acum stau si ma gandesc ca daca sant vergeturi si care de la creme ma ustura?! ca parca a vergeturi seamana! Ma mananca rau si pe mine, dar pe timp de zi sant imbracata si mai uit insa dimineata parca sant cu raia pe mine...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 saptamani fix
cristia spune:
dana: intaresc spusele lui lili (cum ca pishu nu da pe-afara daca scutecu (pampers sau ce-o fi e pus cum trebuie)).Sunt insa ff utile scutecele de care taman a pomenit gabriela - ca un fel de paturica subtire cu o fata impermeabila si cu una dintr-un fel de material textil.Sunt extrem de utile la schimbatul bebelui (nu numai in deplasare) dar si pentru a-l lasa cu putzurica/pasarica goale cate minute pe zi fara surprize (tre sa se aeriseasca si ei).Eu am folosit din prima saptamama pe cele de la Fixies (gasesti sigur in Ge ca acolo sunt facute) si am contat pe ele pana tarziu.Imi fac stoc de pe acum.
Cristiana 33+
cristia spune:
dana, liuda: poate buburitzele sunt totusi de la transpiratie? dati si voi cu pudra de talc pana trec si apoi lasati cremele si treceti pe ulei de masline (nu in burta ci pe burta
)
Liuda: da-mi mie toyota si-ti dau tie masina mea, da?
Ca ce saltareata as deveni daca ar fi sa ma urc in land cruiser!
dana, gabriela, lili:
tin pumnii sa mai tineti bb in burtici pana dupa anul nou!
Cristiana 33+
Daconst spune:
Cristia,tu ai dreptate cu pampers-ul,dar eu am vazut ca mamicile de nov_dec se pling ca fac bb-ii pisu pe linga si mi sa-u aprins beculetele.O sa iau ceva preventiv sa fie acolo,sa nu am surprize.![]()
Multumesc pentru sfat si tie si Gabrielei!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
aelita spune:
catalina nu esti proasta deloc.undeva e o greseala,ori la mine ori la tine.
tu te-ai uitat la poze intrate prin mail,sau ai cautat la yahoo / photos ?
incearca sa simti sarbatorile astea cum se apropie,lasa gandurile negre,incearca sa te bucuri pt ele,sa simta si bebe !! eu de mult nu mai aveam sarbatori..e primul an,dupa muulta vreme cand simt sarbatorile cu mare mare bucurie,cand abia astept sa vina fetita sa vada luminitele colorate peste tot !tot ce vad in jur,parca e pt ea,ma gandesc la ea,si as vrea sa ii arata toate luminile si toate culorile din lumea asta!
Gandeste-te la bebe,sa vezi ce chef iti vine!
Acum nu te ingrijora de dureri si contractii,corpul se pregateste de marea incercare! De acum incolo poti naste ,in curand ai sa iti itii minunea in brate!
cristina asa am zis si eu!! ca ma prindea cu ale doo deshte de tuiculita in sange! ca o denaturata! dar am zis ca ii spunc a m-a durut maseaua
na ca nu nascui,si mi-am facut si pofta aseara!
si tu tot asa dai cu spatele,doar cu oglinzile! asa e cel mai bine,eu nu pot sa imi frang gatul pe spate,vad mult mai multe in cele trei oglinzi,asa niciodata nu am zgariat-o.
haha ia auzi la eaaa conducea camionul firmei!!!!! estid e belea!
cu coboratul din masina..e chin.imping usa cu piciorul.si apoi muta-ti fundul! ca stau si cu scaunul cam rasturnat,nu conduc cu picioarele la gura si bagata in volan.si am nevoie de macara sa ies.
mcbeal,da,durerile de coaste sunt constante in sarcina,pt ca utterula crescut atat de mult incat impinge coastele.trebuie sa iti cauti pozitii cat mai comode.mai ales daca stai pe scaun,te dor.
dianamizzi,numai fetele de-afara stiu ce inseamna sa vezi carnea aia proaspata si o tuiculita o data pe an!
fetele celelelate,ce stiu ele,nu le pasa,au porcu' toata iarna,toba,sunca,matze,carnatii..
N-AM NASCUT,SA STII!!! pai eram proasta sa merg cu tuica-n sange?
bai,am pus in ea piper si la ale' doo deshte pe pahar am pus 4-5 lingurite de zahar,adica era sirpo.
mai aveam sa pun apa,cum facea bunica-mea,dumnezeu s-o ierte.ea asa bea cate o tuiculita,amestecata cu apa si zahar.
nu m-am gandit sa-i dau si ei o tuica..
romaria,nastere usoara usoara usoara!!!!
Sa vii repede acasa!
eli hahaaaaaaaaaa "AELITO,, hac, si eu am caam ba-ut."
pune si tu capu' jos si dormi.acolo pe birou!
sraluca si eutot asa,la extreme,cand lene de nedescris,cand dor de duuuuuuucaaa!
noroc ca am casa pusa la punct de cateva luni,am fost vrednica din timp,hhehe stiam eu ce lene ma apuca apoi.camera,hainele,totu e pregatit de mult.
eeeee,numai bagajul NU.cu ala am ce am si nu l-am facut.mi-e LENE.sau cred eu ca mai am pana nasc .
trebuie sa cumpar si comprese din alea speciale,pt dupa..
liuda"eu de exemplu conduc dar nici nu am nevoie sa ma intorc sa vad ce e in spate, ca am niste oglinzi cat lopetile si vad tot orasul in spate"

"insa daca franeaza un lighean de dacie in fata mea si eu nu sant pe faza... l-am urcat!"

dianamizzi
,cand te mai apuca depresia,fa-ti parul,mami,schimba-ti ceva,machiaza.te,imbraca-te,sa vezi cum iti trece!
alinuk,eu pun cemtura sub burta,adica partea aia de jos,chiar sub burta.iar partea de sus,deasupra burtii.burta sa ramana libera,daca e,la o frana,nu ti se intampla nimic.de ce sa te chinui cu perna? pai m-as sufoca,si asa gafai si daca intorc capul 
si ma iau arsurile cand incetinesc.
daconst,alta cu pofte de alcool.bine naiba ca nu am avut asa pofte mereu,ca ce ma faceam? ca ieri al meu mi-a lasat soriciul mie,sa il mananc eu ,dar tuica numi-a dat-o pe mana
bai ,am ras ieri,ca el era sigur ca nasc azi! ii ziceam ca ce-ar fi sa ma pun eu pe tuica si sa ma duc beata la spital.ne imaginam si noi ca in desenele animate! si sa le zic: ce,vreti sa imi luati mie permisul??
vezi ca sunt niste creme la farmacie pt alrgii dina stea usoare,de piele,gen muscaturi de tanatari,iritatii,arsuri usoare..Eu ceream cand mai faceam asa de la vreun sapun.
dadap,felicitari pt casa!
hai lasa,ca ia uite cate saptamani am eu si nu am bagaj facut! si eu nu am aglomerat la serviciu,ca mi-e lene si in casa
daconst vezi ca gasesti la orice magazin,la sectia de lenjerii pt pat, protectoare pt saltele.sunt ca cearsafurile nornmale,alea cu elastic,banuiesc ca asa le aveti si voi pe cele de pat.pe fatza sunt ca un prosop matlasat, iar pe dos un fel de mushama,plastic.se spala cu lenjeria in masina de spalat,ca orice cearsaf.
saunt pt toate saltelele,si pt patul tau,si pt mic,si pt patut de copil.pt patuturi sunt sdtandard,iar pt pat mare sunt de 135/180, 135/190,sau 150/190. vezi cat ai tu salteaua,daca vrei si la tine.
daca nu vezi,intreeaba de protector pt saltea.
ziceam ca iau si eu si pt patul nostru,ca ma gandeam ca m-oi trezi cu apa rupta pe saltea,si nu as vrea.si am uitat mereu.
si da,au dreptate fetele,pishu nu da pe-afara daca pampersul e pus bine,si MAI ALES,daca nu e mare.
dar,oricum protectorul e bun ,copilul vomita ..cand creste am mai auzit ca unii isi trag singuri de pampers..
38+