LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
joy04 spune:
sunt mai rau decat SUPARATA!!!!!!!!!!!!
eu APROAPE NICIODATA NU mi-am verificat mailurile...pt ca nu primeam ceva IMPORTANT, adica daca asteptam ceva important, verificam
acum, ma pus mama lui gaia sa ma uit pe mail si constat cu stupoare ca am avut o invitatie de la ANTENA 1 pt emisiunea din 1 DECEMBRIE , nascut pe 1 dec(parca asa se numea)
VLAD trebuia sa fie cel mai "tanar" 1 decembrist ca sa zic asa.
ii vine sa urlu de suparare!!!!!!!
imi vine sa-mi aprind o tigare. (si nu am mai fumat cu adevarat de ...hat hat, doar am mai ;pufait)
cat de idioata sunt, nu-mi vine a crede!!!!!!
tipa gasise p enet informatiile, sunt SIGURA ca de aici, de pe DC ca-n alta parte nu am aceste informatii "puse"
ma duc sa-i mananc biscuitii lui vlad....
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
dordia2000 spune:
Mare anunt mare::::: Fi'miu, DIN PROPRIE INITIATIVA, a facut vreo 5-6 pasi singurel!!!
Ne plimbam noi de manutza prin casa si l-am lasat sa ma conduca el unde a vrut. La un moment dat s-a oprit, mi-a dat drumul la manutza si a vrut sa o ia de-a busilea...s-a asezat pe vine...dar s-a razgandit si s-a ridicat singurel...si a pasit un pas mic. Apoi dupa cateva secunde (in care si-o fi zis: uite ma ca merge) a facut mai multi pasi spre usa de la bucatarie. A mers cam 5-6 pasi marunti. Sunt in culmea fericiriiiii!!!!!Uraaaaaaaa!
Ma scuzati dar....simteam nevoia sa va zic si voua dupa ce am dat telefoane la toata lumea!!! (ai mei adica: mama, sora mijlocie si cea mare)
you all!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
joy04 spune:
BRAVOS DORDIUTA....
adica BRAVOS STEFAN....la mai multi pasi singurel....
ardeiasul meu umplut
dordia2000 spune:
Joy ...lasa mama...asta sa fie ghinionul din viatza voastra. S-a dus!!! Nu te mai consuma!!! Asta e...data viitoare sa iti citesti mail-urile mai des!!! sa iti treaca supararea!!!
14.11.2005
anda77 spune:
joy, ce urata treaba! eu nu ma dau de loc in vant dupa invitatii la chestii cu presa, televiziuni etc, nu-s genul meu (refuz mereuinvitatiile de la prietenele mele la prezentari de moda, desi moda ma intereseaza), adik vreau sa spun ca, in mod normal, nu as vedea mare smecherie intr-o invitatie la o televiziune, dar dk e vorba de copil e altceva. acum nu vreau sa-ti mai pun si eu sare pe rana, dar ar fi fost foarte misto o inregistrare de-asta pt. "portofoliul" de amintiri al copilului, cel mai tanar invitat de ziua nationala...of, nasol! mai, dar cum ti-au luat e-mailul de aici, nu trebuie sa fi inregistrat pt asta? si dk erau inregistrati de ce n-au dat si un pm? nasol.
dordia, azi a fost ziua pasilor mici. si nichita, dupa ce a facut primii 2 pasi de ziua lui, acum o saptamana, abia azi s-a "lansat", adik a traversat 2 camere singurel! p-orma s-a pus in 4 labe ca obosise prea tare. saracii, cred ca nu prea au musculatura dezvoltata, li se inmoaie rau piciorusele:) dar avem rabdare. e foarte misto senzatia asta de inceput cand il vezi primele dati ca vine singur spre tine. cu manutele ridicate pt echilibru:)
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
ANDA super misto de Nic ca a traversat singurel 2 camere....io nu-l prea las singurel pe pitic ca o ia la fuga si da cu nasu si cu capatana de asfalt.
da mai, tot de asta mi-e si mie ciuda...ca doar pt el ma duceam...ca nu dau bine deloc la aparat, deci nici la camera.
pai io stiu ce search o fi dat astia pe net..ca-m alta parte io nu's inregistrata cu data nastere copil...cu adresa de mail.
nu ma deranjeaza ca m-a gasit aici, eu doar am subliniat ca si chestie.
in schimb ce ma enerveaza e ca tipa zice in mail ca mi-a trimis pe YAHOO MESSENGER id-ul ei si date de contact.
pe cand eu nu am primit nicio cerere de contact nou...
si CULMEA...AM 2 MAILURI.
ce-o fi zis..hai mai bagam unu ca poate nu l-a citit tuta...
ardeiasul meu umplut
PS; nu-mi place nici antena 1 si mai ales DAN NEGRU
PS2: incarc un filmulet cu praslea meu cel mic sa vedeti ceva haios foc.
(daca mai editez mult...o iau razna)
catutza spune:
Joy , ce rau i-mi apre! Dar lasa ca poate sa mai iveste ocazia in alt an.
Dordia , felicitari pentru Stefan plimbaret! Stiu ca asteptai clipa asta cu nerabdare (ca noi toate dealtfel).
Si eu sunt un pachet de nervi , eu iau anticonceptionale, si in seara asta am observat ca e una in plus, adica am uitat sa o iau intr-o zi!, dar cand oare?!? O fi ok? Sper sa nu raman gravida ca asta-mi trebuie acum, de pastrat nici nu se pune problema iar avort nu am facut in viata mea si nici nu vreau sa fac. Offf abia astept sa treaca luna asta.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
joy04 spune:
ADDYA cat de rau imi pare de soacra ta.
si mai ales de tine ca trebuie sa te imparti in 1001 de locuri, sa fii stalpul casei....sa fii tare pentru toti.
sa-i dea Dumnezeu sanatate si tie putere si tarie.
CATUTZA nu astiu zau ce sa-ti zic, dar cred c anu-i prea bine cu anticonceptionalele luate asa...aiurea.
adica stiu ca daca nu apucai sa iei o pastila in maxim 12 ore de la ora la care trebuia luata, renuntai la ea si foloseai o alta medota contraceptiva pana cand terminat folia.
da hai lasa ca paote nu o fi dracu' chiar asa de negru
RIPLEY asa frumos spui de Ana ca-i cumintica...parca mi-o si inchipui cu o carticica in mana, stand pe langa jucarii si "citind".
al meu praslea nu-i asa...ferite-ar sfantu'.
dar zau ca nici nu mi-l inchipui altfel si mi-e DRAG asa.
acu' c-a pocnit dintele ala, este mai cuminte, dar tot numai in picioarele mele sta, macar numai plange, urla...
uitati aici la MAIMUTICA MEA cum poate sa faca.
si inca ce-i mai place.....
io va urez NOAPTE BUNA si va -icesc
ardeiasul meu umplut
dordia2000 spune:
Anda felicitari si tie pt plimbaretul mic. Sunt asa fericita si mandra...imi sarea inima din pipt cand l-am vazut si mi-am tinut respiratia sa nu il deranjez cumva(ma gandeam sa iau camera...dar....s-ar fi lasat pe jos). Dar maine pandesc momentul cu camera aprinsa!!!
Catutza offf.in ce stres tb sa stai pana la venirea rusilor!!!Dar...poate nu o sa fie cu ochi...mai ales ca ai luat in continuare si sansele sunt destul de mici!!! Cand ar tb sa vina rusii???
14.11.2005
catutza spune:
Dordia , , hai ca mi-ai inveselit putin seara! Deci tu spui ca daca am luat in continuare sansele sunt destul de mici? Ce bine ar fi sa ai dreptate! Ar trebui sa vina cam peste 2 saptamani! Si e al naibii de mult pana atunci , cred ca albesc!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2