LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 4
catutza spune:
Buna!
Va multumesc tuturor pentru ajutor dar am intrat si nu gasesc reclama (bleaga sunt!). Asa ca daca aveti timp poate-mi spuneti si unde o gasesc, pe toate.
Vad ca sunt mai multi fani ai reclamei, nici nu ma asteptam, asa cum am spus Bianca lasa orice ca sa se uite la ea.
CristinaN , Biancai ii trece cel mai repede iritatia cu Desitin, e chestie probata de cateva ori.
Ma duc la mica scorpie ca plange langa scaunul meu ca sa ma duc sa ma joc cu ea-fata asta nu suporta sa ma vada la PC-spre fericirea lu tasu ca are el mai mult timp
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
simona dragusin spune:
CRISTINA sanatate piticutei
Mutumesc pt reclama la orange Si Patri mare fan!!!
SIMONA si PATRICIA
catutza spune:
Alina , am primit reteta, multumesc mult de tot, abia astept sa o incerc,
Bianca si noi2
crissy77 spune:
Ca tot bantui pe aici, as vrea sa stiu parerea voastra vis-a-vis de:
1. oul moale dat la copii (de la ce varsta?)
2. mancarurile gatite in folie de aluminiu(soacra-mea face un peste de innebunesti mancand, Elise e fana, dar mi-e frica sa-i dau)
Simona, si voua. Cum merge cu tratamentul Patriciei?
Pitic, sanatate lui T. Prin ce ati trecut si voi...
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by mara95quote:
Originally posted by catutza
Alina, trimis PM,
Stie cineva de unde descarc si eu o reclama tv? Ca e Bianca inebunita dupa ea, lasa orice cand o aude si incepe sa rada. La noi merge tv-ul de dimineata pana cand ne culcam, dar ea nu se uita decat cand aude reclama de la orange (aia cu alea 2 tartacute care se bat pe gurita portocalie). Unde o gasesc oare?
Bianca si noi2
si flavia la fel!!!!Nu se uita la nicio alta reclama, decat la aia!
Si Daria mea la fel ....
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
anda77 spune:
si nichita se uita la reclama...si e singurul lucru la care se uita..
e simpla, de-aia se uita astia micii la ea.
hi,hi,de unde tragem concluzia ca ala de a facut-o are mintea unui copil de un an ma scuzati, am si io bolile mele, printre care sunt si copy-writerii romani care se cred niste Mesia ai imaginatiei si sunt departe...
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
Anda si Roxi, multumesc de aprecieri
Anda, am citit toate observatiile tale :) Ai dreptate, Rianna seamana tare bine pe soacra-mea (si implicit si pe Mircea), desi la unele faze mi se pare ca seamana si cu mine. Pe Oana Cuzino n-o stiu, dar o sa caut pe net poate gasesc vreo poza sa i-o arat si lu' cumnata-mea. Sofia e o dulce de fetita, cu 4 luni mai mare ca Rianna dar e tare miculutza. Mama ei e una dintre cele mai bune prietene ale mele, suntem de-o varsta, am venit in America in acelasi timp, am mers impreuna la liceu si la universitate. Deja am zis ca Rianna e super incantata de lego, probabil ii va place si bucataria (da, bucatarie era). Ma bucur ca ti-a placut tinuta mea. Bradul e natural, in fiecare an fac natural ca-mi place tare mult mirosul.
Roxi, da, tati e tare mandru de printesa lui. Riannei ii vorbim numai si numai romaneste (nu ti-ai dat inca seama ca sunt romanca pana in maduva oaselor? ) Noi ne gandim foarte serios sa ne intoarcem in tara in viitor, asa ca fata tre' sa stie romaneste.
CristinaN, multa sanatate Elisei!
camelia_daniela spune:
Meems, superbe pozele! Aveti o adevarata printesa de fata si o familie foarte frumoasa ! Sa va traiasca Rianna Noelle!
Sanatate maxima tuturor puiutilor bolnaviori !!! Anda, cum se mai prezinta poetul cu mucii?
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Morgano spune:
Multumim tuturor celor care au intrebat sau s-au gandit la noi. si
Sincer, citesc mai pe diagonala dar sunt la zi, insa nu am timp sa tin pasul cu voi.
Multa sanatate bolnaviorilor!!!
Suntem fte bine, febra a fost reactie la vaccin. Reactie fte buna a spus pediatra, ca cica dupa 1 an cu cat e mai mareatza reactia, cu atat e mai buna reactivitatea copilului.
Despre noi: Ana tot cuminte foc. Papa fte bine. Doarme de rupe si noaptea si ziua cate 2 ore. Cu mici exceptii: in serile de duminica invariabil face figuri si ne pregateste zile de luni franti de oboseala. Nu neaparat ca plange, dar parca stie ca dupa 2 zile pline cu noi iar vine o saptamana in care stam doar serile cu ea, si atunci vrea atentie, sa-i citim, etc.
Danseaza de rupe, canta, tipa, alearga prin casa.... e un copil minunat, si fiecare aveti asa ceva acasa asa ca oricat de mandri suntem de ea, incerc sa fiu realista si sa zic ca e normal tot ceea ce face. Desi ma topesc cand striga mami daga daga si se mangaie pe cap ca sa merg s-o dragalesc.
In principiu colaboram fte bine, stie de "nu e voie" si asculta, face ca o multime de animale, a ramas fan carti, ii dam 2 carti si putem fugi in lume ca o gasim tot "citind".
In mod clar e fte incapatanata si se ambitioneaza in ale ei. Cred ca e de bine, de fapt, insa ma gandesc ce ne asteapta cand nu-i convine ceva. Ne cearta de mama focului, se incrunta, e mortala ca ne umfla rasul insa trebe sa ne facem ca nu e nimic important, sa nu i se urce de tot la cap.
Sunt in continuare mai mult decat multumita de tanti a noastra. Este un om absolut deosebit, si chiar dc nu e fte ordonata sau gospodina, se ocupa fte mult si frumos de Ana, se joaca cu ea, ii face papica buna si sfant dupa carte, si asta e cel mai important.
La birou mult de munca, griji cu banutii, bine ca a trecut perioada mai proasta si am reusit sa umplem la loc camara si congelatorul, sa luam cadouri frumoase tuturor si chiar si noua. Sunt multumita.
De-abia astept sarbatorile, pt ca din 22 pana in 5 imi iau si eu liber, prima oara dupa 4 ani nu-mi pasa de nimic in afara de familia mea.
Ma striga asa ca fug la ea, mai revin sa ma laud
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Edit: ma gandesc cum se chefuiesc cuscrii si mor de ciuda ca anul asta nu am putut fi cu ei, asa cum ei nu au putut fi cu noi de ziua nurorii.... nu-i nimic, ca nu se va mai intampla
osteffy spune:
negaracristina ,fetita din filmulet este fetita nasilor ...un Denis pericol public de cand era la nasa in burta .
Maine mergem si noi la doctora si va spunem ce tratament ne-a dat ....vad ca nu are nimic in afara de tuse magareasca cu secretie cred ,caci in momentul in care tuseste parca se rupe ceva in gatuletzul lui .
Sanatate maxima tuturor bolnaviorilor si din partea noastra .
Fetele,eu am fost absenta pe aici de aceea va rog nu va suparati daca indraznesc si eu sa va intreb cum stati cu spalatul pe dinti la pui si ce pasta si periute folositi.Noi inca nu am folosit nimic pana acum si de aceea va intreb.Avem doar 6 dintisori.
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/noiembrie-2006/100_2349.jpg