Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Felicitari Carmen si o sarcina usoara! Totul se calculeaza de la UM sau daca vrei mai exact de la FIV + 2 saptamani. Eu am facut inseminare la primul bb si doctorita imi calcula tot de la UM desi stia clar cand facusem Ias-ul. Asa ca da-ne datele aproximative pentru cele 6 saptamani ![]()
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
andutzy spune:
Claucia, nimic de zis, cabinetul (mai mult living) ok, aparatura super, el super ok, ce insa ma pune pe ganduri este lipsa interesului in acel cabinet pentru amanunte gen greutate, tensiune, circumferinta burtii, etc. Poate vor aparea aceste preocupari in ce ma priveste lunile viitoare, dar eu stiu ca lunar in cabinetul doctoritei mele eram cantarita, masurata inclusiv tensiunea si notate in caiet, erau valori care contau de la o luna la alta. aici a fost doar eco, indicatie de tratament si cam atat. Nu e cam superficial???
framantari de gravida cu hormonii tropa tropa...
Andra
7+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
amiss_zip spune:
Salutari!!!
Am si eu o intrebare foarte urgenta!
Sora mea este in 9 saptamani si i-au iesit niste analize mai nelalocul lor:
cmv igG poz
anti rubella igG poz
Imi pare rau dar nu stiu ce inseamna ! Este grav? Are deja o usoara scurgere maronie. A mai avut cineva asa analize?
Multumesc!
Sarcina usoara si bebei sanatosi!!
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Androix spune:
IGG inseamna ca le-a avut si are imunitate, stai linistita, suta la suta e ok ca si la mine sunt la fel si mie mi le-a vazut medicul deja
inca de acum doi ani, iar acum la a doua sarcina mi-a zis sa nici nu mai fac analizele astea. In schimb nu stiu daca e in regula cu scurgerea aia maronie.
Andutzy, ce zici tu acolo? sa inteleg ca n-ai stat la coada? ![]()
![]()
amanuntele alea de care zici tu n-o sa apara pe "ordinea de zi" nici in viitor, eu de exemplu la Filip faceam toate astea la medicul de familie.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
jadi spune:
rezultatele sunt excelente amiss, igg pozitiv indica ca a avut candva boala respectiva si este acum imuna adica sunt sanse slabe sa le faca in sarcina. Era nasol daca ii ieseau igm pozitiv ceea ce indica ca are boala in momentul de fata!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
andutzy spune:
Andreea, ce surpriza sa dau de tine la capitolul nostru
! vezi tu, e dificil sa treci de la un doctor la altul. La a mea stateam uneori si 3 sferturi de ora in cabinet. E adevarat ca si medicul de fam imi face treburile astea, dar credeam ca sunt de interes si pt obstetrician. Cat despre coada, desi eram programata la o anumita ora am intrat o ora mai tarziu, timp in care cred ca au intrat insa 8-9 paciente...stii cum e el, rapid merge totul! oricum, cale de intoarcere catre doctorita mea nu exista, asa ca merg pe mana lui, oricum pana acum tratamentul lui a dat rezultate si imi place stilul lui de a vorbi...super caterincos ![]()
Am uitat sa te intreb, de unde ti-ai luat pana la urma pantalonii de gravida de care aveai nevoie cand ne-am vazut la Baby Expo? vreau niste blugi din aia cu platca de elastic in fata... hai ca daca nu-mi raspunzi aici te mai intreb eu pe PM
Andra
7+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
amiss_zip spune:
Multumesc !
M-am linistit ! 

poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
claucia spune:
Anduzty, are dreptate Androix (si o si pup pe aceasta cale...
, stie ea de ce), nu prea cred ca o sa avem parte de asa tratamente placute ca masuratorile si altele, pe acestea le facem la medicul de familie daca e, numai ca la doctorita mea de familie e o aglomeratie si o incrancenare in ochii pacientilor care nici macar nu mai vor sa iasa din cabinet odata intrati...
Insa, daca hormonii tai de graviduta doresc sa intrebe ceva, nu ezita. De raspuns raspunde la toate intrebarile, totul este sa le pui, ca din proprie initiativa nu prea spune multe.
Asemanator untului de cacao gasiti si la Beauty Shop ceva, e si mai ieftin parca, am luat eu o cutie frumoasa cu un unt de cacao si o lotiune de corp sau parca spuma de baie - arata super si au fost impreuna cam 800,000. Oricum sunt cam scumpe. Eu am un unt de cocos de la Body Shop dar nu prea ma omor dupa miros.
Pupilici
Clau
8+
bb mic
kristind spune:
Buna fetele!!!!
Va inteleg fetelor, care aveti probleme cu greturile - daca tot sintem la acest capitol, hai sa ma vait si eu :
nu mai suport sa vad mancare!!!!!!!!!!!!!!!!
daca deschid frigiderul vomit-nu stiu ce sa mai fac - din ce o trai bebicu meu??? portocale, mere si cate un iaurt...cum o fi sa ai pofta de ceva????? dar sper sa treaca cat mai repede!!
Daca UM a fost pe 1 NOV, inseamna ca acum am 7 sapt????ca mie nu imi iese ca d-lui dr.
.
Offff de am scapa de greturile astea. ![]()

kristin
andicu spune:
Carmen, felicitari si aici si bun venit la gravidutze! in legatura cu varsta sarcinii, mie dr mea mi-a zis sa scad 16 zile de la data ET-ului si iese UM aprox. Mie mi-a iesit cu 1 zi mai tarziu, dar diferenta de 1 zi in plus sau in minus nu conteaza. Si mie tot 6 sapt. imi iese cand iti socotesc.
Sarcina usoara si la termen! ai uitat sa mentionezi ceva:
-legat de nr de bebei, nu? 
Andreea
10+
Vine barza!
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!