Mamici de iulie-august 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana75 spune:
andicu, si soacra mea e mare fan dulcegarii; si eu zic la fel, dupa o anumita virsta parca e aiurea ...
oana, eu stiu doar de untul de cacao de la body shop.
Am mincat o gramada azi, si ziua nu s-a terminat
. In curind lumea va zice ca-s gravida cu vreo 3 luni mai mult decit am.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
orchis spune:
Va salut fetelor!
In sfarsit ma pot alatura si eu grupului vostru- am primit azi confirmarea de la nenea dr. ca sunt 'super-gravida': 9 sapt. Am vazut azi prima poza cu bb al meu!!
In ceea ce ma priveste ovulatia s-a produs un pic dupa 2 nov. (atunci am facut o ecografie unde s-a vazut mandrete de folicul!!). Stiu ca pare un pic ciudat, insa nu am avut (sau nu a fost asa vizibila) ultima menstra pt ca ca la inceputul lunii oct. am facut o histeroscopie in urma careia mi-au fost extirpati 4 polipi. Asa ca totul era tare dat peste cap. Am facut insa si un tratament homeopat care cred ca m-a ajutat sa-mi revin mai repede.
Nu am greturi si nici alte senzatii iesite din comun. De ingrasat nici vorba...
Acum incep tratamentul cu urogestan si pregnyl.
Va pup
orchis
Agri spune:
Buna burtici.Nu am rusit sa citesc din urma dar ma chinui sa recuperez.
Ajutor!!! Ce pastile pot sa iau ca de 3 ore ma doare o masea de mor ce pot sa iau ca cu no-spa nu trece.
Astept raspunsuri. Multam.
Pupici
Vio si Eva(27.09.05)
Anya20 spune:
Agri,nu prea ai multe alternative pentru durerea de masea. Adica eu una algocalmin nu as lua. Poate doar patracetamol ca antiinflamator si pentru durere, dar nu stiu cat de eficient va fi.Ar fi bine sa mergi la un stomatolog sa vada ce e acolo, ca nu e de gluma cu astea. Dar banuiesc ca asta stii si tu, dar probabil iti e destul de greu sa ajungi.
Nu mai stiu cine intreba (scuze!) despre utrogestan. Corect, se administeaza intravaginal, in 2 prize pe zi. Per os poate da efecte adverse si nu este la fel de eficient.
Carla, mai dar ce familie de gospodari! Bravo. Pai sotul tau probabil ca nu e la prima abatere gastronomica, pt ca altfel ar fi iesit niste turte, nu gogosi. Ei, asa da. Si la miezul noptii.
Alina
11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
Luna1 spune:
Fetelor si eu ma simt tot ca titanicul insa de foame si de greata. Acum mananc primul sandvis pe ziua de azi. Sunt lihnita insa asa rau mi-a fost...
In rest nu am nimic, nici la doctor nu am fost!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
oanabbb spune:
IOANA merci!am vb deja cu cineva in buc sa.mi ia de la body...
vineri va ajunge la mine...
eu nu pricep cum nu v.ati ingrasat voi fetelor...nu pricep!!!
oana
7+
july_g spune:
Buna seara burticute! Vad ca sunteti multe racite. Eu incep sa imi revin. Ma mai chinuie accesele de tuse, mai ales noaptea, dar e din ce in ce mai bine.
Tocmai am vazut la stiri ca vin ninsorile! Abia astept sa vad primii fulgi! Parca nu e Craciun daca nu e zapada!
Pana cand reusesc sa va mai scriu, va doresc la toate bolnavioarele multa sanatate!
La toate burticutele sa ne lase greturile, nu de alta, da asa multe bunatati se fac de sarbatori!!!!!!!!!!
Jeni, sa vii cu vesti bune de la interviu!
Va pupezez si fug in vizita la prieteni!
Luna1 spune:
Unde ati disparut fetelor? Eu mi-am mai revenit insa recunosc ca-mi trec greturile doar cu cola. Asta e, o sti corpul meu ceva de imi cere cola, nu beau multa oricum, doar o sorb cand simt aciditatea crescuta.
Voi cum va mai simtiti?
Sanatate fetelor racite, sa va faceti bine cat mai repede!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
jadi spune:
Bine ati venit bobika si orchis si sarcini usoare! Sa ne dati toate datele sa va trecem pe listuta de la pagina 1.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
first_carmen spune:
Buna fetelor!
Ma primiti pe linga voi? Sunt si eu o viitoare mamica (hihihi ce bine e sa zici mamica) in urma unui FIV (am avut noroc cu carul pentru ca a fost primul).
Sunt intr-o nebuloasa in ce saptamina sunt, poate ma ajutati voi. Stiu sigur cind a fost fecundat ovocitul ca de, a fost ajutat de o dna doctor (pe 20 noiembrie) dar si in cazul celor cu FIV se adauga 2 saptamini? Adica eu sunt in saptamina a sasea sau a patra? La ecografia de ieri dr mi-a zis ca nu stie ce saptamina sunt. Ciudat, nu?
Va pup si de abia astept sa mai vad ce urmeaza (este prima mea sarcina)
Carmen