PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

eu sunt cam racita, si am vazut ca fetele spuneati ca purtati o masca.
ce fel de masca?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Din aia de care au stomatologii poti sa iti iei .Au la farmacii,si nu sunt scumpe...sau poti improviza tu ceva,dar e mai incomod...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emiliapop, se gaseste la farmacii, este in jur de 7.000 lei, una, este din material bleu;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Anasia si Sarilla multumesc pentru raspuns

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Fetele cu cezariana nu aveti dureri de la vremea asta naspa? Pe mine ma taie cate un junghi si am asa niste dureri surde.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Acum nu am, dar am avut acum vreo luna si ceva, cand a mai fost urat, atunci cand a nins. M-am si speriat atunci.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/456eb73782771/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Hai ca ma tin sa va propun ceva de cateva zile....sa vedem ce iese...
Muuh in primul rand, ca tu esti in charge, si apoi toate fetele, ce ati zice voi daca am deschide noi un subiect in care sa vorbeasca fiecare despre ea putin....cum ne-am ales nick-ul, ce facem in viata de zi cu zi, fetele din strainatate ne pot spune(daca vor) cum au ajuns acolo,cum le e acolo,chestii din astea..de team building..., sa ne cunoastem mai bine,mai mult decat am aflat deja unele despre celelalte...
Mie una mi s-ar parea interesant,si as vrea sa aflu mai multe despre voi...si subiectul il putem posta oriunde,adica unde trebuie,sa se incadreze...ce ziceti?
Daca vreti,m-as bucura mult,daca nu...e ok si asa...am incercat si eu..sa nu dati cu pietre...
Astept feedback...pup.

POZE

Mergi la inceput

Hai ca ma tin sa va propun ceva de cateva zile....sa vedem ce iese...
Muuh in primul rand, ca tu esti in charge, si apoi toate fetele, ce ati zice voi daca am deschide noi un subiect in care sa vorbeasca fiecare despre ea putin....cum ne-am ales nick-ul, ce facem in viata de zi cu zi, fetele din strainatate ne pot spune(daca vor) cum au ajuns acolo,cum le e acolo,chestii din astea..de team building..., sa ne cunoastem mai bine,mai mult decat am aflat deja unele despre celelalte...
Mie una mi s-ar parea interesant,si as vrea sa aflu mai multe despre voi...si subiectul il putem posta oriunde,adica unde trebuie,sa se incadreze...ce ziceti?
Daca vreti,m-as bucura mult,daca nu...e ok si asa...am incercat si eu..sa nu dati cu pietre...
Astept feedback...pup.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

eu sunt cam racita, si am vazut ca fetele spuneati ca purtati o masca.
ce fel de masca?

alexandru
poze cu noi

si eu am fost tare racita si mi-am luat un "stoc" de masti de la Sensiblu, din alea de unica folosinta (care pot fi folosite de mai multe ori). din pacate a racit si piticul, asta este.
multa sanatate!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

larissa, eu zic ca nu "arde" daca se intinde un pic programul cu diversificarea. daca chiar nu vrea, mai lasa citeva zile si mai incerci. si eu la fiica-mea am tinut totul ca la carte dar acum, avind deja antrenament m-am linistit. nu ma mai stresez cit maninca daca e vioi si creste. stiu, in teorie e usor!
pofta mare si...rabdaaarreeeeee! cit despre tetine, eu am mai imbunatatit gaurile cind am vazut ca nu merge, cu un ac inrosit.
la alexiune!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Katik bine ai venit la piersicute!
Sarilla mie imi place muuult ideea ta. Sunt chiar tentata sa deschid eu subiectul. Mor de nerabdare sa vad cine ni se alatura.
Maryion trebuie sa-ti fie tare greu cu bebele care nu vrea tzatzi. Ai aflat de ce refuza sanul? Ti-a dat cineva vreo posibila explicatie? Uite niste de incurajare!
Buli cum se mai simte Bulinel scump?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Katik bine ai venit! Pupici tie si piersicutzelor.
Bulinutza tare simpaticutz hacker-ul tau!
Sarilla super mi se pare ideea. Eu votez pentru.
Tweety cum se mai simte Clara? Pupici sa va faceti bine.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor mici si mari!
Fetelor de azi Flo e acasa asa ca azi am mers cu fata sa facem poza cu Mos Craciun, i-a placut si in loc sa se uite la camera ea era interesata de lumini s de brazi. dar avem si poza si cadoul de la moshul.
Mai citesc din urma si mai revin, ca tare harnicutze ati mai fost.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput