PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
Sabana spune:
Luiza acum am priceput. Si Alexa are vreo 3 paturici dar nu e interesata de nci una.
Legat de iesitul afara. Eu nu as iesi ptr nimic in lume. Eu sunt ca ursul in barlog. Mai ales pe o vreme ca asta. Nici nu ma gandesc sa o scot. De regula,daca nu e soare eu nu o scot afara.
Si noi trebuie sa luam brad. A fost cineva la Metro? Sa imi spuna si mie ce braduti au? Anul trecut am luat unul de acolo si nu am dat nici foarte mult pe el.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
Si eu arunc cantitati destul de mari de mancare. eu ii fac in fiecare zi. NU ii las de pe o zi pe alta. Cele necesare le cumpar o data la 2 zile, am un aprozar pe strada. Fructe nu prea mananca, nu e chip sa o conving, dar am reusit sa o conving sa bea suc vit C de la Hipp. Bea o sticluta pe zi. Si noi am inlocuit masa de pranz cu una solida. Avem castronas de la primii pasi compartimentat si mananaca 2 compartimente. Eu zic ca e ok. In plus cand nu mai vrea impinge cstronul si scuipa mancarea. Atunci e semn ca trebuie sa ma retrag. Daca o fortez, imi vomita. Legat de borcanase de la Hipp, am incercat si eu dar nu le-a tolerat deloc. Legumele le-a vomat si de la piureul de piersici i-au iesit bube. Vad ca de la suc nu are nimic.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
anasia spune:
katik, bine ati venit la piersicute!
mihatocae, super bebelusii, cum s-o descurca cu ei?
lushk,
dintisorul sa iasa mai repede;
alina,noi suntem la stadiul de lapte, dar inmagazinam informatiile pt cand vom avea nevoie; nu era aglomerat la cora? unde stati? asa mi-e dor de niste cumparaturi.....
maryion, noi iesim o singura data, de obicei dupa a doua masa 12.30-13, pt ca mi-este greu sa urc scarile din fata blocului cu carutul; pana acum am imbracat-o cu body lung, pantalonasi, pulover, caciula si compleul de fas, si daca e nevoie un pled;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
ralu80 spune:
Alina nu stiu de ce ti se pare putin, cred ca e bine...am vazut ca sunt piersicutze care mananca si 180 ml la o masa, dar depinde de copil, oricum eu iti dau un sfat din proprie experienta: Nu te stresa pe tema asta!!!!Daca ia in greutate si e voioasa nu ai motive de ingrijorare. Mie imi venea sa o iau razna cand vedeam ca nu mananca nici 100 ml de lapte la o masa (din cate imi dadeam seama dupa cum lasa sanul) si ajunsesem sa o stresez si pe ea si sa refuze sanul. Din momentul in care am refuzat sa ma mai stresez a inceput sa manance iar san fara sa mai faca crize. Hai sa-ti spun ce a mancat azi:
5 dim - san (dar nu mult)
9 - piure de mar+caise+piersica 60 gr+san (numai ea stie cat, dar insist, nu mult, de obicei pana adoarme, aaa... si sanul l-a mancat la 11 nu imediat dupa piure)
14 - san+50 ml lapte praf+cereale
pana la 17 cand a adormit a mai mancat de 2 ori san
Sper sa mai manance cand se trezeste niste lapte si la 20 avem masa de culcare. Noaptea se trezeste cam de 2 ori si mai trage ceva lapte.
Daca e sa adun cat mananca intr-o zi cred ca abia ajungem la 600 ml, dar nu mai adun ca-mi fac nervi, asta e fi-mea, ia in greutate, nu stiu cum, poate si cu aer.
Astazi a avut un program de masa cam alandala, nu i-am mai dat piure de legume la 14 pentru ca de 2 zile refuza si am zis sa o mai las cateva zile sa mai uite.
De obicei mananca: 5-6 san, 9 piure de fructe sau suc, 11 san, 14 piure legume + san (dar nu mereu), 17 san + cereale, 20 san, 12 noaptea san, 3 san...si a doua zi o luam de la capat, iar cantitatile nu sunt cele care ar trebui.
Plec ca s-a trezit si ma striga
Raluca si printesa Riana (2 iulie 2006)
alina2006 spune:
anasia era destul de aglomerat dar cunosc cora ca pe casa mea asa ca ne-am miscat destul de repede! oricum era in jur de 13.30-14 si nu iesise toata lumea de la serviciu desi in parcarea subterana era full.
noi stam in crangasi, am stat in militari 6 ani si de un an si un pic in crangasi intr-un apartament de 2 ori mai mic decat cel din militari dar asta e, ne descurcam!
abia astept bradutul! youuppiii!!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
alina2006 spune:
ralumerci de incurajari! astia sunt bbii: frumosi si diferiti!
te pup!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
maryion spune:
Vad ca toti piticeii astia sunt mofturici. Eu credeam ca numai al meu, dar toti fac figuri. Multumim Alina si Anasia pt raspunsuri.
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by mihatocae
Salutare, mamici si bebici.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!
Despre kg, eu nu mai am ce vorbi, tac ca melcul.Dupa cum am mai spus, am sperat ca atunci cand nu voi mai alapta o sa slabesc (vezi sa nu), apoi am tinut si regim drastic (3-3-3) si degeaba .Acul e intepenit la 63 kg. Si eu care voiam sa ajung la 57...Singura mea speranta mai e miscarea (ori din ianuarie cand incep jobul, ori asa, ca merg la ceva sala, lucru pe care acum NU AM TIMP sa-l fac).
Printr-o situatie (pe care nu o mai explic) am ajuns in posesia unui bax de scutece Libero (pe care nu le-am incercat inainte, noi foloseam in ultimul timp Huggies) si vreau sa va zic ca am fost placut impresionata de ele. Au un design care sa potriveste mai bine puiului meu, nu a iesit pana acum nimik din el(nici kk , nici pipi) si nici nu s-a iritat in vreun fel (de asta mi-era cel mai frica). Nu stiu exact daca sunt mai convenabile ca si pret...dar voiam sa va intreb daca mai folositi marca asta sau daca sunteti impotriva ei.
Pupici.Mihaela, mama luiLuca
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Eu folosesc Libero si sunt foarte incantata de ele, sunt mai scumpe decat Pampers cu vreo 100.000 lei la un bax de 88 de buc. cum iau eu din Selgros. Acolo sunt 600.000 lei un bax de 88 cum am scris mai sus.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
larissa_79 spune:
Fetelor, noi ieri cica trebuia sa incepem diversificarea cu o masura de cereale: orez la 120 ml de lapte. Esec total...n-a vrut cu nici un chip sa pape mai mult de 20 ml. I-am dat cu tetina de 4 luni..care re o taietura pe mijloc si am dedus eu ca e pentru hrana solida...asa o fi? Noi avem mai multe biberoane dar il prefera pe asta de la Chicco. Dupa ce a urlat ce a urlat a mancat doar 90 de ml de lapte simplu si tzatzi,
Azi cu chiu cu vai a mancat 60 de ml de lapte din cele 120 de lapte in care era si o masura de cereale.
Fetele care ati inceput cu cereale voi ati patit asa ceva? Ziceti-mi si mie un biberon cu care sa manance usor si sa ii si placa. Azi cele 60 de ml le-a mancat in vreo 10 min...ori nu ii placea...tot molfaia biberonul mai lua o gurita..eu aveam senzatia ca nu curge...uffff greu cu diversificarea asta. Va astept sa imi ziceti de biberon ca vine seara si iar tre sa ii dau cereale si deja ma ia cu transpiratii.
Amabella si Alexia se rostogoleste asa....dar pe pat...ca eu nu o pun jos ca am doar covor pe mijloc nu mocheta...intentionez sa i-au mocheta ca nu se mai poate. Toata ziua stau si incerc sa o fac sa nu se mai rostogoleasca atat in toate directiile...a dat si cu capul de perete intr-o zi ...de am crezut ca mor. Pur si simplu numai asta vrea sa faca sa se rostogoleasca...si din pacate si cand ii schimb pampersul tot asta face.
Nu va mai zic ca s-a smecherit si se trezeste la 3 noaptea sa ii dau tzatzi....si nu ma lasa sa o duc in patut trage de tzatzi cand simte ca vreau sa i-o i-au...E o sotioasa si jumatate...a tras de floarea din bucatarie..a izbit centrul de activitate pe jos..il impinge cu piciorul..mingea magica nu va mai zic de cate ori a luat contact cu solul...se vede pe fata ei cat e de sotioasa. Grele zile ma mai asteapta.
Crissa, iubita....La multi ani sa fii sanatoasa si iubita! Multe bucurii de la Ciprian!
Aaaaa si sa va mai zic ceva...aseara scotea niste sunete de ziceai ca face sex, cam asa ceva: a.aaaaaaaaaa, ahaaaa, ah, aaaaa..in fine era nostim tare..eram si eu si RObert pe jos!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
anasia spune:
larissa, spuneau fetele de biberoanele nuk, ca doua taieturi, una peste alta, ca sa curga mai lejer;las-o sa se obisnuiasca cu cerealele, cate putin, ia a mancat numai titi pana acum;sau incearca cu lingurita;noi inca n-am incercat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006

Luca