PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Katik bine ai venit la piersicutze.

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by dariana

Vreau sa va intreb daca mai scoateti puiutzii zilele astea avand in vedere ca vine frigul??

Dariana si Darius (30.07.2006)

eu am mai iesit cu ei afara cite un pic (noi suntem dupa o pneumonie asa ca o luam mai usor cu plimbarile) dar in fiecare zi ploua, de trei zile incoace.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

fetelor, uitati-va www.video-bebe.com/rires.htm" target="_blank">AICI, sa vedeti ce razaciosi.....asa seamana cu Luca, si cum arata, si cum rad....Sper sa savurati momentul si sa realizati ce greu trebuie sa ii fie la mamica din imagine....si noi ne plangem ca nu mai facem fata cu unul singur.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Ii dau Rianei fier Hausmann si nu am observat nici o reactie, face kk la fel, nu e mai maraita.
Eu am racit, nu stiu cum, tusesc si ma doare in piept...am trecut pe antibiotic...sper sa nu ia si fi-mea, umblu numai cu masca pe gura (eu si Michael Jackson).
Aseara a primit primul cadou de Craciun, de la nasi, o saltea de joaca cu margini (este luata din Carrefour, pentru cine doreste), asa ca pot sa o las in ea si sa-mi vad de treaba, nu are cum sa iasa de acolo...cred ca eu sunt mult mai incantata decat Riana.
Eu am lasat-o nesprijinita in fund pentru ca am vazut ca s-a invatat sa-si tina spatele drept...are o mutrita plina de incantare cand se vede in fund sau in picioare...in picioare sta tinuta de subrat, nu ii las toata greutatea.

Raluca si printesa Riana (2 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

I-a cedat temperatura, dar nu ma intrebati in ce hal plange......am viatza grea pana o iesi dintzishoru`

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

KATIK, bine ai venit la piersicute. Si multumesc ca mi-ai rasp. in legatura cu scutecele Libero.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

maryion as vrea sa-ti raspund la cateva din intrebarile tale! s-o luam metodic:
1. eu ii dau fier haussman si nu a avut reactii nasoale doar kk este mai inchis, ii mai dau si sana-sol din motive de nemancat
2. eu am scos-o in fiecare zi afara si stateam cam 2 ore inainte de masa de la 3 ( de legume ), o imbracam in fc de vreme, in principiu cand este mai frig am o salopeta de la Cora- este groasa
3.programul nostru este:
7-7.30 trezit, mancat 120ml lapte cu cereale la 8
10-11 somn
11-11.30 fructe sau cereale cu fructe si cam 50 ml de suc
12.30-14.30 afara
15 legume, supa si lapte cam 100ml
16-18.30 somn
19 120 ml lapte
21 baita
21.30 150 ml lapte cu cereale
rog si eu fetele sa-mi spuna, nu vi se pare ca mananca cam putin?
4. supa i-o fac pt 3 zile si o pun in borcanase separate la congelator, iar dupa masa de fructe scot borcanasul, il pun la dezghetat si cand vin de afara e gata, doar incalzesc si pun la blender.
cam atat!
pupici

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

in legatura cu carnita, am de gand sa-i iau piept de pui si s-o impart pe zile, o pun in congelator i pungute separate si scot cate una si fierb, apoi o amestec cu piureul de legume, e bine?
sotul meu s-a dus sa ia bradut, am fost mai devreme in cora cu gagica ca tot era urat afara si am facut ceva cumparaturi! ce super e sa mai vezi una alta!
ma lungesc aiurea!
va pup!
aaaa...eu citisem ca nu se face febra cand ies dintii, am citit aiurea?
papa

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

LA MULTI ANI! piersicutelor care azi mai implinesc o lunisoara si LA MULTI ANI! si Crissei.

Miruna, multumesc pentru sugestii. Imi place ideea cu hainutele cu "my first Christmas" si cred ca e super calutul ala. In privinta diversificarii, constat ca de o saptamana si Rares mananca 5 biberoane intregi a cate 6 masuri de lapte, in total 1 l si am impresia ca mai vrea. Azi i-am dat pana acum 3 mese a cate 7 masuri si a mancat TOT. Cred ca si el cere alte alimente. Si am si eu asa o imresie puternica, bazata pe intuitie pura, ca va fi nasol cu diversificarea.

Avmaria, sa stii ca puiutzul meu nu e vreun geniu ca a zis "mama", pentru ca a zis-o in contextul "ma-ma-ma-ma-ma", la fel cum zice si "ba-ba-ba-ba" sau "da-da-da-da" si evident ca habar n-are ce a zis.

Sabana, Rares nu merge de-a busilea, se rostogoleste de pe spate pe burta, apoi iar pe spate si tot asa, in aceeasi directie (spre stanga) si asa se deplaseaza. Da, il las pe jos. Nu pot sa il opresc. Are un centru de activitate care are in "dotare" si o paturica moale, cu jucarii pe ea. La inceput cand il puneam acolo, tragea de jucariile alea. Acum, in secunda 2 dupa ce l-am pus incepe sa se rostogoleasca. L-am pus inapoi de vreo 100 de ori, dar ma las pagubasa. Ce poate sa pateasca daca se rostogoleste pe covor? Dau mai des cu aspiratorul si gata.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/456eb73782771/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Katik, fii binevenita printre noi si piticei!

Dariana, azi a fost prima zi din viata lui Rares cand nu a iesit afara. Pentru ca a plouat, a fost frig si a batut vantul. De fapt nu ar fi fost asa frig daca nu batea vantul, l-am mai scos eu si la 3 grade, dar azi imi era frig si mie din cauza vantului.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/456eb73782771/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput