PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Miruna,rog frumos fata sa ne treaca si pe noi pe listutza cu "mama".Daca pana acum a mai zis si nu mi s-a parut prea clar,acum a fost fff evident, c-a zis de mai multe ori,in timp ce se maraia.Mie nu-mi venea sa cred cum repeta continuu.Daca si Andrei a remarcat lucru asta...Io la cata treaba am avut azi,era si normal ca fata sa aiba nevoie de mamica ei.Asa ca s-a cam marait pana am terminat.Mare noroc am cu baiatul meu mai mare.Nu stiu ce m-as fi facut fara el.A stat cu surioara lui de la 12.15 pan'la 16,cand a fost nevoit sa plece la calculator.Io atunci i-am dat sa pape si... tust afara.
Andra,ce mai face urechiutza Clarei?multi de la Daria pt ea.
Fetele care-au facut infanrix hexa,unde ati gasit vaccinul si cu cati bani?Io-l comandam la policlinica(205 RON),dar acum nu se mai poate si trebuie sa mi-l procur din oras.Please.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

[b]Lucians[/b], infanrix hexa gasesti la farmacia 2NA de pe Stefan cel Mare (la intersectia cu Lizeanu)...270 RON

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Hehe, cu kilogramele si io ma pot lauda, am fost slaba toata viata si la sarcina asta am pus 26 ! Am ramas cu 16 cand am venit acasa si de atunci am dat jos 8,5 adica practic 2 kg/luna, in progresie constanta, si ma declar multumita cu ritmul asta avand in vedere ca alaptez si mananc, si oricum cred ca slabind prea brusc ramane pielea flasca. Mananc foarte sanatos si echilibrat, mult peste si legume fierte la aburi, dar mananc mai nou si ciocolata si o tona de castane ca-i sezonul acum. Zic mai nou cu ciocolata caci vorbeam la telefon cu o prietena cand faceam cumparaturi si-i spun vai ce pofta mi-e de ciocolata dar ma abtin (erau munti de ciocolata in fata mea si salivam de numa). Si prietena mea imi spune ca ea manca ciocolata cand alapta pt magneziu. Asa ca zis si facut mi-am gasit si eu scuza si mananc si ciocolata mai nou dar cu cumpatare. Culmea e ca mie nu-mi placea ciocolata si dulcele in general inainte, pofta asta mi-a venit si mi-a ramas din timpul sarcinii.
La mine problema e cu hainele, stand acasa nu-i problema ca numai in blugi ma imbrac, mi-am cumparat o pereche mai ieftini tineresti si numai cu astia umblu (am masina de uscat haine asa ca nu-i problema cu schimbatul) deja mi-s mari ! Dar pe la mijlocul lui ianuarie ma intorc la lucru si acolo nu ma pot duce in blugi asa ca pana la urma tot va trebui sa-mi cumpar haine desi nu am vrut, sa fie un stimulent intratul in hainele vechi. Si va trebui sa-mi cumpar si niste bluze, pulovere mai lungi si mai largi sa-mi ascunda ditamai burta. Eu nu mi-am terminat sedintele de kinetoterapie (reeducarea perineului) caci am nascut natural si aici sant contraindicate abdomenele pana nu se reface perineul cat de cat si da GO ginecologul, si asta pt a evita coborarea organelor. Asa ca o sa mai curga ceva apa pe Somes pana o sa scap de burta, DACA o sa scap ... Dar oricum am trecut de faza cand mi se ceda locul in autobuz si metrou (dupa ce am nascut bineinteles)

In alta ordine de idei nici Vlad nu e dintos, nu vorbeste si nu "sede". Si nici macar nu are chef sa se rostogoleasca, caci de intors s-a intors o data deci poate. Cand citesc de piersicute care au spus mama la 3 luni, ma minunez de numa' si fluier admirativ !

No hai ca m-am lungit destul de data asta, o intind ca mai am am ceva treaba dar nu inainte de a ura insanatosire grabnica piersicutelor bolnavioare. Pusi, noapte buna la gagici

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

buna iubite mamicute,

Merci ca ne tineti minte si va mai aduceti aminte si de noi.
Alexander, Eileen Nicole, Nicolae, Clara Ileana, LA MULTI ANI, scumpilor.

Va scriu cat pot de repede, ca a adormit bubulina... Iata ca s-a trezit...Da bine ca a dormit 5 minute. Se joaca cu plapuma. Na, ca are treaba fata.

E greu cu somnul noaptea, da tare greu. Nu stiu ce sa mai fac. Ieri a adormit la 3.30 dimineata. Da deobicei pe la 12 sau 1 noaptea, si stau cu tzitzi in gura ei pana ma trezesc spre dimineata si vad ca doarme. Deci, ma adoarme intai ea pe mine, apoi face si ea nani.
Azi am inceput sa-i fac masaj.
Noi inca nu am inceput diversificarea. Dar cred ca o sa incep in curand cu cereale. Iulenca, eu incep munca dupa Revelion, dar voi lucra part time inca 2 luni. O sa stea mama cu Camelush.

Hai ca nu ma mai lasa sa stau, ca "ma cheama" s-o adorm.

Bun venit noilor mamici de piersicute!

Va pupicesc pe toate. Noapte buna.

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Crissa71, LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

[b]Rares, David, Luca
LA MULTE LUNI si voua...sa cresteti mari si voinici

Lushk

Mergi la inceput

Crissa 71, LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si fericire!

Rares Ioan, David, Luca, la multi ani si pentru voi. Sa le aduceti numai bucurii parintilor.

Fata mea a adormit acum 15 minute. Am incercat in fel si chip sa-i schimb programul dar nu am reusit. Inca ne mai chinuim cu burtica uneori plange rau cand ies besinute. Si noi ducem totul la gura si salivam tot mai mult. Se zareste un dintisor jos dar inca n-a rasarit. Si Camelia intinde manutele cand vrea sa fie luata in brate. Si cand e la cineva in brate ii spun sa vina la mine si intinde manutele la mine. Da de intors nu vrea sa se intoarca si pace, desi se ridica in fundulet tinuta de manute. Cand o iau in brate s-o adorm si ii cant are o mutrita plina de satisfactie.

De kg nu mai zic nimic. Am 70!!! Offf, si am facut sport toata sarcina. Sper sa slabesc cand incep munca.

Merg si eu la culcare. Va mai pupicesc odata.

Mergi la inceput

Filmulet cu Cami:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=206455&cdate=20061214&ctime=104416

Mergi la inceput

Si poze:
http://www.pregnancyweekly.com/album/myalbum.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

SALUTARI SI DE LA NOI

si mii de multumiri pt urari

si bun venit la piersicutele care s-au inscris mai tarziu pe listuta

si eu mi's ieseanca de la Iesi - ai mei locuiesc in Nicolina 2 CUG. - asta asa, ca o paranteza

nici noi nu am inceput diversificarea. si parca as mai lasa-o pana dupa sarbatori. sa nu ma complic prea devreme. cva avem timp sa ne luptam in pireuri si supitze o viata in schimb, vrea mult in fundulet sau in picioare. ne dispera. de cateva zile e nervoasa foc si tipa de ne termina psihic daca nu e lasata sa isi faca ea cheful. nici o distracegere nu mai tine - daca vede ca incercam sa o amagim cu jucarii si mai tare tipa.

mai nou noi am inceput cam in reluare sa facem pregatirile pt nunta + botez la anul in Romania. o chestie care il lasa total indiferent pe sotul meu dar cu care cheltuiala este de acord ca sa imi faca mie hatarul de sotie si de mama. sa va participa din aceleasi motive - aici oscilez intre emoticonul cu ranjet de satisfactie si cel cu datul capului de pereti

in alta ordine de idei, maine seara avem petrecerea de Craciun a firmei mele, unde participa toti angajatii si partenerii impreuna cu familiile - inclusiv cu copiii. Madara va fi cel mai tanar participant anul asta.
Si apoi are sotul cina de Craciun a firmei in tara vecina, asa ca il dam la disparuti pt 2 zile, exact inainte de Craciun, aa ca la noi mai usurel cu pregatirile. au niste sefi denaturati din Germania care ii freaca in fiecare iarna inainte de sarbatori cu 1-2 zile. asa ca sa nu le ticneasca si lor pregatirile. si mai mult, magarii nici macar nu invita si sotii/ sotiile. clocotesc de nervi. am facut deja cateva scene pe tema asta. oooof, nu ma mai lungesc aici.

fug si eu la somn ca la 6 dam trezirea sa reusim cu toate pregatirile pana ne preia sotul si ne duce la socri cu masina. sa putem sa o lasam pe Madara acolo peste zi.

Mai scrieti retete de diversificare ca eu mi-am facut un document in care fac Copy/ Paste de cate ori intalnesc ceva pe tema asta.

va pupam si va scriem pe urma impresii de la seara la firma!

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

multumesc tuturor pentru aprecierile aduse falcutelor
Noi nu suntem bine
Tot familionul a racit,inclusiv Patricia,s-a trezit azi mucoasa.Era imposibil sa nu ia raceala de la David,la cat o pupaceste si sta bot in bot cu ea,deh iubire mare
Cred ca o tratez eu acasa,nu mergem la doctor cel putin deocamdata.
Azinoapte m-am trezit de nspe ori la ea,saracuta nu putea respira.Am tras mucii afara si acum e mai bine.
Noi ieri am papat pentru prima data 2 mese ,dimineata mar copt si la amiaza legume.A mancat chiar bine.
Azi ii dau cartof dulce,sper sa ii placa.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput