Cea mai trista veste-a lumii...
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanatugs spune:
Inger mic si nevinovat Mariuca noastra, Dumnezeu sa te aiba in paza!
Irinel si George ma rog pentru voi sa puteti merge inainte!
ciuf spune:
Am sperat intr-o minune pana in ultima clipa. Ma gandeam ca Dzeu da cate o lectie in fiecare zi medicinei.
Chiar ieri citeam topicul Mariei si ma intrebam ce-o mai face. Este mai bine? Vine Craciunul mai bogat in sanatate?
Ma uitam la progresele fetitei mele (care este mai mare cu o zi decat Maria) si ma intrebam: "Maria are dintisori? Merge de-a busilea?" Tot ce facea Eva, gandul imi zbura la Mariuca ta.
Irinel, va doresc multa putere sa treceti peste aceasta incercare. Sa fiti tari si sa va ganditi ca ea este un ingeras ce va va mangaia sufletele de Sus, de unde este.
Condoleante.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
zax spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
numeioana spune:
Imi pare foarte rau! Irinel, sa ai multa putere si dorinta sa treceti peste aceasta incercare crunta a vietii. Aveti grija de voi! Dumnezeu s-o odihneasca pe Maria!
Ioana
ile77 spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Multa putere pårintilor sa poata merge mai departe si sa inteleaga vointa lui Dumnezeu.

Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Carmenbr spune:
Azi la ora 10, ora Toronto, Mariuca s-a dus la intalnirea cu ingerasii. Sa-ti fie calea luminata ingeras mic si sa ii veghezi pe parintii tai si fratiorul tau.
Irina, George, cuvintele si lacrimile mele au secat. Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe. Sincere condoleante!
Aprindeti azi o lumanare pentru Mariuca! Multa lumina si pace ingeras mic!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
diplodocus spune:
sincere pareri de rau!
Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste hop-ul acesta!