Cea mai trista veste-a lumii...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Este intr-adevar cea mai trista veste din lume . Condoleante familiei!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel - sincere condoleante

Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe.

Stiu ca ati facut tot ce a fost omeneste posibil sa-i salvati viata, sunteti niste oameni minunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ingeras mic, Maria, sa fii fericita acolo unde esti, linga Doamne - Doamne.

Sincere condoleante familiei!

Oana si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

privesc in flacaruia alba a luminarii de pe masa si vad durere si bucurie imbratisate in imensitatea calda a lumii noastre. lacrimi imi curg pe obraji, dar nu simt suferinta; simt vibratia pamintului si a cerului, simt tumultul vietii in toate formele ei. lacrimi imi curg pe obraji si vreau sa sarut un inger. cu toata fiinta ce zace in mine.

Dumnezeu o saruta pe Maria.............

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

OCTOMBRIE 2006

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Bunul Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta durere. Mariuta mica este un ingeras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinculet spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ingeras mic si scump. Dormi in pace si vegheaza-ti parinti si fratiorul de acolo de sus.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Stiu ca sunt de prisos cuvintele, insa imi simt lacrimile insuficiente pentru a sterge frustrarea din suflet, ... si ma chinuie dorinta de a spune ceva, ..., si daca nu aici , atunci unde, cine m-ar putea asculta?!, cina m-ar putea intelege?!

Nu ma pot opri din plans! Pur si simplu nu ma pot stapani!!! Am tot sperat sa se faca bine! Mai ales ca am si vazut-o! Era atat de dulce, parea sanatoasa si fericita! Fiecare rugaciune zilnica incepea cu dorinta ca ea sa se faca bine... O puneam pe lista inaintea copiilor mei, pt ca avea mai mare nevoie de ajutorul divin... AM SPERAT INTR-UN MIRACOL! Mai ales cand am vazut credinta parintilor ei...

Incerc sa ma resemnez cu gandul ca intr-o zi, poate mai curand decat ne vom astepta, ne vom intalni din nou cu Mariuca...

... Stiu ca fiecare lucru, fapta, OM, sunt facute cunoscute pe lumea asta cu un SCOP! Scurta vizita a Mariei pe acest pamant a insemnat mult, pentru multi oameni, o lectie de viata, de curaj, de iubire, de solidaritate, de credinta ... ! Pentru parinti, pentru cei care au cunoscut-o pe Mariuca, pentru cei ce s-au rugat pentru ea, este un adevarat test de rezistenta! Prin aceasta Dumnezeu ne va face mai puternici, ne va lasa sa traim cu speranta vesniciei ce ne astepta dincolo de aceasta viata efemera unde ne vom reintalni cu cei dragi si vom fi fericiti si fara durere...
Speram ca timpul sa ne curme suferinta... Vom putea intelege, vom putea accepta, insa nu vom putea NICIODATA UITA!!!

Mariuca, nu te vom uita niciodata! Irinel si George, sper ca Dumnezeu sa va binecuvinteze viata si credinta cu un nou pui de om, care sa va aline suferinta si sa va dovedeasca ca El va iubeste!!!

Sanatate voua si lui Danut! Sper sa ne scrii curand! Sa nu stai depart de forum! Gandurile scoase din cutiuta mintii ne pot elibera de suferinta simturilor! Scrie-ne! Suntem alaturi de voi...

NUMAI BINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Imi pare sincer rau. Condoleante!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dumnezeu sa te odihneasca in pace,pui mic si nevinovat!

Flori
Noi

Mergi la inceput