Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
dandusa spune:
OTIKERKES,
LA MULTI ANI!!!
CHINICO,
FELICITARI !!!Sa va traisca bebelina,sa cresca mare.
ROXANICA,
draguta de tine,nu mai fi frustrata,asa a fost sa fie,nu te mai consuma ca nu ai lapte.Ai vazut ce zic si fetele care au crescut copii cu lapte praf...,au iesit super copii si asta nici nu s-a observat...Am vazut pozele ...,ai un flacau frumos foc,sa va traiasca.Daca as putea ti-as da de la mine,ca sa nu te mai consumi asa tare.Ai sa vezi ca totul va fi bine.
LORY,
eu ii dau de trei ori pe zi,cite 1.5ml.Pui apa pina la semnul de pe sticla si agiti pina se dizolva.L a fiecare folosire agiti bine sticla.Noi il luam pentru colicii si am observat ca o ajuta foarte mult si la kk.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita
desiree spune:
iata si pozele lui Octavian:
http://photos.yahoo.com/ph//desiree7000
merge???
pupici
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
dandusa spune:
MADALUTA,RUXMAX,DESIREE,IRINA,
sa va traiasca bebeii,sa cresca mari si frumosi!!!
ROXANICA,
fetita mea a ris o singura data in somn si de atunci...,mai pundim ,dar nimc,deci nu te gind ca ride de o aud vecinii...,asta mai tirziu putin.Ea deocamdata nu a plins cu lacrimi
ROXANA,
chiar mi-era dor de tine,cind intri tu..,nu intru eu,na ca acum te-am prins...,nu mai scapi asa usor...,hai ma ca arati bine,ce tot spui...
Eu m-am trezit ca de obicei,dar am intrat la bucatarie sa-i fac lui tati de papa ceva bun si acolo am ramas,intre timp...a venit nasa Crinutei sa-l aduca pe mos Craciuc,c care s-a intilnit la colt...si am stat la birfa si acum fuga sa va citesc in primul rind si apoi sa va si scriu.Bebelina plinge de foame,asa ca m aconformea,nu scapati de mine...
poze crinuta
poze dandusa La baita
mayaione spune:
Fatima fiole de vitamina C am cautat si eu dar am inteles ca nu se mai produc. Bine eu le cautam pentru mine, nu pentru bebe. De ce trebuie sa-i dai in combinatie? Ia tu vitamina C si gata. Siropelul asta pare mai placut la gust, gluconatu nu l-am incercat.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
desiree spune:
sau asa poate merge asa,
scuze de multiple incercari
http://PG.photos.yahoo.com/ph/desiree7000/my_photos
desiree
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
roxana c. spune:
Mi-am laudat copilu ca doarme de dimineata, asa ca acum gata, face scandal, are colici in patut, cum a spus si Alexandra.
Aelita, stai asa, nu ma intelege gresit, am cartea aia, dar de scos afara l-am scos pe la 2 sapt, nicidecum la 6.
Dandusa, multumesc de compliment, dar sa fim seriosi, am si eu oglinda acasa
Multumesc Ana si Fatima ptr raspunsuri
Citeam un subiect de pe forum, daca sunt persoane care sa-si doreasca si al 3-lea copil, si la un moment dat, am dat de postarea cuiva cu 6 copii: 5 fete si un baiat, dadea si poza lor, poza pe care i-am aratat-o lui Marius. Stiti ce mi-a spus? Ca daca-i mai arat asa ceva, nu mai intra la mine-n dormitor nici macar ca s-o trezeasca pe Oana(eu dorm cu Oana, iar de cand cu Calin, dimineata vine el s-o trezeasca, stie ca eu mai am si nopti albe)
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dandusa spune:
ASIZA,
stii ce am visat aseara?Am visat ca primul lucru,cind am intrat pe forum ,a fost sa ma uit la lista de sarbatoriti ,sa nu cumva sa uit si azi si sa te superi pe mine.M-am trezit am zimbit...,iar mai tirziu cind am intrat pe forum si am citit mesajul postat de AELITA,unde ureaza LA MULTI ANI,Piscoticai...,pentru ziua de miine...,m-am prapadit de ris.Deci nu numai eu am stat cu frica in sin,nu,AELITA?!?Si tie ti-e frica...Ce-ai visat aseara?
poze crinuta
poze dandusa La baita
dandusa spune:
ROXANA,
si daca ai oglinda ...,ce?Ce vrei sa spui...?Tu ,nu vezi ce comori ai linga tine?Pai ...,n-oi arata tu de 18 ani...,dar arati bine,zau asa...si nu ma enerva...
poze crinuta
poze dandusa La baita
dandusa spune:
DEEA,
frumos foc ,grasunelu lu'mama,sa va traisca ,sa cresca mare ...,ca frumos este deja...vai de voi mai incolo...,cu fetele astea indraznete...,o sa-l invete tasu' cum sta treaba...,sigurrrr
poze crinuta
poze dandusa La baita
roxana c. spune:
Am descoperit cum sa-l fac pe Calin sa se linisteasca, si are efect mai bun decat Sab Simplex-ul
A sunat telefonul lui Marius, si la sonerie are un colind cantat de Anamaria- Silent night. Sa vedeti cum s-a linistit....Ca sa ma conving ca de la asta este, am sunat pe telefonul lui iarasi, si...acelasi efect :tace imediat Problema este ca a ramas fara curent in telefon, iar incarcatorul il are la servici. Ma apuc sa-l caut in retea.
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)