Copiluti de mai-iunie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Danelutza sunt zuzimentata azi...nu stiu daca gasesti agocalmin fiole la tine acolo. Daca ai aduse din romania ar fi bine, sunt de f mare ajutor, daca nu topeste un sfert de agocalmin pastila intr-o lingurita de apa si fa la fel. Daca nu...nasol. Doar gelul de dinti, care la fata mea e total inutil, nu o ajuta deloc .

http://www.nicualex.net/album/ana/

Mergi la inceput

Si tot acum am vazut ca esti din Iasi...unde stai? vara mergi acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

chrisdun:Toata chestia era cand merg singura cu masina.Sa imi iau o grija de pe cap...ca in curand o sa invetze, cred, sa se desfaca dinc carseat.Si atunci macar stiu ca nu are cum sa deschida usa.Cand mergem cu totii oricum eu merg in fatza.Nu stau niciodata cu el in spate ca nu mai doarme daca e vorba de drum lung.Am incercat si nu a dormit in masina decat daca am trecut in fatza.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI PISIK!!!

azi am terminat de impachetat o parte din cadouri, nu am terminat mai am de cumparat la familie ca vin aici luni, din America.

NewMamy, si eu ii fac baie in vana lui Aidan in fiecare seara, eu nu suport sa stiu ca se duce la culcare neimbaiat dupa ce o zi intreaga e pe jos, cu mancare pe el si cu alte celea.

Olga, wow ce intamplare urata!!Noi dupa ce inchidem usile la masina le si blocam sa fim siguri ca nu se intampla asa ceva.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Auoleu Olga, m-ai ingrozit! Eu am blocat usa lui Filip de cand i-am luat scaunul asta nou, nu cred ca avea mai mult de 8-9 luni si ziceam ca fac exces de zel, Doamne, bine ca nu s-a intamplat nimic!

Elisor, te conectezi si intri in my photos, deschizi albumul de unde vrei sa stergi si ai sa vezi ca in partea de sus a fiecare poze ai doua iconite, una e pentru edit si cealalta pentru delete. Ioana, la fel intri si dai add photos.

Adina, super! Atunci ne vedem cu siguranta, te rog frumos aduci tu aparatul tau foto sa-i tragem in poza pe pici in brate la moshu? Ca Mihai e in deplasare in baia mare pana marti si a luat si aparatul cu el, desi oricum nu ma incumetam sa vin cu valiza aia sa fac poze...

New Mami, eu ii fac dus zilnic lui Filip. Asta daca nu este racit sau daca nu sunt eu prea obosita si atunci il spal doar la fund. La cadita am renuntat de cand avea vreo 6 luni si cum noi nu avem cada ci cabina de dus face si el tot dus,si din cauza asta pentru el nu e motiv de distractie ci e rapid ca un dus de om mare Eu m-am gandit ca daca eu imi fac dus zilnic merita si el la fel.

Chris, la tine se blocheaza toate usile? La mine e un buton la fiecare usa din cele doua din spate si se blocheaza de acolo individual. LA ir-uri merg la 20 de saptamani cel mai probabil pe 9 ian.

Si acum am si eu o intrebare daca aveti experienta cu avocatii: Evident la Giurgiu mi-am @#tut ziua degeaba, m-am trezit la 5:30 ca sa nu fac nimic nimicutza. E vorba de un dosar de succesiune dupa bunica-mea si masa succesorala este un lot de 3hectare de pamant arabil. Problema este ca primaria cand ne-a facut act de proprietate au gresit si ni l-au dat in alta parte decat este el de fapt. Drept pentru care nu se poate rezolva decat in instanta, dar inainte de rezolvarea acestui inconvenient trebuie facuta succesiunea, adicatelea sa aratm noi in ce calitate solicitam treaba asta ca pe actul de la primarie e trecuta bunica-mea. Ma rog, am mers acolo prin octombrie am luat legaura cu un avocat antamat de maica-mea si un var de-al meu cu ceva timp in urma. Eu daca il vedeam nu il angajam nici daca imi zicea ca e singurul avocat in viata din toata europa, are o fata... Ma rog, zic sa nu judec omu asa... Depunem noi toate actele necesare, doveditoare si cum mai vreti voi si el este cel care propune urmatoarea solutie: depunem dosar pentru succesiune, cu actele de stare civila si cu actul de la primarie si cu actele care dovedesc ca acesta este gresit si daca instanta e de acord va face succesiune pe terenul corect. Daca nu, suspendam acest dosar si apoi cerem corectarea actului gresit dupa care ne intoarcem la dosarul de succesiune. OK: asa facem! Matusi-mea il si intreaba cat ne costa, 5 milioane si ii si avanseaza 3, urmand ca restul de doua cand ne-om mai vedea.
Ca sa ajung azi acolo, sa stau ca la teatrul de comedie, sa asist la procesele altora, unul era surd, altul prost de nu intelegea ce-i zicea judecatoarea, erau si procese penale cu batuti, vatamati, inculpati, unul sta vreo juma de ora si ii povesteste judecatoarei cum l-au batut pe el inculpatii si cand il intreaba aia daca vrea bani de la inculpati cica NU pai la ce dreq pierzi timpu tuturor asa ca sa te afli in treaba, ca spitalizare n-a avut sa zici ca ii plateste spitalizare, cica sa-i plateasca cheltuielile de judecata, ziceti voi ce oameni tampiti. Inainte sa inceapa procesele matusi-mea ii da si restuld e 2 milioane avocatului Eu m-am ofticat dar ce puteam sa fac, sa-i dau peste mana cu ala de fata sa nu-i dea banii??? Intr-un final ne vine si noua randul evident ca nu am facut nimic: pai o conditie esentiala ca sa se poata judeca la judecatoria giurgiu era ca ultimul domiciliu al defunctei sa fi fost in giurgiu, iar ea saraca a avut ultimul domiciliu in bucuresti, sectorul 5 Nici urma de asa ceva sa ne fi spus avocatul, ca daca imi zicea: domne, in mod normal uite unde trebuie sa mergeti, dar au fost cazuri asemanatoare rezolvate cu succes si aici, putem sa riscam, eu nu as fi fost de la bun inceput de acord si mergeam de la inceput la sectorul 5. Dar el nu a zis niciodata asta, ori n-a avut habar, ori nu i-a pasat.
Am iesit din sala, mie imi venea s-o strang de gat si pe maica-mea si pe matusi-mea si pe avocat. Concluzia este ca dosarul va fi trimis de jud. giurgiu la sectorul 5, ne citeaza si sa-l sunam si pe el sa venim sa-l luam cu masina hai nu zau, sa mori tu!!! secunda in care toata lumea se uita la mine! Am zis clar si raspicat: nu va uitati la mine ca nu pot sa vin! Adicatelea sa vin io de la bucuresti la giurgiu, eventual tot trezita pe la 5 ca sa ajung cu el la buc. la 9, si apoi probabil iar cu pretentii sa-l duc si inapoi. A ramas sa se descurce de transport, cel mult sa-i platim noi transportul si sa ne auzim cand om primi citatiile.
Si acum intrebarea daca ati avut rabdare sa cititi pana aici: am gresit eu ca m-am luat de matusi-mea ca i-a dat toti banii inainte ca noi sa fi avut macar o infatisare??? Sau ca m-am luat de maica-mea ca l-a angajat in ciuda faptului ca arata ca ultimul prostanac? Ca tot mie mi-a sarit mama in cap ca ce sunt asa intepata!
Eu ma gandesc in felul urmator: stai frate ti-am dat un avans acu restu ti-l dau cand imi rezolvi treaba. Pai ma si mir ca a mai zis ca vine la bucuresti. M-as fi cracanat de ras sa fi zis ca lui ii pare rau, dar el e avocat de giurgiu si nu vine! Ca putea sa ne bage orice minciuna ca tot n-as fi avut habar daca zice sau nu adevarul. S-o fi vazut-o atunci pe matusi-mea ca io nu-i mai dadeam nici un ban. Pentru ca banii ii platim toate egal, dar a dat ea si am zis ca ne socotim pe urma.

Ma doare capul de simt ca-mi plezneste, nici sa ma culc nu pot ca primarul meu de sector s-a gandit sa mai faca o lucrare electorala zgomotoasa pe banii mei si anume sa-mi schimbe gardurile de la spatiul verde din spatele blocului. S-or fi plans ciorile ca le inteapa la cur cand sparg seminte

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Mai sunt atat de zapacita ca aseara am si uitat sa o felicit pe Denisa.

[red]La multi, Denisa, sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Pisik, La multi ani!. Sa te bucuri cat mai mult de frumusetea ta de fetita, sa fii sanatoasa si fericita.

Androix-eu as zice sa schimbi avocatul. Tu ai dreptate! Noi am avut o multime de procese legate de pamant (bunicul meu a avut mult pamant inainte de comunisti)si stiu ca am schimbat cel putin 2 avocati. Aveti grija ca multi sunt escroci (sa ma scuze doamna noastra avocat ). Insa stiu din proprie experienta ca, cu cat sunt mai buni cu atat sunt mai scumpi, si scumpi tare. Alte sfaturi nu stiu ce sa-ti dau pentru ca matusa mea s-a ocupat de toate problemele legate de pamant si noi ne-am prezentat numai la semnat.

Cornelia-cand citesc la voi cate nopti nedormite aveti ma gandesc ca eu nu stiu cum as fi facut fata. Ai grija de tine!
Vroiam sa te intreb cam cand a urcat Maria scarile singura, la ce varsta? Maya este pur si simplu speriata cand vede scarile si cum stau la casa am doua randuri de scari. La urcus nu se sperie, doar oboseste, dar la coborare pur si simplu incepe sa planga cand le vede si trebuie sa o tin eu de ambele maini ca sa le coboare si abia o conving.

Eli-sarbatori fericite daca nu mai apuci sa scrii!

Tina[/red]-nastere usoara! Sunt sigura ca va fi mai usoara ca prima, ca asa se pare ca este la al doilea copil. Ce-i drept s-ar putea sa-ti lipseasca comfortul din State, dar esti pe maini bune din cate am auzit eu despre doctorul asta si ai probabil toata familia langa tine.

Poate mai intru mai pe seara.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Scuze ca a aparut asa aiurea mesajul precedent. NU-l mai modific acum.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mynicegirl

Si tot acum am vazut ca esti din Iasi...unde stai? vara mergi acasa?

De la Iasi, drumul spre Metro, Valea Lupului se cheama localitatea. Am fost in septembrie in tzara, sper sa mai merg si la anul, macar o saptamina/doua, ca parintzii sint batrini si... e bine sa-si vada nepotzica cea mai mica.
I-am pus un supozitor de paracetamol, o batista cu otzet la capushor si i-a scazut febra. A functionat si cu gelul, i-am mai dat o tura si la prinz ca urla, asta inainte de a o culca.
La capitolul dintzi, hmmmmmmm, mai avem de urlat, are incisivii (8), premolari(4) si un canin , daca-i ies caninii pina la Craciun, adio sarbatori, ma omoara cu oboseala.

Cornelia eu am bagat degetul in gura lupului, ca altfel nu stiam ca apar caninii, n-a prea vrut dar n-a avut incotro.
Cloreta multzumesc . Si a mea dimineatza urla, cind am aprins lumina a inceput sa cinte
Adriana si eu stau cu cadourile impachetate, dar pe masa, nu pot sa le pun sub brad ca sigur le desface Isabella. Se tot chinuie sa traga de ele, dar n-a reushit sa deschida nici unul.
Androix dupa parerea mea ai dreptate, mai mult nu ma pricep. Imi place insa chestia cu ciorile si semintzele

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Danelutza-Isei. Sa-si revina cat mai repede.

Androix-si eu m-am amuzat copios la chestia cu ciorile. Ai umor!

Poze Maya

Mergi la inceput

Misto, eu stau in Pacurari, la 10 min de mers cu masinapana la Valea Lupului, acum e aproape ca si in Iasi localitatea.Situ unde este, caci profesoara mea de latina era locuia in valea lupului.
Nu ii ies asa repede caninii, dupa ce iese unul mai dureaza vreo 2 saptamani si pe urma iese urmatorul, cam in 2 luni ii ies toti. Am fost deja in stadiul ala, dar primul canin doare cel mai tare, la restul nu a avut mai nimic, putina febra, la prima maselutza si la primul canin a fost rau de tot,la fel ca si Isa.
Androix, tu faci haz de necaz...dar trezita la 5:30 pentru nimic, esti inca in stare psihica foarte buna. Nu ma pricep la avocati(singurul pe care il stiu era proaspat iesit din facultati si pupa bine
Noapte buna fetelor si weekend placut

Mergi la inceput