Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 24
Cloreta spune:
Buna dimineata!
Gabitza, te inteleg perfect la faza cu pranzul. noi avem problema asta de aproape 2 saptamani. Androix, ce nu s-a prins perspicocu'?
Mey, realizezi ca o sa fii mamica de fetita? Ce e frumos e ca o sa ai pereche, asa cum visam si eu, intai baietel si pe urma fetita.
Flori, uite ca iti spune Androix ce sa faci ca ea are experienta, ce mai muta ea mobila:) aAstere usoara, bebe sanatos sa iti dea Dumnezeu!
Mamici si pitici va urez
CRACIUN FERICIT, BELSUG SI LINISTE ALATURI DE FAMILIE!
Pozele mele
simona_filipas spune:
Neatza buna
Gabitza poate-i iese vreun canin sau altceva pentru ca si Dragos facea la fel cand au inceput sa iasa caninii. Si acum mai face din cand in cand dar macar acum imi spune ca-l dor dintii.
Dragos este iarasi mucios de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti. Am fost la nasii lui si era racit baietelul lor asa ca si Dragos a luat-o din zbor.O sa fie o placere sa plec cu el asa la drum.Vai amarul meu 

Aseara am impodobit si bradul, binenteles ca a fost un alt prilej sa ne terorizeze. Intr-o ora ne-a scos din pepeni pe amandoi cat pentru toata ziua. A tras de brad, de globuri de tot ce a prins in mana. Asa ca un moment de bucurie s-a transformat intr-unul de nervi si draci.Azi vad ca nu-l mai intereseaza deloc. Da Doamne sa reziste bradul macar pina de Anul Nou.
Pina miercuri n-o sa mai pot intra asa ca urez de pe acum la toata lumea
CRACIUN FERICIT 
Sa aveti parte de sarbatoiri fericite sa sa va bucurati de ele alaturi de cei dragi. Mosul sa fie darnic si sa ajunga pe la toata lumea.
Va pupam cu drag
Simona si Dragos Octavian
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
In sfarsit.....ultima zi de munca.....abia astept mini-vacanta de sarbatori 
!!
Nu cred ca voi mai avea timp si chef acasa sa mai bantui pe net, asa ca va urez de pe-acum Craciun fericit si sa va aduca mosul tot ce va doriti.
Si nastre usoara Florentina, ca nu stiu cand mai apar pe-aici!
Pupici si toate cele bune tuturor!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Cornelia spune:
Pupici!
Sunt in concediu!!! Adica nu prea am timp de DC ![]()
Fran, multa sanatate!
Am fost sdi noi la serbari de Craciun. Stefan s-a comportat acceptabil, pana sa i se ceara sa se apropie de mos, cand s-a pus pe urlat si l-a tinut pana a plecat Mos Craciun, cand i-a spus la revedere si si-a revenit deodata.
La serbarea Mariei a fost frumos, exceptand imbulzeala parintilor. Copiii au rezistat eroic la doua serbari, una dupa alta, cu doua costumatii. Maria si-a spus foarte frumos poeziile, tare si clar. Cel mai frumos, dupa parerea familionului care ne-a insotit
.
La Mos Craciun a fost extrem de emotionata. Avea scaunelul chiar langa el, dar nu a plans, a vorbit frumos cu el, ce mai sunt impresionata.
Stefan a alergat in permananta cate doi adulti insotitori
prin toata gradinita. A stat putin la serbare, dar la un moment dat am auzit (din fundul salii
) un "a o pate!!!" adica faceti-mi loc, ca m-am plictisit. Am crezut ca fiind mic nu o sa sesizeze ca el nu primeste cadou, dar l-am subestimat, ca a pus un botic si spunea ca lui Mosul nu i-a adus "nimic". Mititelul, pe el il tot sar de la cadouri! Chiar imi facea o colega observatie ca il defavorizez.
Eu o sa fiu prin zona si cred ca mai scriu pana la Craciun, dar va urez de pe acum Sarbatori cu bucurie! Nastere usoara Florentina!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
Salutare!
Androix, chiar am recitit zilele trecute povestea nasterii lui Filip si m-am gandit la varianata propusa de tine! Asta a ramas ultima, sa stii! Ca in rest le-am incercat pe toate, cateodata si dimineata si seara!![]()
Chiar, ati vazut ce subiect misto a facut Mikyyy la "nasterea unei stele"? A arhivat toate povestile despre nasteri si le-a pus in ordine alfabetica, dupa nume! 
Fran, sanatate multa si itzi doresc sa treci repede peste orice ar fi! Sper ca iti acopera asigurarea costurile pentru toate investigatiile pe care le faci, ca la ce scoruri sunt la Medicover eu m-as inbolnavi si de inima rea!
Loreen, de fiecare data cand am mers la control dr. mi-a spus ca o sa nasc de Craciun. Poate asha va fi ... si oricum asta va fi singurul cadou pentru mine, noi anul asta am cam sarit peste partea asta, i-am luat cadou numai Mayei... la restul nu am mai avut rabdare sa ne gandim si sincer, am spus ca pana nu ve dem cu bebe sanatos acasa nu facem cheltuieli suplimentare ca nu se stie niciodata!
Mi-am notat in telefon cateva din numerele voastre, o sa va dau mesaj imediat ce o sa am vesti. Nu mai am rabdare, pandesc orice semn, zic ca gata, acum e momentul... de unde atata ca sunt ca o floare! Si acum as pleca de acasa, mi-e teama numai sa nu mi se rupa apa pe undeva sa ma fac de ras!
Ieri i-am facut si eu copro Mayei, la acelasi laborator unde a mers si Clara si ne-a iesit negativ.
Nici ea nu mananca stralucit, nici nu stiu ce sa-i mai dau sa o atrag.
Azi a mers mama cu ea la biserica sa o impartaseasca, imi pare rau ca n-am stiut de aseara ca ma duceam si eu. Acum se tot inchina prin casa!
Am un doctor super care mi-a dat toata increderea ca totul va fi bine! Ieri in timp ce stateam intinsa pe patul de la ecograf si discutam despre nastere ma mangaia pe burta, mi-a dat un sentiment de sigurantza, e mare lucru ca inainte de toate sa fi om!
Multumesc pentru gandurile voastre bune, ma ajuta mult cand vad ca va ganditi la mine!
Tina
40 fix cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
nefertari spune:
Tina - nastere usoara !
Sa-ti fie "Craciunelul" sanatos , sa-ti aduca numai bucurii !!!!
Va uram si noi multa sanatate , noroc si implinirea tuturor dorintelor !Craciun fericit , distractie placuta , cadouri multe .... si lista ramane deschisa pentru toate gandurile bune indreptate catre voi !
Intre 27 si 29 o sa mai bantui pe aici ca vin la serviciu 
nefertari spune:
Pentru ca deja m-am saturat sa mi se ureze sa pasc fericit, sa ma craciun, magiun, neptun, suprapun cu sfintele sarbatori care sa-mi aduca fericirea cea de pe urma … eu va urez de pe acum ORICE FERICIT !!!!
Asta urare am primit si nu ma pot abtine sa n-o impartasesc cu voi 

denisa73 spune:
Buna mamici!Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va urez traditionalul "La multi ani!", fericire, prosperitate, iar noul an sa mai bun, sa aduca doar realizari si bucurii alaturi de cei dragi! Sarbatori fericite!
Pupici multi la mamici si copilulti!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
lucas spune:
Dragelor dragi,
pentru ca noi diseara sau miine de dimineata plecam la breaza si nu voi mai avea cum sa fim alaturi de voi de craciun, va urez cite ceva :
Acum, cand colindele aduc cu ele glasuri de copii zglobii si dornici de Mos Craciun, cand ne place sa visam la focul si povestile spuse de bunici la gura sobei, cand privim cu speranta pe geam, asteptand sa se astearna zapada si ninsoarea sa ne invaluie ca intr-un basm de Andersen, acum cand suntem poate cel mai aproape de Dumnezeu, ei bine, a sosit clipa sa uitam greutatile de peste ani si sa ne deschidem bratele, spiritul si casa, sa ne lasam coplesiti de bucuria acestui Sfant Craciun.
Sa iertam, sa fim mai buni si mai intelegatori cu cei de langa noi, mai increzatori, mai optimisti, mai generosi!
Fie ca Anul care vine sa va aduca multa sanatate, noroc si mai mult timp pentru voi insiva si pentru cei dragi.
ma bucur tare ca am mai petrecut un an alaturi de voi, am invatat o groza de la voi, aveti un suflet mare, mare, mare, sa de-a dumnezeu sa ne revedem virtual sanatoase anul ce vine, sa ne traiasca pruncii si sa ne bucuram multi, multi ani de ei.
va imbratisam cu mare drag pe toate, in orice coltz al lumii ati fi,
Raluca&Matei&si un tatic "de tatic"
monicica spune:
Si la mine e ultima posibilitate de a intra pe internet, va urez Craciun fericit si asa cum spun nemtii o buna "alunecatura" (guten Rutsch) in noul an! Sa vina Mosul si sa fie cele mai frumoase sarbatori!
Flori, la tine ma gandesc, tin pumnii, sa fie totul repede si usor, bebe sanatos si cuminte si abia astept sa revenim din vacanta sa il vedem pe Craciunel!
monica&rob