Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 23
Tdi spune:
Ciao! intrai scurt sa va salut ca timp nu prea am, a venit maica-mea marti noaptea si sta doar cateva zile, acum e plecata cu sorcova la cumparaturi si cred ca or s-o inchida aia inauntru ca sa se sature de holbat okii.
Alyssa e tot bolnava, s-a simtit mai bine cateva zile dar i-a revenit urat de tot raceala, are si putina febra, pediatrul a vazut-o azi si mi-a dat niste supozitori de Mucosolvan ca aerosol nu-i pot face, are o ureche si gatul rosii, nasul vraiste cu muci non-stop si nu poate respira (mai ales noaptea!
), din fericire la plamani nu are nimic (sper!).
OlgaT - sanatate puiutzului, hai ca treceti voi si peste asta! pupam sa se faca bine repede!
Beatrice - trimitem pupic de sanatate si Pifosului si "La multi ani" taticului de Pifos!
Pupici si salutici la toate mamicile!

Album Alyssa
OlgaTarziu spune:
Am intrat sa va spun Craciun fericit. Sa aveti parte de sarbatori de vis alaturi de cei dragi sufletului vostru. Un An Nou mai bun, cu copii sanatosi si mame slabutze si fericite. 

Flore sa te ajute DD sa treci cu bine. Ma gandesc la tine si va imbratisez cu drag.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Florentina G spune:
Salutare!
M-am intors de la spital cu tot cu bagajul pe care l-am carat degeaba!
M-a consultat si se pare ca bebe nu vrea sa vina inca. Ashteptam pana miercuri cand dr. este de garda din nou si o sa-mi induca nashterea daca nu se intampla de la sine intre timp!
Va pup!
Tina
39+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
nelia spune:
Sint si eu pe aici, am intrat sa vad ce ati mai scris, probabil ca si voi sinteti bagate pina in git in pregatiri. Eu fac curatenie la greu, am rasturnat casa cu fundul in sus, sper sa nu ramina asa... deocamdata sint la capitolul aruncat. Adun de prin casa lucruri nefolositoare si diseara le arat la toata lumea si supunem al vot daca se arunca sau se pastreaza. Am inceput cu mobila, cu haine, cu hirtii, acum am ajuns la bucatarie care e plina de borcane. Le-am tot adunat in speranta ca ma apuc si eu sa fac dulceturi, compoturi, zacusca pentru copii, dar acum le arunc pe toate, ca pina in toamna viitoare am timp sa adun. Si am sters peretii si geamurile un pic. Oricum ne apucam de vopsit imediat dupa Craciun si vom continua si dupa Revelion, apoi cumparam mobila si niste chestii de design si totul trebuie sa fie gata pina pe 8 ianuarie, cind incepem sesiunea si eu si sotul.
Mai am astazi si miine ca sa termin prima curatenie si gatitul pentru Craciun, ca simbata e zi de activitati si pe la toate vor fi petreceri, seara vom face bradul acasa, apoi duminica mergem la oraselul copilului si al lui Mos Craciun, undeva linga Montreal si seara sintem invitati la niste prieteni, unde vom face iar un brad si va veni Mos Craciun in persoana sa aduca daruri la cei cuminti (mie mi-a adus deja un bilet la un concert de jazz - uraaaa!). Vom ramine peste noapte la acei prieteni si luni avem noi musafiri alti prieteni. Voi gati putin: salata Poienita (prima data cind vreau sa o fac, oua si ciuperci umplute, piftie, o prajitura sau doua, o ciorba de perisoare si o friptura pentru musafirii de luni si pentru noi, ca restul vom minca precum spartii la prietenii nostri, unde mai vin alti prieteni si iar se va aduna mincare ca la balamuc... tocmai ce reusisem si eu sa slabesc un pic cu sesiunea, voi pune totul la loc la Craciun.
Cu tot aces program aglomerat nici nu stiu daca voi mai putea sa intru pina pe marti incolo, asa ca fac acum urarile:
CRACIUN FERICIT
pentru mamici, tatici, copiluti, bunici, pisici, catei... si ce s-o mai gasi pe la casa omului
de mai-iunie 2005.
Sa va aduca mosul tot ce va doriti!
Florentina, nastere usoara inca o data si un bebelus sanatos!
Sanatate multa la toata lumea,
mai ales la cei care sint bolnaviori.
Va pup si va doresc tot binele din lume!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Androix spune:
Flori, curaj: pune mana pe aspirator
Dar la cat de plimbareata ai fost tu sarcina asta cred ca trebuie sa faci un tur complet pe la toate fetele cu copilutzi de mai -iunie. Tot vine craciunul ![]()
Fran, multa sanatate! Sper sa te faci bine si sa nu fie chiar asa grav! Multe jucarii, zici? Cred ca e o veselie pe Iepu...
OlgaT, Craciun fericit si voua! Sa aveti parte de tot ce va doriti si de sanatate 
Beatrice si Tdi si Filip e mucios, nu stiu cand a patit-o dar sigur a fost pe tura mea. Si ca tuta am uitat sa-i dau si nurofenul pe care i l-am promis cu ocazia asta...
Bai, deci imi trebe neaparat un icon cu fata de tocilar, ceva... Aseara mi-am primit jumatatea de cadou de craciun: pisiul cel nou. Si zic hai sa-l instalez, sa pun windowsu pe el si p-asta vechi nu-l dau jos pana nu-l aranjez p-ala.
Numai bine ca nu am stiut frate ca tre sa conectez monitorul in placa video si l-am bagat in placa de baza, ca se potrivea, si a naibii priza de placa video era undeva dedesubt de nici nu se vedea. Sa vezi ce am mers noi azi cu pisiu' inapoi la magazin. Degeaba, dar asa ca sa pierdem timpul. Si acum ca am descoperit si gaura unde trebuia sa infig mufa instalez windows...
Asta dupa ce in prealabil m-am intepat singura cu pregnylul intrucat prietena mea era blocata in trafic, nu stia cand scapa, asa ca am intrebat aci pe DC si pana la urma m-am intepat singura. Departe de okii lui Mihai si fara sa-i spun
ca el e atat de prapastios incat era sa cada de pe scaun cand i-am povestit ce am facut...
SUnt super tare!!!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
babygirl spune:
Androix, cum te-ai intepat singura???Moooama, ce curaj!!!![]()
Flori, nastere usoara si refacere rapida. Abia atept vesti de la tine!
Dragelor, va pup si eu, o sa lipsesc o vreme. De maine este liber sotul meu. Va doresc Craciun fericit si multa veselie in casa! Toate cele bune si ale harului!
Pe curand!
robotzica cucului spune:
Craciun fericit si multa sanatate tuturor!
Flori, ma gandesc la tine si iti doresc sa nasti usor, iar bebe sa fie sanatos si cat mai "low maintenance" ca sa te lase sa te refaci repede.
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
loreen spune:
Buna dimineatza...
Vai Doamne-i bine in concediu...ieri am lalait-o toata ziua prin oras cu lista-n mana,iar seara am impachetat la cadouri de m-a luat gaia...o sa trebuiasca sa-mi iau brad cat casa sa incapa toate...ambalajul e mare ...sa vedem reactiile la continut...
Fran ma sperii cand spui ce ti-au spus aia...ce sa-ti zic...doar ca-ti doresc sanatate multa si sa fie doar ce-i mai usor din toate supozitiile medicale...
Beatrice sa-ti traiasca mandrete de sot,sa aveti o viata lunga si frumoasa...ce tort bun ai facut in final?!
Drum bun maine si Craciun fericit si imbelsugat
Cuscra sa stapanesti sanatoasa jumatatea de cadou...cealalata jumatate ce este
?!Sau numa Mosu stie?!
Si eu mi-am facut odata injectie in picior,Diclofenac retard, ca nu mai puteam de durere si nu aveam pe cine sa stresez...
Frumusete de fetita nu si-a facut prezenta cu micsarile?!
Flori sa crezi in minunile Craciunului si poate Mosu va aduce o minune in casa voastra...
In rest va doresc cate sanatate se poate la bolnaviori,drum bun la calatori,spor la treaba la gospodine...si ne mai auzim
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Cuscra,
cadoul e pe jumatate pentru ca suntem coproprietari al pisiului. Adik jumate al meu jumate al lui. Nu mai pup nimic in afara de jumatatea asta... Eu mai am o dorinta ascunsa si nerostita
dar nu cred sa fie Mihai asa de "perpiscac" incat sa ghiceasca... Aaa pardon, moshu.
Si pitica a inceput sa-si faca simtita prezenta chiar saptamana asta, la fel ca frac-su la 17 saptamani. O simt asa din doua in doua zile mai mult seara cand ma pun in pat sa-l culc pe Filip. Astept si eu cu nerabdare sa se ingrase si ea nitel ca sa dea mai cu putere.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
gabitzam spune:
Buna dimineata, fetele!
Sa aveti sarbatori fericite si un Craciun asa cum va doriti, impreuna cu piticii si familia! 
Flori, sa ne anunti si pe noi cumva cand se va produce fericitul eveniment si daca vine Craciunelul zilele astea. Ai telefonul vreuneia din noi? Macar un SMS sa ne dai.
Andrei al meu a intrat intr-o faza de ne capie de cap si pe mine si pe taica-su. Refuza diverse chestii, face ce vrea el, daca nu capata face scene cu aruncat dpe jos sau dat cu capul sau smuls par din cap. Ieri iar a refuzat mancarea si-mi dau seamka ca o face doar ca sa nu faca ce zic eu. Am insistat, l-am lasat nemancat, seara la fel a facut. Faza la care mi s-a pus pata si i-am zis ca e pedepsit. Am strans toate jucariile, i-am oprit Baby Einstein, nimic nu mai zicea. Si-a dat seama ca a facut-o lata, se uita putin speriat, a venit dupa o vreme si m-a atins pe mana si a spus timid "mama ?!" de-mi venea sa rad si sa plang in acelasi timp. M-am facut suparata, taica-su la fel, iar nu zicea nimic, punea botul si suspina. Mi-am dat seama ca realizeaza perfect ca e pedepsit.
I-am facut niste cereale mai tarziu, a stat smirna, a mancat tot-tot si dupa aceea i-a dat druml iar la Baby Einstein.
Sa vedem azi ce o sa faca. Am chemat-o pe Dora, bona lui, sa-i faca azi mancare si sa stea cu el la prinz o ora-doua, sa vad daca face si cu ea la fel.
Dadeam vina pe dinti, dar masa de dimineata, fructele si masa de seara le maninca fara comentarii. Nu stiu ce are cu masa de pranz. Am incercat diverse chestii sa-i dau. Nici macar nu gusta, ca sa zic ca nu-i place, refuza din start. Iar daca apucam sa-i var o lingurita in gura o scotea cu limba si si-o intindea pe fata si pe par, de-mi venea cu adevarat sa-l bat. Niciodata n-am simtit asta pana zilele astea, cand m-a scos din minti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla