Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 21
Florentina G spune:
Salutare!
De ieri ma chinui sa scriu si eu ceva si nu mai apuc...
Eu inca sunt in stand by... vad ca bebelushul nostru nu da semne ca ar vrea sa ne cunoasca....chiar cred ca ii e frica sa iasa de acolo stiind ce-l asteapta! Shi cand spun asta ma gandesc la uraganul Maya!
Azi a fost ca bagata in priza... si inca ziua nu s-a terminat! De fapt de vreo 4-5 zile o tzine asha... obosesti privind-o!
Ia uitati ce facea mai devreme!
Azi am primit si pachetul din State, deci chiar ca bebe e carcotash... ce mai ashteapta, nu stiu!!!
Hainutzele sunt cum m-am asteptat, doar la body-uri m-am cam pacalit! I-am luat Mayei pt 18-24 luni si sunt imense, cu putin efort ma incap pe mine! In schimb ii vin bine cele de 6-9 luni care le-am luat pt bebe! Vom vedea noi cum vom face pana la urma!
Maine m-a chemat la control, la spital, si nu shtiu daca ar trebui sa-mi iau si bagajul cu mine. V-am spus ca mi-a dat retzeta pt. oxitocina... nu stiu daca are vre-un gand cu mine.. Vineri am 40 de saptamani fix...
Aveam multe sa spun fiecareia dar nu mai pot sta... mi s-au umflat picioarele dintr-o data si mi-e incomoda pozitia in care stau acum..
Insa nu plec de aici inainte de a spune cat am putut rade cand am vazut pozele lui Loreen, indeosebi asta si asta ! Loreen, de ce le tii ascunse ?![]()
Va pup pe toate! Multumesc pentru incurajari si pentru gandurile bune!
Spor la bucatareala si la curatzenie!
Eu sunt o doamna in privintza asta...dar am motive intemeiate... shi nu ca n-as putea.. intre noi fie vorba...![]()
Tina
39+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
iuliana spune:
Loreen, arata misto, dar nu stiu cit timp am de migaleala stelutelor pentru ca deja mai mult ca sigur o sa imi pierd juma de zi cu biscuitii Emmei.
Aaa, si mai fac si piftie.
Rulada cu pateu o marit, ca mergem simbata la niste prieteni. Sa nu iti inchipui ca am sa pregatesc cantitati industriale de mincare...si asa mi se pare prea multa carnaraie. Fac un pic din fiecare. Si apoi, de cite ori pe an e Craciunul.?
M-am uitat acum in revistele mele si am gasit o rulada cu mere care arata bine si cred ca e si buna. Mmmm, imi ploua in gura deja.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana spune:
Revin ca nu am putu sa nu vad pozele Laurei. Esti o gajica, ce mai
. Misto combinatia adidasi-costum:). Probabil ca erai la mall undeva probind, nu?:) Neee, asa poze tre' facute publice si sa le vada tat poporu':).
Florentina, oxitocina e pentru a ajuta uterul sa se contracte. Probabil ca vor sa iti induca nasterea. Si sa iasa lenesul mai repede ca sa petreceti si voi macar Anul Nou acasa ca tare mi-e ca de Craciun nu ai sa fii.
poze 1,2,3,4,5,6,7
loreen spune:
Flori nu le-am ascuns...numa ca le-am pus p enet si am uitat sa dau si linkul...le facuse Oana pozele intr-o seara cand iesisem cu fetele pe strase si am profitat se eu ca fii-mea are companie sa mai probez una alta...acuma ce era sa fac?!Doar nu puteam umbla in trening si cizme cu toc ?!Am ales varianta flower power...taior cu adidasi si sosete...sexi mother balamuc...
Uita-ti si restul pozelor de-atunci
P.S. Flori poate praslea vrea sa vie in zi de sarbatoare,intr-un cosulet frumos adus de Mosu sub brad
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
Loreen, Delia spune "nu vreau"?
Ai incurcat-o.;))Apropos de negatii...citisem peste tot ca incep cu NU pe la 2 ani. Asa zic unii, dar nu-i valabil si la noi. Ema este in plina perioada de NU. Orice o intrebi, ea raspunde cu NU.
Poate scapam pana la 2 ani..![]()
Si inca o problema a varstei..Hai ca-mi iau inima-n dinti si intreb..:) Mai exista vreun copilas precoce in ale masturbarii..?
Cica este normal si ca ar trebui sa o ignor, da' pe bune ca sunt in stare de soc si ii pun ciorapi, pantaloni, numa' sa n-o vad cu mana prin scutec.![]()
Dragelor, toata admiratia pt talentele voasre culinare si pt faptul ca va pregatiti Craciunul cum se cuvine. N-am cu ce sa ma laud la acest capitol pt ca sotul meu inca munceste si eu de una singura nu pot sa fac mare lucru cu Ema de mana sau de gat. Azi am dus copilul sa doarma de amiaza la prietena mea si am fugit in zona Amzei-Victoriei sa-i cumpar si eu sotului cadou. Macar atat..![]()
Nu stiu daca ma crede cineva, dar vecinii mei isi pun usile din casa acum, la ora asta!!!

monu spune:
Babygirl, du-te si fa-le scandal! Dupa ora 22.00 nu este permis sa faci asa o galagie. Pe mine deja ma stiu vecinii de zuzu ca sar imediat si daca aud galagie in timpul zilei.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
babygirl spune:
Monule, m-am dus nervoasa pe 22;00, dupa ce am tinut-o pe Ema in brate o ora pt ca vroia sa doarma si nu putea. M-am dus nervoasa si n-am reusit decat sa intreb :"Mai aveti mult?" , iar apoi am ascultat ca o tuta scuzele si justificarile. Nici macar nu stiu ce a zis..
E ora 23;00 deja..
Loreen, pot sa ma laud, sau sa ma plang..ca zau ca n-am cui?:) Maine ma urc pe cantar. Mi-am cumparat acum 2 sapt o pereche de pantaloni de la Zara. Azi cadeau de pe mine.Sunt intr-adevar cu talie cam joasa pt varsta mea:)si nu-i mai pot purta pt ca se vede totul..acum. De o sapt nu stiu ce mananc, nu mai dorm. Pur si simplu nu pot sa dorm. MIhai a lucrat cate 15-20 de ore in ultima sapt. , iar mie imi vine sa-mi iau campii.
Maine la 11;00 ne intalnim cu Lucas si Matei la Jungle. Mai vine cineva?
iuliana spune:
Babygirl, eu zic sa te pregatesti serios ca perioada NU-ului dureaza si dupa virsta de 2 ani. Emma, care are 3 ani jumate, tot cu NU este. Diana e la fel, orice o intrebi ea zice NU, cu toate ca uneori chiar vrea. Uneori imi vine sa imi dau in cap cind le aud pe amindoua. Nici una nu asculta, se bat...nu stiu, dom'le, ce au d eimpartit ca jucarii am de sa deschid o gradinita. Un rahat (scuzati) daca il are una, cealalta il vrea si ea.
poze 1,2,3,4,5,6,7
loreen spune:
Adina inafara de faptul ca petreci sarbatorile doar tu si Ema fara tati ar trebuis a fie singurul motiv de ingrijorare...restul cum spunea si Iuliana dureaza si dupa 2 ani...NU-ul este cuvantul pe care-l vor folosii a la long...Bianca si acuma abuzeaza de el ...conteaza ca face 11 ani?!Iar Delia daca are de la cine invata de ce nu...
Cu atincerea exacerbata a zonelor erogene iarasi zic ca nu are rost sa-ti faci griji...amandoua fetele mele au trecut prin faza asta...Delia cum se vede scapata de pampers si-o mai mangaie putin sau o mai gumilasticizeaza putin...trebuie sa fiu pe faza sa nu faca asta si cand este murdara...oricum senzatia oferita prin propria atingere face parte,in cazul lor, din aceeasi categorie ca si aceea senzatie care le-o ofera suptul...Stai linistita... isi descopera corpul...
Ai grija la oboseala in schimb...sti la ce se poate ajunge
Iar in ceea ce priveste gatitul o fac ca am musafiri...altfel naiba s-ar strofoca atat...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
Adina, inainte de a te gindi la masturbare (care e normala, doar ca la virsta lor e neigienica), ia in calcul si alte cauze: o infectie urinara, candida sau alte bazaconii din astea, un pampers iritant (daca ai schimbat locul de unde ii luai pina acum) sau chiar infectat cine stie cu ce, o urina mai acida din alte motive, ca viermi nu are, ca abia i-ai facut analizele. Si Agata a avut pe la 12 luni o perioada de citeva saptamini cind tragea de pampers ca sa bage mina si nu se vedea nici o iritatie, dar imediat dupa aceea a facut infectie urinara. Daca nu are nimic din toate acestea, atunci asta e, e ea mai precoce, ca de obicei incepe dupa trei ani. Si nu-ti ramine decit sa faci ce faci deja, din motive de igiena, nu de altceva. La mine Agata abia acum a observat ce are intre picioare, adica e atrasa si curioasa sa o studieze. Si am intrebat-o intr-o seara, dupa baie, de ce se tot uita la pasarica si mi-a raspuns foarte natural dar ferm: e pasarica mea si fac ce vreau cu ea! Corect - i-am raspuns, eram doar curioasa si am trecut mai departe sa nu o deranjez din studiu.![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA