Copiluti de mai-iunie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
Androix spune:
La noi nici urma de zapada inca. Am fost pana jos cu fi-miu sa cumpar paine si banane, numai bine ca banane am uitat sa iau
, si la intoarcere era liftul stricat. Sa vedeti ce inger de copil am: a urcat pe scari pana la zece. Nu l-as fi putut urca in brate, ca deja ma taie burta cand il iau in brate, va trebui sa raresc. Ne-am oprit pe la etajul 3 ne-a aratat o vecina un pui de iepuras si un papagal, frate, nu mai vroia Filip sa plece, pana la urma am bagat-o p-aia cu catelul, nu da gres niciodata: "hiiii, uite catelul, mama, unde s-a dus? hai repede dupa el sa punem mana pe el" Numai bine ca la etajul 4 chiar era un catel, adik un dulau in toata regula, de a vazut copilul ca mai spun si adevarul din cand in cand...
Cuscra,
eu nu ma vad grasa cand ma uit asa pe langa mine... In schimb cand ma vad in cate o poza ma ingrozesc si nu-mi vine sa cred. Dar ma mai alint si eu pe-aici ca sa-mi ziceti ca vorbesc prostii ![]()
![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
nelia spune:
Androix, in poze sau cind probezi ceva in vreun magazin, nu? Ieri am intrat si eu sa probez niste pantaloni si niste bluze, ca erau niste reduceri spectaculoase si am iesit de acolo cu... o pereche de pantaloni din bumbac, usor elastici. Atit de rau arat! Of! Si erau niste bluzeeee frumoaseeee... acum citiva ani as fi dat orice sa le port si mi-ar fi venit la fix, ca sint exact pe gustul meu de atunci si de acum, daca s-ar mai aranja cit de cit pe corpul de acum.
Loreen, am intrat acum pe net si citesc articole legate de Feng shui, in romaneste. Eu nu am stiut nimic din ce aflu acum, ca daca ma uit dupa ceva, ma uit pe site-urile legate de Canada, deci in engleza sau in franceza. Nu am stiut deci de mania vedetelor din Romania pentru aceasta arta, cind am citit eu carti despre ea si eram interesata (si inca mai sint, am mai spus-o de multe ori) de puterea energiilor si influenta lor in viata noastra, la noi doar in cercuri restrinse de auzise de acest Feng shui si principiile sale. Acum, citind, m-am simtit aiurea, ca eu nu sint nici maniaca si nici snoaba!
Si stiu sigur ca nu poti aranja un apartament de bloc dupa aceste principii, eventual sa aduci corectii pe ici, pe colo. Cind am pus intrebarea pe mine ma interesau culorile yin si yang, ca imi aduceam clar aminte ce citisem despre ele (asta pentru ca tot sintem la capitolul ales culori si vopsit) si pozitionarea anumitor obiecte din fiecare camera: pat, birou, calculator, televizor etc. (pentru ca stiu ca sint colturi benefice si colturi cu energii negative care trebuie energizate pozitiv cu ajutorul unor accesorii (pentru ca sintem si la capitolul cumparat accesorii). Vrem sa-i cumparam Agatei, de exemplu, un birou de colt foarte frumos, din lemn, superb, ne-a placut la nebunie si mie si ei si lui tati si se potriveste si cu lemnul de la patul pe care il are deja. E cam scump, dar merita banii. Si voiam sa stiu daca incape in coltul de camera unde trebuie pus biroul copilului, ca asa imi aduceam aminte ca exista unul. Si pentru ca nu avem deloc plante in apartament, voiam sa cumparam unele si stiu ca e bine sa le pui in anumite locuri ca sa conduca energiile, dar si ca sa le mearga lor bine. In special, am intrebat pentru ca primul pas este sa vopsim peretii si vrem niste culori si combinatii de culori potrivite pentru fiecare camera si personalitate din casa noastra.
Am tinut sa precizez, penru ca eu nu mai traiesc in Romania, dar imi aduc aminte cum ma distrau maniile si snobismul unor cunoscuti, chiar daca imi erau prieteni. Si voiam sa te linistesc ca nu sint asa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
OlgaTarziu spune:
Ne-am intors de la doctor unde am stat 2 ore. Am crezut ca mor cu copilul plangand, agitat, dormind pe mine in sala de asteptare a pixului.
Vestile nu-s bune cica are bronsita foarte urata ca reminiscenta a congestiei pulmonare. Are febra din nou, ne-a dat antibiotice 7 zile. Daca in 2 zile nu trece tusea asta urata trebuie sa ne intoarcem sa ne prescrie un spray inhalant ca cica poate sa se transforme oricand in astm. Era asa mic si neajutorat in bratele mele. Il mangaiam si ma gandeam ca doare mai tare sa-ti vezi copilul suferind decat orice pe lumea asta. Si ma gandeam la bietii oameni care au acum copiii in spitale, asteptand sa inceapa sa traiasca.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
nelia spune:
OlgaT, imi pare rau! Nici nu stiu ce sa-ti spun altceva, decit ca iti doresc putere si lui Tony sanatate. Nu-mi pot imagina cum un copil atit de frumusel poate sa fie bolnav! Asa ca, Tonila draga, sa te faci bine repede-repede, ca iti prezint o don'soara frumoasa, care are si otita acum ce-i drept si mininca iar numai afine si lapte, dar va faceti voi mari si scapati voi de toate.
Mai, fetelor! Am ris cu lacrimi. Daca vreti sa va descretiti fruntile, cititi subiectul cu Feng shui-ul de aici, de pe DC. Atit de haioase au fost fetele care discuta acolo, prin unele mesaje, ca rid ca proasta, de una singura, de se uita copiii astia la mine si nu stiu ce ce rid. Uitati-va, de exemplu www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">aici, la mesajele de pe pagina asta, mai ales la ultimul, al lui florenit... Sint mortale! Loreen mai lipseste si Androix, ca sigur ne-am cracana de ris. Nici nu ma gindesc ce ar iesi la noi daca am face planul casei!
N-am inteles eu prea bine ce discutau ele pe acolo, dar macar m-am distrat pe cinste.
Loreen, uite ca tot ma tin sa-ti spun si nu apuc. Eu stiu ca Delia avea probleme cu pielea... dar dintr-un mesaj al tau am inteles ca are probleme si la pasarica-fundulet!?! Si mai spunea cineva, parca Elisor. Voiam sa-ti spun ca daca folosesti cutadenul pentru piele in general, nu e chiar indicat, pentru ca decoloreaza pielea, Agata are pe picior acolo unde a avut eczema cea mai puternica, o pata mai deschisa la culoare, care nu se vede chiar din prima, dar nu se bronzeaza la fel ca restul corpului. Si asta de la cutaden se trage, ca am dat-o la greu inainte de a ajunge la dermatolog. La fundulet in schimb face bine, usuca imediat eritemul. Dar, de fapt, eu voiam sa spun fetelor care au probleme cu pasaricile fetitelor, ca mi-a dat pediatra o crema (de fapt o combinatie din doua creme) nu buna, ci excelenta: Tudora facuse o reactie urita la antibiotic, candida probabil si era plina de bubute rosii si urite, care se duceau deja spre picioruse. Dupa doua zile nu mai are nici macar urme din nenorocirea ce era acolo!!! Cremele sint facute in farmacie, dar pot sa va spun ce scrie pe ele, daca mergeti la o farmacista, poate exista si acolo si stiu ele mai bine despre ce e vorba:
25g EMOCORT 1% CR TOP (pentru inflamari)
25g RATIO NYSTATIN 100,000 U/CR TOP (pentru infectii).
Le amestec in podul palmei si dau pe locul afectat, dupa ce l-am spalat bine in prealabil (eu am sters-o si cu un pic de apa cu bicarbonat dupa ce am spalat-o cu apa calduta, fara sapun).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
iuliana spune:
Cind va apucati de facut papa? Eu as vrea de miine, dar sa vedem pentru ca simbata nu o sa fim acasa, duminica de abia ne intoarcem si seara vine Mosul acasa, deci nu o sa am timp. Mai mult ca sigur ca ma apuc miine si continui si vineri. Macar biscutii "pentru" Mos sa ii fac miine impreuna cu Emma care de abia asteapta. I-am zis ca trebuie sa ii dam sa manince ceva ca, saracul, e obosit si flamind dupa atita drum. Biscuiti si lapte
. Sper ca Mosul care o sa vina la noi acasa sa se induplece sa guste din biscutii munciti de ea:).
Deci, nu va indurati de niste retete de papa mai ne-obisnuite
?
OldaT, imi pare rau sa aud ca Tony e inca bolnavior:(.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
loreen spune:
Simona drum bun in calatorie...si eu imi faceam probleme cu Delia cand am plecat la Sibiu si cand colo a fost mai mult decat cuminte...Sarbatori Fericite!
Cuscra dupa ce vei naste vei face ca mine...iti iei pastile de slabit si te faci scovearga...pana atunci be happy esti gravida...ce poate fi mai frumos?!
Nelia daca-i de facut caterinca vin acusica...dar in rest nu ma pasioneaza fengsuiala asta...de ce sa mint acuma nici nu stiu cu se mananca...eu cand mi-am amenajat casa am facut-o dupa bunul meu plac si binenteles in functie de buget...cat am putut am reusit...mai nou mi s-a pus pata sa schimb mobilierul de baie....imi place mobila din lemn in baie...e atat de rustic si totusi sofisticat...cand m-a auzit barbate-miu a plecat de-acasa ca stia ca nu are scapare de insistenta mea...
Iar tu comparativ cu vedetele de la noi chiar esti pasionata de asta...metro-vedetele o fac ca sa fie in brend cu trendul...
Olga imi pare atat de rau de nu ai cuvinte sa ma exprim... eu nu am inteles cum a facut Tony complicatia asta...ce sa-ti zic...doar sa aiba tratamentul efect si sa nu fie nevoie de altele si altele...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola, sunt terminata. Am fost la tati la Mos. Frumusel spectacol, cadouri dragutze (o luna de plus, o jucarie cu animale si butoane cu sunete si o punga de dulciuri - pe care le papa mami!). Nu i-a placut de Mos, a fugarit un urs (un om imbracat in urs) si s-a plimbat cu un baietel de mana prin sala. Eu sunt obosita - trafic infiorator in Bucuresti, taxiurile se gasesc f greu (1 ora am tot sunat) m-a calarit bine in taxi dar a si facut nani in taxi. Deci la noapte nu stiu cand o adormi. Sunt franta!!!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Iuliana la momentul asta zic ca o sa fac clasicul tiramus ca am comanda,o tarta cu fructe de sezon,iarasi la comanda,un chefb in forma de bradut cu migdale...asta la capitolul dulce...apoi voi face 90% niste piept de pui umplut in foietaj cu sos de gorgonzola,salata poenita,un chec aperitiv si inca vreo doua salate dar nu stiu de care...si am uitat sarmale cu afumatura si slanina afumata cu ceapa rosie
Ia baga un ochi www.culinar.ro/forum/index.php?s=471e971c68233ca3d274f22c5f4ec504&showtopic=13557&st=0" target="_blank">aici sau www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8620" target="_blank">aici...poate io placea Mosului
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Loreen, culmea ca la ceva cu ciuperci ma gindeam si eu sa fac, dar chec de ciuperci. Si ce e si mai culmea, vroiam sa fac si ciocolata aia cu marshmallow, dar reteta mea e un pic diferita ca e cu peanut butter.
Eu vreau sa fac asa:
-salata de boeuf
-rulada cu pateu
-creveti si piept de pui inveliti in bacon
-poate cordon bleu
-rulada de carne
-oua umplute (la cererea colegului:)
-spreadable cheese
-chec de ciuperci si salata de vinete
-sarmale in frunza de vita de vie
-Christmas cookies (pentru Mos Craciun -in colaborare cu Emma :))
-tort palarie
-si inca ceva dulce (probabil ca ciocolata cu marshmallow) sau
-upsidedown pineapple cake
O sa incerc sa decorez papa in tema de Craciun. Am deja niste idei in creieras.
Pentru Revelion o sa fac un meniu diferit.
Asa ca, daca mai aveti idei, dati la mama aici ca sint bune oricum :).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
loreen spune:
Iuliana am mai depistat ceva gustos : www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6904" target="_blank">aici...
Da faci mancare nu gluma...eu ma limitez la mai putin ca altfel va trebui sa ma lupt singura cu ea si ma fac cat Ghita proaspat taiat...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA