Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cius ma gandesc ce este in sufletul tau de mamica.O sa isi dea seama mai incolo,o sa i fie si dor de casa.E inca copil si gandirea ei este imatura.Suntem alaturi de voi

Irinusha pupam cucuiul sa treaca repede.Scarpinat practicam si noi adica io aplic la doi cupii unul mareee care merge la servici si o mititica care se intinde ca o pisika:))

Laurina imi pare rau ca va mutati in afara Bucurestiului.Poate gasesti altceva pina in vara

Lili, scaunul de masina e obligatoriu in Romania.Nici nu imi imaginez cum este sa mergi fara scaun de masina.Inisa a stat in scoica cat era mititica si acum are un scaun mai mare pina la 18 kg parca.

crisstinuta de erectii stiu de la nepoti mei ca aveau de mici de tot.Vorbeste si cu medicul pentru linistea ta.Vitamine eu am dat de toate,nici un efect...cand ne e foame(cam rarutz) papam.

alus cum a fost la doctor?Zice bine Tnicoleta, laso in pace cu papatul(am ajuns so zic si pe asta:))

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Poftiti la subiect nou!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danika2007 spune:

Buna seara, mamici!Sunt nou venita in club si sunt cam dezorientata.Ma ajutati un pic?

Mergi la inceput