Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 11

pd spune:
La multi ani Stefan! La multi ani Stefania!
Am pus si eu poze de la Craciun.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

mephala30 spune:
Ioana, sunteti doua frumuseti!
Anacami, o incantare sa-l privesti pe Sebi cum se joaca.
Si bradutzul e ft. frumos!
Paloma, ce cuminte sta Cristina in bratele mosului!
Si ce grasunica e!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

DianaR spune:
Maama, Paloma, pai mosul vostru ii adevarat. Unde l-ati gasit?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

pd spune:
In Laponia. A venit cu sania trasa de reni.
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

DianaR spune:
quote:
Originally posted by pd
In Laponia. A venit cu sania trasa de reni.
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Sa-mi dai si mie nr lui de tel ptr la anul!

pd spune:
Acum serios, e dintr-o trupa de animatori, care fac si pe clownii la petrecerile pentru copii si care se pot inchiria si pe post de Mos Craciun, cu ora.
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Laurina spune:
Salutare fetelor!
Cu plecaciune cu gandul ca imi iertati intarzierea, va urez si eu tot tot ce-i mai bun pe lume, sanatate si liniste !
La multi ani pentru Stefan si Stefania!!! tot cu intarziere, dar din tot sufletul
Am citit si m-am bucurat ca din fiecare rand razbate bucuria Craciunului. Ma bucur ca ati sarbatorit frumos, ca ati primit cadouri si mai ales pentru puiutii nostri care se pare au fost foarte cuminti#8230;
Carmenbr, imi pare tare rau pentru Eric, sper ca este mai bine, te rog sa ne mai scrii cum se simte. Multa sanatate!
Simona, te asteptam cu drag, pupici pentru scumpetea ta!
Va scriu pe scurt si de noi. Am fost foarte cuminiti , si a venit mosul cu un trenulet electric, masinute si alte jucarii de care Mihnunita mea este foarte incantat, este adevarat ca la fel de incantat este si de incarcatorul de baterii pe care l-am cumparat, cu care vorbea dimineata cam asa:
"Alo oamenii mari?
da, veniti la noi acasa sa repalati liftul
da!?(aici astepta probabil raspunsul) pentru ca a continuat
este sticat!"
Va urez de acum "LA MULTI ANI', un an nou 2007 minunat plin de bucurii si de fericire!
sper sa mai pot intra, dar imi este foarte greu, in afara conexiunii care a fost inexistenta zilele acestea, Mihnea a trantit tastatura si mouse-ul de atatea ori ca merge in reluare, sa pot da un click ocolesc toata masa:) si abia reusesc#8230;
NU in ultimul rand urarile mele sunt pentru Irinel, va dorim draga noastra mamica sa vi se indeplineasca dorinta. Va doresc tot binele din lume si va imbratisam pe toti cu drag.
multi pupici

madutza spune:
Dregile mele,
Va doresc un an 2007 minunat!!!!
Imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum sa vorbim, dar in momentele importante nu va uit!
Madutza si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

acris spune:
Buna si mii de scuze ca n-am mai intrat
Vreau sa va urez LA MULTI ANI !!! SA AVETI UN AN PLIN DE IMPLINIRI SI SANATATE CAT CUPRINDE !!!!!!!!!!!!!!!!
Noi suntem bine.
Nu am timp sa descarc filmuletzul de la serbarea de craciun..off...poate reusesc la anul.
Irinel, draga mea, cel mai mult ma gandesc la familia ta. Va pup si va imbratisez cu drag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pup dulce pe toate !

Bebe Beca spune:
Ne-am intors...
A fost frig tare..., dar frumos.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004