Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 10

monet spune:
ma gindesc cum trece craciunul si raminem cu amintiri si simtiri pentru anii ce-i mai avem.
va sarut pe toti si toate, cu drag....
mona, lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
CRACIUN 2006
DECEMBRIE2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

tnicoleta spune:
Craciun Fericit!
A fost si la noi Mosul incarcat cu daruri, acum Bia ne pregateste micul dejun la bucataria ei. Maine vrem sa plecam la munte.
Simona Bine ai revenit. lui Victoras dragalasi.
Anacami Mai stiu si eu pe cineva care a adormit pe topogan
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

DianaR spune:
Oho, ce distractie a fost in ajun cu Mosul! Am pus cateva poze, va invit sa le vedeti: petrecere cu MosulDiana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)

DianaR spune:
Ioana, ti-am vazut pozele! Foarte reusit bradul vostru! Si domnisorica ta e tare, tare dulce! Iar tu arati bestial!Diana,
Timeea (18.05.06)

anacami spune:
Ioana,sunteti niste gagici foarte exotice !Distractie placuta la munte!
Nicoleta,astept poze!Dulcica ta a meritat cu varf si indesat cadourile!
Diana,imi inchipui atmosfera din casa ta; cred ca a fost super placut!
Noi am vrut sa-l invitam pe nasicul nostru de aproape 4 ani, dar au plecat din Bucuresti . Apoi, ne-am gandit si la prietena din cartier,Ioana,dar pana la urma am renuntat! Poate la anul vom fi noi mai multi
Poze cu Sebi aici
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

tnicoleta spune:
Diana Mey, ce petrecere ati dat voi acolo. Sa va fie de bine.
Anacami E super trenuletul lui Sebi, distractie la maxim cu el. Noi din pacate nu am facut poze dar am filmat-o pe Bia cand a desfacut cadourile. o sa pun filmulet.
Sa vedeti ce i-a dat prin cap Biei de dim. Mosul a lasat sub bradul nostru cadouri si pentru verisorii Biei si mai aveam sa ii ducem cadoul Cristinei si sa vedeti ce imi zice
Bia: - Mami, eu duc cadou Chitina, si ea imi da mie titica.
Eu: - Pai cum sa ti dea Cristina titica, ca i-ai dat-o mosului.
Bia: - Da, eu tant (sunt) mosu. Dau Chitina cadou, Chitina da mie titica.
Deja nu mai plange dupa ea, dar cand vine ora de culcare adoarme foarte greu, iar dupamasa nu mai doarme deloc. la toata lumea. Noi plecam la munte maine dim.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

DianaR spune:
Cami, am vazut pozele, fain trenuletul, si eu am vrut sa-i iau lui Vladut dar cu nebunia sarbatorilor n-am mai gasit. Ii iau indata ce reapare.
Nicoleta, of, of ii grea despartirea de suzeta, ce dulce ii Bia...Diana,
Timeea (18.05.06)

anacami spune:
LA MULTI ANI STEFANIA, LA MULTI ANI STEFAN!
Diana,multumesc! Eu l-am luat la inceputul lunii, de la Kidex (mai ieftin decat in magazine ).Este innebunit dupa Thomas si prietenii, pe multi ii cunoaste in poze, avem un pliant cu ei.Si Vladut a primit destule, mai ales ca el este si mai cuminte si mai ascultator
Astazi am sarbatorit-o si noi pe soacra-mea, imi vor trebui vreo 3 zile sa-mi revin; de maine mai hotarat sa trec pe legume
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

DianaR spune:
La multi ani Stefaniilor si Stefanilor! Si in special lui Stefan al DaneiA cel luptator!
Cami, cuminte, hmmm, nu, deloc... Numa prostii face toata ziua... O secunda nu te uiti la el si poc prostia... Asta-i varsta.Diana,
Timeea (18.05.06)