Relatia cu sotul-dupa ce a venit copilul

Relatia cu sotul-dupa ce a venit copilul | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

Multa lume spune ca dupa ce vine copilul pe lume relatia cu sotul se schimba.Normal ca,copilul trece pe primul loc,dar eu totusi refuz sa cred ca sotul este total neglijat si de multe ori relatiile se strica.Unii spun ca intervine gelozia sotului fata de copil...Nu stiu ce sa cred,eu vreau sa fac un copil,dar toata lumea imi spune ca viata noastra se va schimba.Sunt constienta de asta,dar cred ca se va schimba in bine,nu in rau.Cred ca asta ne va uni si mai mult.
Voi ce credeti?La voi cum a fost??

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare
da, normal ca se schimba viata..insa totul depinde de relatia voastra de dinainte de bebe
nu e neaparat sa se schimbe in rau; pentru noi e bine, din ce in ce mai bine, dar si inainte de bebe eram ok impreuna...
in niciun caz un bebe nu va salva o relatie...din contra

sotul meu NU este gelos pe Bia deloc, desi, intr-adevar,deocamdata ea imi ocupa majoritatea timpului; s-a implicat inca din prima zi in tot, la baita, la schimbat de scutece, la mancat...si asa a ajuns sa inteleaga ca nu e chiar floare la ureche sa stai o zi intreaga cu bebele...adica nu e un concediu

in rest, mai putin timp pentru voi doi, dar si asta se poate gasi daca e vointa..noi tot mai reusim sa iesim impreuna seara (cand e maica-mea la noi, dar NUMAI ea, adica nu soacra, nu altcineva, ca nu am incredere...inca), si zi de zi dupa ce adoarme Bia seara, tot mai gasim 2-3 ore numai pt noi

si e bine

iti doresc succes si un bebe care sa vina repede si bine

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Relatia dintre mine si sotul meu s-a schimbat putin e drept, dar nu in rau dimpotriva, in bine .Ne uneste inca ceva , de fapt cineva, Andrei baietelul nostru , amandoi suntem foarte grijulii cu el , a trecut pe primul loc in viata amandorura nu numai in viata mea.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Normal ca se schimba; apare un al trei-lea! Punctul in jurul caruia graviteaza ceilalti doi!
Daca in bine sau in rau, asta depinde de maturitatea afectiva a celor doi; noua ne-a fost bine intotdeauna, si inainte si dupa sosirea bebeului; nu s-au schimbat prea multe in relatia noastra, poate doar sa fi adus mai multa dragoste!
Ceea ce va doresc si voua, tuturor!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

De schimbat se schimba obligatoriu, dar depinde foarte mult de educatia voastra si de temperamentele voastre. Pentru ca din acuza oboselii, a tensiunii, a stresului puteti sa ajungeti la neintelegeri, certuri sau si mai rau. Dar puteti, deasemena, sa va completati, sa va intelegeti si sa reactionati frumos si tolerant.

Oricum, copilul nu va apropie decat ca responsabilitati, dar fizic si mental, mai putin.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Relatia mea cu sotul meu este una absolut extraordinara.Chiar ieri mi-a facut o surpriza de m-a lasat masca.Este atit de mindru ca ne are incit ne-a creat o supeeer felicitare cu ocazia sarbatorilor de iarna pe care desigur o vom trimite la toti cunoscutii.
Daca vreti sa vedeti despre ce este vorba puteti vedea la semnatura(Sarbatori fericite!)

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mersi de raspunsuri fetelor!M-am mai linistit.relatia cu sotul meu este una ff buna,suntem de 9 ani impreuna,chiar marti vom avea 9 ani.Anul trecut ne-am casatorit,avem firma noastra de constructii.Un copil e tot ce ne lipseste.Multa lume ne spunea ca o sa se strice relatia dupa copil,ca no sa mai am timp de sot,ca no sa mai fiu disponibila oricand....Dar acum imi dau seamja ca persoanele care imi spuneau lucrurle astea nu o duceau prea bine cu sotul si erau tot felul de probleme la mijloc.Eu,nu vroiam sa acept parerea lor,pentru ca eu si sotul meu ne iubim foarte mult,si de aceea am, cerut si parerea voastra.Acum imi dau seama ca doar intr-un cuplu in care erau si inainte probleme,venirea unui copil le va intensifica si mai tare.
Mersi mult.

NUNTA
28.05.2005

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Mersi de raspunsuri fetelor!M-am mai linistit.relatia cu sotul meu este una ff buna,suntem de 9 ani impreuna,chiar marti vom avea 9 ani.Anul trecut ne-am casatorit,avem firma noastra de constructii.Un copil e tot ce ne lipseste.Multa lume ne spunea ca o sa se strice relatia dupa copil,ca no sa mai am timp de sot,ca no sa mai fiu disponibila oricand....Dar acum imi dau seamja ca persoanele care imi spuneau lucrurle astea nu o duceau prea bine cu sotul si erau tot felul de probleme la mijloc.Eu,nu vroiam sa acept parerea lor,pentru ca eu si sotul meu ne iubim foarte mult,si de aceea am, cerut si parerea voastra.Acum imi dau seama ca doar intr-un cuplu in care erau si inainte probleme,venirea unui copil le va intensifica si mai tare.
Mersi mult.

NUNTA
28.05.2005

in asteptarea gemenilor

Ramonella,stai linistita, daca voi va iubiti nimeni si nimic nu va poate sta in cale.Nu mai baga in seama ceea ce spun altii,tot ceea ce conteaza sinteti voi doi si copilasii care vor urma sa vina pe lume.
Iti doresc toate cele bune si bb-ei sanatosi tun

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anky mersi mult!Numai bine iti doresc si tie!

NUNTA
28.05.2005

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramlore spune:

Noi , inainte de a o avea pe fetita noastra, ne certam cam des si supararea trecea greu.Eu sunt mai imposibilaaaa! El...berbec.
Acum vreau , nu vreau , i-mi trece repede supararea .Vorbim despre copilsi comunicam fara sa ne dam seama , chiar dc suntem certati la cutite.
Pe plan sexual e ok, putin cam grabiti dar cu satisfactii parca mai mari dupa o nastere.
Nu a fost gelos pe bb pt ca l-am implicat si pe el de la inceput si nu l-am neglijat.Incerc sa fiu fresh cand vine el de la serviciu , chiar dc am avut o zi grea cu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Anky, chiar ca e o surpriza placuta!
Ramonella, daca aveti pe cineva care sa va ajute din cand in cand cu bb, relatia voastra nu are de ce sa se schimbe prea mult. la noi a fost greu primele 6 luni dupa nastere. Neavand pe absolut nimeni inafara sotului, care saracu' m-a ajutat cat a putut, iar eu obosita, il solicitasem prea mult, asa ca la un moment dat relatia noastra a cam scartait. Dar am fost destul de puternici sa trecem peste, si acum suntem foarte bine, ne bucuram de papusa noastra. Deci, conteaza foarte mult sa puteti evada cateodata din rutina care o sa apara cu bebelusul.

Mergi la inceput