Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici
tema de azi: eu ieri cand am fost am inlocuit traditionalii banuti cu cadouas( cosmetice si o vaza) a fost incantata( sau asa parea)
bun venit noi burtici in grup
desper iritatie nu prea stiu ce sa zic, sutiene din bumbac , crema de galbenele, lasat la aer cat mai mult si spalaturi cat mai dese, eventual clatit cu apa cu putin bicarbonat

Alexa25+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

fetelor, voi va ganditi la marele moment? la "nastere" ca eu daca tot nu am dormit toata noaptea numai la asta m-am gandit..
oare sunt in stare sa trec printr-o nastere naturala? inca nu am hotarat nimic cu dr. mea despre asta, avand in vedere ca am placenta anterioara si cam jos inserata a spus sa mai asteptam sa vedem daca se mai ridica...
si totusi.....in mintea mea se petrec parca o mie de scenarii....tot felul de idei....dar oare cum au nascut atatea milioane de femei inaintea noastra?

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am venit la raport... cum am promis

Sunt bine... stau in pat... incontinuu... un sf de ora, dimimneata, trag chiulu' pt. ca nu mai pot ... sunt atat de amortita... oasele mele... Si mai stau vreo jumatate de ora la pranz, cand trebuie sa-i dau mandrei sa manance... In rest, in pat... si doar la baie.
Ieri am reusit sa n-am nici o contractie
Acum numar zilele si saptamanile... sper sa fie cat mai multe... pana nasc.

Mandra e f.f. cumintica... nu pot sa cred ca este atat de intelegatoare si ma deranjeaza doar cand n-are ce face...

Cam asta ar fi situatia...

Tzuna multumesc mult de tot pt. oferta Zilele astea am o prietena care e in concediu si vine sa mai stea cu mandra... Asa ca n-are rost sa te chinui pe tine cu burtica, cu pretentiile mandrei... In plus, e atat de rusionoasa pana se obisnuieste cu cineva nou... ar sta numai in sufletul meu, sa n-o manance...

Paula nu prea stiu ce sa-ti raspund... ca am uitat de ultima data... Poate ar fi bine sa pui intrebarea la legislative... sigur te lamureste careva.

As fi vrut sa mai va scriu una-alta... dar deja mi-a amortit mana pe tastatura... Trebuie sa fac o pauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Paula iti raspund eu si spre sa nu omit ceva...

Sunt necesare urmatoarele acte:

copie B.I. sau C.I. pentru reprezentantul legal;

certificatul de casatorie;

certificatul de nastere al copilului;

Pentru conformitate, este necesar sa se prezinte actele in original.

Pentru aprobarea dosarului privind indemnizatia de nastere, sunt necesare urmatoarele acte:

copie B.I. sau C.I. pentru mama copilului;

copie certificate de nastere ale tuturor copiilor;

copie de pe livretul de familie completat la zi;

declaratie pe propria raspundere data de mama in prezenta inspectorului, sau declaratie notariala data de sot in numele sotiei;

negatie, daca este cazul;

Pentru conformitate, este necesar sa fie prezentate actele solicitate in original.

lilidana e un nou inceput, un nou capitol din viata voastra... iti doresc sa fie intr-un ceas bun, sa va schimbe viata pozitiv , sa fiti fericiti si sa va dea D-zeu tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ralualexandrei prind si eu curaj cand citesc ca mai sunt mamici care au dus sarcina aproape de termen, cu toate ca era colul deschis... Ca mi-e atat de frica... Poate ca am si eu bafta asta, daca stau cuminte in pat...

Carmenefr probabil ai sangerat putin de la batul ala care il introduce sa recolteze secretia... Daca a fost doar atat, nu-ti face probleme... ca nu-i nimic...

Lilidana bine ai revenit... Ai grija de tine... bine ca a trecut toata agitatia...

sorinam bine ai venit... sarcina usoara!

alionushca meriti ciufulita putin... ca umbli teleleu... si nu dai pe la noi...

roxanici si eu am primit pompa de san... de luni... Si eu sunt f. incantat de ea A mea e Avent, pana la urma aia cu gentuta si 4 biberonae... http://www.avent.com/uk/en/breastfeeding_out_and_about.php

loina_ln despre nastere... nu e nici o problema ca n-ai hotarat inca nimic cu dr. ta... Poate va decide la fata locului, in functie de pozitia lu' bb, de pacenta... si de o gramada de alti factori... O sa vada la eco atunci cum sta treaba si decide ce e mai bine.

Despre tema zilei... nu m-am gandit la asta... Nici nu stiu ce as putea sa iau Poate ma inspir de la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

BUna fetelor,
o sa intru diseara sa va scriu mai multe dar acum m-ar interesa foarte mult amanunte despre pompa de san AVENT, cat costa si de unde ati comandat-o de pe net? sau de la farmacie?

Va multumesc mult eu fiind la prima sarcina nicinu stiu de care trebuie sa-m iau (Roxanixi si Elyanne)
Va multumesc.

Diseara promit sa rasprund la subiectele zilei.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

la toate burticile.

Venim si noi la raport.Tare as fi vrut sa scriu mai mult pe forum,dar al meu sotz a ramas fara carnet de conducere si trebuie sa fac putin pe soferul.

Aseara am fost la doctor si am ramas putin .Bebe are la 28 de saptamani 1580 grame si e mai mare cu 2 saptamani.Daca o sa creasca asa constant,mai mult ca sigur ca o sa facem cezariana.

Legat de tema de ieri,schimbari au fost destul de mari...incepand cu faptul ca ne-am mutat cu ai mei,in ideea ca ma va ajuta mama cu bebe.Al meu mi se pare foarte schimbat,este mult mai grijuliu si mai atent,sper sa nu se schimbe ca eu una m-am obisnuit asa si tare imi place.Schimbari au fost si la mine...pentru noi a fost o surpriza faptul ca am ramas...nu era deloc programat,si a fost un soc...dar cu timpul sentimentele s-au schimbat si il iubesc tare mult pe bebe.
Singurul lucru care ma afecteaza este ca nu mai pot fi la fel de activa ca inainte,obosesc imediat.

Legat de tema de azi,cred ca am o idee de cadou pentru doctor...au la Metro niste cosuri mari cu de toate in el,adica,sampanie,ciocolata,whisky,cafea....multe...nici nu mai stiu exact,si e cam un milion cosul.Acum depinde si de bugetul care vreti sa il alocati sau cat de drag va e doctorul.

Eliana,te sustin si eu si sunt alaturi de tine.Sper din tot sufletul sa fie bine pana la capat.

Bun venit noilor mamici.

Va pup si sper sa sciu mai putin si mai des.
Mada28+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna ziua fetelor
vin si eu la raport.
de dpu zile ma cam dor picioarele si colona sotul zice din cauza,dar ce sa fac pana acuma am pus pe mine 15 kg pana la nastere nu stiu cate o sa ajung
de dimineata am fost la titrare de anticorp pt RH negativ,dupa aia am fucit pana la firma am lasat acolo pe cumnatul meu si cu sotul am plimbat un pic la magazine sa ne uitam dupa patuti, dar am cuparat numai niste hanute.
ELYANNE ma bucur ca te simti mai bine sa ai grija de ti si de bb,cate a cosatat pompa ta?.
despre cadou pt medici...,eu la amandoua am cumparat cate un parfum dolce vita, ala este preferatul meiu si din cauza ca tot ma spuneua ca miroasa bine m_am gandit ca o sa i prinde bine si la ele.
va pup

matilda24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua burtici!

mama ce ati mai scris zilele astea...si ce bine imi pare ca e toata lumea mai activa

La raport: n-am apucat sa merg la dr., l-am sunat azi si a zis ca maine sa ne vedem...apropo de cadou ma gindesc sa-i duc o sticla de whisky...

Apropo de tema cu schimbatul....in primul rind hormonii au tropait si mai tropaie...adica acum eram trista si peste 5 minute vesela si uite asa...sotu m-a suportat eroic si ma suporta in continuare cu stoicism as putea spune...io oricum sunt mai "mofluza" de felul meu dupa cum ar spune nasa mea...ce mi s-a parut extrem de evident este faptul ca am devenit mult mai sensibila..imi vine sa pling la televizor daca vad ceva trist, ceea ce nu mi s-a intimplat vreodata...in rest crestem cu brio, cred ca mai incolo o sa fie ma tragic, da` sanatoase sa fim ca ne descurcam noi...oricum cred ca de abia acum (dupa ce am simtit miscarile lu` bb si fost la ultimul eco si am vazut) am constientizat mai clar ca urmeaza sa apara un , care creste si de care sunt responsabila si sper sa nu ma mai supar la serviciu...ca sa nu-l afecteze...si de abia astept sa plecam la munte....va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Elyanne in primul rand ma bucur ca esti mai bine si multa sanatate in continuare!Am intrat pe site-ul indicat de tine si m-ar interesa preturile dar ei nu le expun sau nu stiu eu sa caut ?Poate imi dai o mana de ajutor.In rest nici eu nu am dormit toata noaptea ma doare ingrozitor capul mi-am facut un ceai sper sa-mi treaca,bebita mea a stat si ea cu mine treaza si mi-a facut tumbe toata noaptea ma gandesc ca poate din cauza ca suntem prea odihnite,pupici la toate si sarcina usoara in continuare. 23

Mergi la inceput