Mamici de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Buna burticute!In sfarsit am si eu net ,ca n-am avut doua saptamani si pot sa vad si eu ce se mai intampla pe aici.
Am rasfoit asa rapid sa vad ce-ati mai facut.Vreau sa urez si eu bun venit noilor mamici si sa va dea DD bebei sanatosi.
Elyane nu te ingrijora;incearca sa fii optimista si ai sa vezi ca lucrurile se vor rezolva de la sine.
Sori e valabil si pentru tine;prea mult stres strica.
Eu una m-am obisnuit pentru ca nici acum nu am scapat de infectia cu e-coli ;e al treilea tratament cu antibiotice pe care-l fac si inca mai am speranta ca voi scapa;cateodata ma gandesc si eu ca Doamne fereste,sa nu afecteze sarcina atatea antibiotice dar ma incurajez singura,ca doar dr al stie el ce stie.
Am fost si eu sambata la eco si mi s-a confirmat fetita 100%,creste foarte bine si pot sa-mi fac sarbatorile linistita mai ales ca in sfarsit am reusit sieu sa-mi simt bebelusa.
Asa ca va rog frumos ,daca sunteti dragute sa-mi treceti si mie carutul roz si sa-mi schimbati si DPN ca acum e 03.05.2007

Va pup si va doresc multa sanatate voua si la bebei.

20 sapt.cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Acum am realizat :sper ca nu ma dati afara ca mi s-a schimbat DPN in mai ca eu tot mamica de martie-aprilie ma consider;ca doar am crescut impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Of mai fetelor, imi pare asa de rau sa aud si vesti mai putin bune, in ceea ce le priveste pe Eliana si Sori, si va doresc numai bine pana la sfarsit, cand va TREBUI sa va tineti , in brate sanatosi si frumosi; va

nici eu nu am avut parte de control pe calut, probabil daca nu era ok la ecograf mi se facea si acest control...

si bebelina mea e zglobie in burtica, ma gandesc cand mai doarme, dar eu cred ca e de bine;

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna seara tuturor,

si eu trebuie sa incurajez mamicile cu griji: capul sus si cat mai multa liniste in suflet! O sa vedeti ca D-zeu o sa asculte -le noastre si o sa treceti cu bine de toate nevoiele! Va pup pe burtici si deseara am sa spun si eu o !

Cat despre "calut", eu ce sa spun... mie imi face de fiecare data control! Asta e primul lucru la care se uita doctorul. In prima luna doar mi-a refacut testul papa-nicolau si au verificat si daca nu am cumva alt fel de infectie vaginala. Iar de atunci de fiecare cand ii intru in cabinet ma urca frumusel pe "calut" sa vada daca e colul inchis si de abia dupa aceea trece la ecografie! Nici nu stiam ca se poate vedea si la eco. colul. Dar eu cum nu sunt pro-ecografie nu ma deranjeaza ca ma controleaza in felul asta!

Cam atat pe astazi caci trebuie sa fac de mancare si astazi am fost anuntata de al meu sot iubit ca trebuie sa pregatesc un seminar in grup, ar fi vrut chiar maine sa il tin, dar uitasera ca eu miercurea am toata ziua laboratoare cu studentii ! Asa ca in seara asta trebuie sa ma apuc sa muncesc la prezentare si maine sper sa am niste grupe care or sa se descurce si fara mult ajutor din partea mea!

Va pup! Vise placute si cat mai putine griji tuturor
Magda 24

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna seara burtici!

Multumim frumos pentru urari!
Bun venit noilor buticute, sa aveti sarcina usoara in continuare!

Burti, nu va mai necajiti, o sa vedeti ca Dumnezeu o sa va ajute sa fie totul bine, ca doar copilasii astia sunt ingerasii lui. Incercati sa va linistiti, cautati sa faceti sau sa va ganditi la altceva, ca altfel nu o sa ajungeti nici unde din cauza gandurilor. Capul sus si ganditi pozitiv! Stiu ca e mai greu si eu nu inteleg ce trebuie ca simtiti voi acum , dar sunt alaturi de voi si de gargaritele voastre.

Noi suntem bine, maimutica noastra misca aproape toata ziua. Nu stiu noaptea ce face, ca dupa ce adorm nu mai simt absolut nimic, nici macar pe tati cand se intoarce in pat.

Va pupam si sa aveti grija de voi si de bebeii vostri!

24

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Elyanne ai grija de tine si de puiuti !

28+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! Acum 20 min am ajuns de la un examen oral pe care spre fericirea mea l-am luat. Acum dupa ce am mancat ma apuc din nu de lucru la alt proiect...

Ellyane Imi pare tare rau ca ai probleme cu colul dar fii optimista si va fi bine. La mine s-a scurtat si s-a intredeschis in saptamana 14 parca. Si am stat in pat 3 saptamani si apoi l-a gasit inchis (dar tot scurtat). Cica de obicei nu se mai inchide dar uite ca Dumnezeu e mare si orice e posibil. Asa ca de unde eram ca si programata pentru cerclaj am scapat si apoi numai cate am facut.... Sincer dupa ce am citit ca la tine s-a scurtat imi fac si eu putin griji ca vineri ma duc la control si am facut atatea chestii in ultima vreme.... Dar sper sa fie bine.

Pentru cine intreba de control: pe mine ma urca de fiecare data pe calul balan. Acum controalele se rezuma doar la cercetarea colului - fara valve sau alte chestii. Dar nu ma plang ca la ce probleme am avut eu mai bine sa se asigure. Nu-i deloc placut dar pentru bebe fac orice. Vineri ma duc la control si iar tb sa ma epilez..... Va fi o adevarata placere.

A, azi a inceput sa-mi curga sanii. Curg f putin dar e oarecum ciudat. Nu ma asteptam desi stiu ca e normal. Dar lichidul nu e alb asa cum credeam eu ci galben. Nu e nici o problema, nu?
Tot azi cand am plecat de la lucru la examen am intrat in Cora si mi-am luat 2 sutiene ca nu se mai putea. Am fost bucuroasa ca le-am putut proba nu ca in Auchan.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Felicitari Tzuna pentru examen! Esti atat de activa si servici si examene si cautari de apartament apoi mutat, aranjat.... si cum spuneai la ce probleme ai avut... esti de admirat, ce sa mai zic: tine-o tot asa!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Felicitari Tzuna

Esti un exemplu pentru noi si ma bucur foarte mult ca ai atata energie si putere de munca si concentrare. Inca o data felicitari si bafta in continuare

Elyane sunt si eu alaturi de tine. Eu cred ca trebuie sa fii optimista si daca asculti medicul si stai linistita la pat si sa vezi ca tu si puiutii tai o sa fiti foarte bine. Pt mandra ta ar trebui sa gasesti o solutie sa te ajute cineva, ca sunt convinsa ca ea nu te intelege tot timpul. Iti tin pumnii si iti doresc numai bine. Pupici

Urez un bine ati venit burticilor noi din clubul nostru, sanatate si nastere usoara

Noi suntem ok in general daca nu bagam in seama durerile de noada, greutatea de a ne deplasa (dejaaa), kg-mele in plus. Azi si ieri nu am simtit-o prea bine pe bebita dar probabil a simtit si ea atmosfera incordata de la servici si nu vrea sa deranjeze. Astept ca acum cand ma asez in pat sa ma loveasca ca sa pot dormi linistita.

M-am cam intins. Astept vesti de la voi si numai bine va doresc
Pupici pe burtici si noapte buna.

Diana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna seara ,

Am citit ce ati scris zilele astea si imi pare nespus de rau
pentru Elyanne dar :capul sus si cu mult optimism inainte.

Bine au venit noilor mamici si felicitari celor care intre timp au mai aflat ce se ascunde in burtica.

Noi mergem joi la doctor sa vedem ce mai zice.Va mai scriem atunci .
In rest muncim din greu la servici, iar bebelina se misca mai mereu.
E o senzatie unica si frumoasa.

Am observat si eu ce au scris celelalte fete despre "calut".
Doctora mea de pe la 15 saptamani a zis ca vom face numai eco pe burtica.Cred ca tine de fiecare doctor si de metodele lui si chiar si de problemele ficarei viitoare mamici.

Va pupam,

Cami +22 + Ana Maria

Mergi la inceput