Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
paxela spune:
neata burtici, o saptamana minunata
Alexa
26+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
aiia spune:
Buna dimineata
In primul rand ne cerem scuze ca nu am mai scris demult, dar nu prea aveam noutati, si eram ingrijorata de
meu pentru ca il simteam ca pe un fluturas.
Vineri am fost la eco si in sfarsit am aflat ca vom avea o fetita, care este
in cida faptului ca nu prea o simteam.Doamna doctor mi-a spus ca din cauza ca m-am ingrasat
15Kg o simt ca pe un fluturas si ma cearta de cate ori are ocazia sa nu ma mai ingras.
Referitor la nume daca era baietel ne doream Radu Bogdan, si pentru ca e fetita Fabiana si inca un nume de sfant dar nu ne-am hotarat inca.
Miercuri seara merg la medicul meu ginecolog sa-mi spuna cum au iesit analizele si sa-mi dea vitamine de va fi nevoie.
O saptamana placuta tuturor
-dutelor si nu exagerati cu pregatirile pentru craciun.
P.S. Roxana pune-mi si mie te rog caruciorul roz cand ai tu timp.
Selene spune:
Buna dimineata!
Am terminat si eu de citit tot ce am pierdut in weekend ... Problema e ca imi e foarte somn si acuma nu mai stiu care sunt toate subiectele discutate 
Sa raspund si eu mai pe scurt:
- unul din nume va fi Maria; pe celalalt nu il stim inca, suntem tot la capitolul negocieri. Pentru baiat nici nu ne-am mai gandit, dar ar fi bine sa avem unul, de back-up, desi dr ne arata clar la ultimul control, "dovada" ca e fetita. Adevarul e ca nu am priceput mare lucru din ce vedeam acolo 
- de miscari 'finutze' m-am plans si eu zilele trecute; chiar acum o luna am tras o sperietura nasoala, ca nu a miscat deloc de seara pana a doua zi la pranz. Dar atunci era si mai micutza ... Ma gandesc ca acuma conteaza si in ce pozitie sta.
Acum o simt in special seara, cand ma intind in pat; ce am observat e ca unele miscari le simt numai daca am mana pe burta. Nu da lovituri foarte puternice ...
Am si eu o intrebare - din ce saptamana intram in luna a 7-a? Eu sunt in sapt 27 si le spuneam la toti ca ma apropii de luna a 6-a si voi vorbiti deja de luna a 7-a... Se pare ca am cam gresit cu calculele
. Matematica nu a fost materia mea preferata, dar chiar asa sa fi ajuns ...
Era sa uit alta nelamurire - voi aveti dureri de spate? Am observat ca daca stau mai mult in picioare e cam nasol, incep sa ma misc in reluare si ma inteapa undeva in partea stanga, in apropiere de noada.
Elyanne, multa bafta la doctor! Totul va fi bine! 
Sper sa intelegeti mesajul meu! Ca mie asaaaaaa de somn si mi-e teama ca nu am fost prea clara. Si cafea nu ma incumet sa beau ca iar agit copilul!
si sa aveti o zi frumoasa!

AMR pana apare martisorul...
cria_bv spune:
Neata burtici,
Bafta multa Elyanne, iti tin pumnii sa fie bine.
Ieri am vrut sa fac si eu ceva cumparaturi dar in magazine e o nebunie de nedescris. Cred ca o sa merg noaptea ca si asa in ultima vreme ma tot foiesc noaptea si am inceput sa am insomnii.
Va urez saptamana cat mai placuta si aveti grija de voi.
Cria
21+ cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
aiia spune:
Selene, cand am fost la ultimul control aveam 28 saptamani si 4 zile, si doctora mi-a spus ca inseamna fix 6 luni. asa ca nu mai inteleg nimic.
29
kmi78 spune:
Mai Elyanna tare greu trebuie sa-ti fie dar poate tot mai bine e cerclajul, vei fi mai linistita dupa mai ales ca se apropie Craciunul, sa fie bine!!!
Selene eu consider luna 7-a din sapt 29 dar sunt si care considera sapt 28 nu-i batut in cuie;
29+
ralualexandrei spune:
Salut si de la noi!Noi suntem bine,ieri am facut o plimbare pana la tara sa ne luam porcul asa ca aseara al meu sot a tot transat si impartit la el si acum imi revine mie onoarea de a face carnati,curatenie mai am putin de facut asa ca ma incadrez in program,m-am si vopsit ptr ca trebuie sa-mi fac poze ptr carnet,iar miercuri voi avea si eu o zi de rasfat ptr ca mi-am facut programare la cosmetica.
Bebe e bine si tare miscaretz,ieri l-am mangaiat pe capsor sau poate era funduletzul
.
la burticutze
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
24+
album no1 album no2 albumul no3
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Am reusit sa citesc ce ati scris de cind n-am mai intrat pe forum...acum sa dam raportu`: Am fost la dr. vineri, unde am pierdut o gramada de timp
, ca niciodata a avut multa lume...in fine...s-a uitat si el la eco, si a zis si el ca crede ca e fetita
, fara sa stie rezultatul de la morfo
, m-a chemat si marti(adica maine) pentru ca mindra nu avea chef sa arate nimic
, statea intr-o pozitie de nici io n-am reusit sa o inteleg
...are fata personalitate
...
Simbata am fost la serviciu, de unde nu stiam cum sa scap mai repede sa ma duc acasa...dar planurile mi-au fost schimbate si am ajuns intr-o vizita si apoi la cumparaturi
, si prieteni seara in vizita
pina noaptea
...iar Duminica am resuit sa fac curatenie in dormitor si in sufragerie, sa curat covoarele, geamurile, etc....iar de atunci sunt ca si impaiata ma doare spatele de mor

...da` sper sa-mi treaca..oricum azi e mai bine...noroc cu o prietena ca a venit aseara pe la mine si m-a ajutat sa termin...ca sotu` cind a venit de la serviciu era consternat de ce facusem
...
Legat de sarcina - noi suntem impreuna de 3 ani si 1/2, casatoriti de 1 an si 1/2, iar anul acesta ne-am propus ca e timpul sa se intimple, asa ca din mai nu am mai luat pilule...bine sotu isi dorea demult...si s-a intimplat la sfirsitul lunii iulie....la inceput nu prea ii venea sa creada ca s-a inimplat...pina nu am inceput sa fac cunostinta cu wc, iar bucuria lui este evidenta mai ales decit am inceput sa ma transform
si sa se vada.
La nume nu prea ne gindisem...io ce mai ziceam diverse variante...intr-un final era SABIN si inca ceva pentru baiat...si FLORENTINA (ales de sot) MARIA (pentru care vad ca avem o pasiune majoritatea)
Io propun o tema:
CINE BOTEAZA COPILUL??? Nasii de cununie, nasii vostri de botez, prieteni/prietene (familii sau persoane singure)
Io de exemplu nu vreau sa-mi boteze copilul nasii de cununie (cu care nu avem nicio relatie, nasu` e prieten cu sotu` si atit, oricit am incercat nu ne-a iesit sa avem o relatie la capitolul familii, ca ei nu sunt obisnuiti sa aibe program comun,etc).
Membrii de familie sunt exclusi si ei. Cea pe care o vad eu ca intrunind calitatile de nasa esteo foarte buna prietena de-a mea.
Hai ca m-am intins cam mult
...va pupic

Roxygeo
22
karra80 spune:
Neata la burtici.....
Venim si noi cu raportul....suntem bine.....contractii amxim 2 pe seara nedureroase si care tin maxim 35-40 sec.....dar ce am obs ca in timpul contractiilor poate si ca ma panichez....imi creste pulsul si parca am palpitatii...oricum azi mergem la control s ii spun la medic sa vedem ce zice....
Bebelusca misca ...iar si-a intrat in ritm normal...adica o simt mai tot timpul...si cand doarme o face cam max 3 ore in rest se joaca cu burta mea....m-am linistit ca sapt trecuta eram gata sa merg la control de joi ca eram speriata ca mi se parea ca nu ami e la fel de activa...poate era obosita saracutza sau era intoarsa cu spatele....
Acuma de diminearta nu stiu ce m-a apucat ca mi-a fost un rau....am fost iesita pana la medicul de fam si cand am intrat in scara am simtit un miros mai urat si da-i frate

ca am crez ca nu mai ma opresc.....dar acuma e mai bine...
Selene am vaz ca ai intreb de calculul lunilor si eu sunt cam nedumerita...dar am citit pe forum nu mai stiu exact la ce capitol la unele burtici care deja au nascut....ca se calculeza ceva de genul ...imparti nr de saptamani la 4.4 ca cica la inceput luna este formata din 5 sapt si pana la sf iar se intamplaceva si din cauza asta se imparte la 4.4 nu la 4 cum credeam si eu...si daca calculezi pana la 40 de sapt vezi ca da exact 9 luni....deci cum ai tu 27/4.4=ai 6 luni si o sapt......
Desi e cam ciudat habar nu am daca e bine asa...dar din mom ce la sf da 40/4.4 = 9 inseamna ca ceva tot e bine c alfel ar iesi 10 luni daca se imparte la 4....creed ca te-am ametit si pe tine......
Cam atat mai intam mai tarziu dupa ce venim de la control sa vedem cat a mai crescut bebelina....
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos