Mamici de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
kmi78 spune:
Am terminat de citit;
In legatura cu miscarile, eu ma laudam ca se misca f des si f tare, sapt asta n-a mai fost asa, dupa cum am simtit eu cred ca s-a intors cu burta ei la burta mea, si acum meiscarile sunt in interior, si nu se mai simt asa tare...
Am inceput si eu cu fierul si calciu in urma analizelor; pe prospect la fier FEROGRADUMED scrie ca se ia una dimineata cu o ora inainte de masa sau doua ore dupa masa; si inca ceva mi-a iesit colesterolul mare, sa aibe legatura cu anemia? asa am auzit; iar eu chiar mancam slab , fara carne zilnic, lactatele cele cu grasime putina...
Azi mi s-a intarit burta cred si de zece ori, si fara sa fac efort deosebit, si daca ma ridicam din pat, nu am luat inca NO-SPA, dar va trebui;
Numele nu l-am ales inca, e asa de greu...nicicum nu cadem la intelegere, mie mi-ar placea AYANNA;
Iar despre bebe, s-a lasat asteptat putin dar nu mult 4-5 luni, sotul isi dorea f mult si eu dar imi era teama de nastere, acum nu mai am ce face vad eu ce va fi...
29+
gabdyd spune:
salut burticutze,
scuze pentru mesajul scurt de ieri eram fff prinsa in hranirea minunii de 3 anisori care facea mofturi.
noi suntem bine, am fost iar la doctor, la eco morfologica si a spus ca totul e ok dar mie nu mi l/a aratat pe bb asa ca am plecat putin cam ofticata de acolo, ar fi trebuit sa insist.
Ma rog, mergem saptamana viitoare la 3d si o sa vedem acolo tot ce vrem, si poate chiar voi rari vizitele la ginecolog.
Eu am tensiunea mica de obicei asa ca nu m-am speriat cand mi-a iesit 9 si ceva, sau 10 si ceva, dar am inteles ca e minima mare si mi-a spus dr sa am grija cu rinichii.
Ca nume, de data asta eu am sa-l hotarasc, nu las pe nimeni nici sa faca apropouri. Uite-asa! Daca e baiat, in mod cert va avea un singur prenume, mi se par multe doua la baieti mai ales cand va fi vorba de initiala tatalui. Cred ca Stefan. Iar daca e fetita, hmm vreau ceva original si inca nu l-am gasit. Mai caut.
Voi ati mai auzit ceva de nasterea in apa in Bucuresti?
Ma gandeam de data asta sa imi incerc norocul, chiar si la Rupea. Pe langa multe alte motive, mai importante, as vrea sa evit si epiziotomia.
Ati auzit de cineva care sa se fi "rupt" la nastere in apa? Eu n-am auzit pe nimeni pana acum.
va pupicim,
diana
21+ si Julie
3 anisori
cde
paxela spune:
neata burtici
revenim si noi la raport, ieri am fos la petrecerea copilor de mos craciun la sot la servici cu Silviu care a fost fugitor, alergaret, cred ca nu a ramas metru patrat de sala radio necalcata de 200 de ori, dar in rest destul de cooperant si cumintel, am obosit ceva dar uimitor astazi printul a dormit pana la 10 , el de obicei trezindu-se la 7.30
si am dormitttttt si eu mult, caci oricum seara mai devreme de 12 nu adorm desi pic de pe la 7
Alexa
26+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
maaaiii ce liniste pe aici, noi am fost pe la cumparaturi si am mai luat niste lucrusoare pt bebita
, roz, alb cu roz, galben si vernil, sa fie si ceva universal
, dar de.... nu m-am putut abtine la roz
Alexa
26+
si
elyanne spune:
Chiar ca e liniste... am venit sa dau raportu'... mai pe seara...
Si ieri seara si azi de dim. iar am avut o serie de contractii destul de nasoale... Acum sunt bine...
Maine dimineata merg la doctor... sa vedem ce mai zice... Sunt f. curioasa dupa seria asta de contractii cum mai e colul... Mi-e teama ca ma opreste la spital obligat-fortat
Asa ca nu ma dati la disparuta daca nu mai dau pe aici vreo cateva zile... inseamna ca raman pt. cerclaj.
si aveti grija de voi.
Eliana (25 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Kitty spune:
Degeaba imi propun sa scriu mai des, ca nu reusesc. De la servici nu pot intra, ajung acasa tarziu, Raul e in clasa intai - asta inseamna lectii multe dupa masa, eu anul viitor am licenta, am un program super incarcat, asa ca ma uit cu invidie cum va stiti deja problemele unele altora.....si eu sunt cam straina de grup. De citit citesc aproape zilnic.
Tot nu stiu ce avem, maine merg la medic, sper sa ne spuna. Si cred ca o sa ma si certe daca ii spun ce-am facut in ultimele zile. Ca am exagerat in toate directiile. Oricum ma agit foarte mult, dorm putin, ma imbrac subtire (ca mi-e cald tot timpul), dar acum am si fost vineri la cheful de Craciun de la servici, unde am dansat mult prea mult si mult prea tare (drept care noaptea n-am dormit aproape deloc de carcei si de dureri de picioare, si de bebe agitat!) si ieri si azi am lucrat exagerat in casa - frecat toata baia, gresie, faianta, geamuri, facut curatenie in camara.
Intrebarea mea, daca nu s-a intamplat nimic vizibil, in afara de oboseala si dureri musculare, s-ar putea sa-i fi facut rau la bebe pentru ca m-am agitat atat? E adevarat ca in noaptea de dupa chef a fost foarte agitat, dar ieri si azi a fost ca de obicei.
27+
Kitty
roxanici spune:
Elyanne, bafta maine, iti tin pumnii si tot ce trebuie numai sa fie bine.
Nu mai stiu cine intrebase despre acte necesare acordarii indemnizatiei de ingrijire a copilului. Am reusit sa gasesc informatia respectiva (este ce tb la brasov, poate difera de la oras la oras) documente necesare
roxana
25+
paxela spune:
Elyanne bafta multa maine, sa fie totul perfect
Kitty poate maine iti vor spune ce e bebita, bafta si tie
Alexa
26+
si
madmat spune:
fetelor vin si eu la raport cam tarziu pt astaz dar acuma am venit acasa
noi suntem bine multumesc lui DD.
am fost la niste prieten la munte si ne_am distrat si bb era bucuros cred pt ca astaz sa miscat prea mult.
Elyanne iti tin pumni pt maine sper sa fie totul bine cu tine si bb
matilda
24+
Camitu spune:
BUNA SEARA 
,
Am venit si eu la raport, ce-i drept dupa ceva vreme.Am citit tot pana aici si referitor la nume noi am ales inainte de a sti ca e fetita Ana Maria si asa va ramane.Ne place la amandoi .
Referitor la cum s-a intamplat, la noi a fost ceva programat si dorit de 7 luni.In ultima vreme am auzit de multe cupluri care isi doresc copii dar nu reusesc acest lucru uneori nefiind nici o prblema descoperita de ginecolog.
Cred ca stresul din viata de zi cu zi isi spune cuvantul.
Bebelina este bine, uneori da suturi , alteori se miscs usor .
Saptamana urmatoare este destul de grea pentru ca ne pregatim de Craciun cu cumaparaturi de ultima ora, cu bradut impodobit si cu tot felul de treburi.Sper sa le duc pe toate la bun sfarsit si la sf de saptamana sa plec la mama sa petrecem acolo Craciunul.
Va pupic si va doresc o saptamana cat mai usoara!
Cami +23 cu