Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 6
b_irina_c spune:
Ina
sa-ti iasa planurile si sa ne dai vesti despre cat s-a ingrasat budica si cum ca e sanatoasa tun!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Anya20 spune:
Ina, sa nu care cumva sa creasca cu 1kg intr-o luna! Ca atunci e o problema. 250g ar fi ideale.Zau
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
country girl spune:
Sarumana Irina
. Cred ca v-am exasperat cu lunga odisee a racelilor noastre de toamna.... 
de cate ori v-am mai scris cat de cascadoare e Ilinca? Daca n-ar iesi cacofonie i-as spune Ilinca Cascadoarea in loc de Ilinca Budinca.
Doctor Alina, era un deziderat.![]()
Tonnia spune:
Aoleu, mai Ina, ce le-ati mai tras! Acum imi dau seama cand ai scris sintetic, bine ca ai retras-o de la cresa aia tampita!
Ioana, felicitari! Sa mearga totul struna!
Meme, mi-e o mila de tine! N-ai putea s-o inveti pe aia mica sa doarma totusi in patut? Si zic si eu ca celelate fete: nu compara copiii, ea e si fetita, poate conteaza.
Naty, poti sa te plangi in voie, si eu o fac periodic.
Mifloricico, nu prea le am cu pozele! E foarte scumpa Ana ta!
country girl spune:
Aici este o chestie foarte misto, un fel de carnet de sanatate in care se noteaza toata evolutia copilului de la nastere pana la 6 ani cu probleme daca sunt, parametrii fizici, de motricitate, vorbire etc , diagnostice, tratament prescris/urmat, asa ca am din urma un fel de proces-verbal.
Meme1 spune:
Alina,mersic...
Tonnia, as invata-o eu in patut, dar noaptea ce ma fac? ca daca urla...il trezeste pe andrei, iar andrei nu e inca la varsta la care sa priceapa ca trebuie sa se culce la loc...asa ca noaptea, numai daca o vad ca are tendinta de a incepe sa scanceasca, jap cu ea pe picioare ca sa nu apuce sa urle...
Asta e partea cea mai delicata...ca nu o pot lasa sa urle in timpul noptii. Ziua nu e problema, chiar o mai las sa-si exerseze vocalizele...ea are si un leganel din cel care leagana singur, dar azi-noapte nici in ala n-a vrut sa stea...parca o puneam pe maracini, vorba mamei mele...
Sanatate multa multa la piticutii bolnaviori, uf ce nu imi place cand citesc ca sunt bolnaviori...
Acuma mai am o problema...Andrei merge in picioare, dar mergea cu mine pe langa el, n-avea curaj sa 'decoleze' singurel...ei bine, de duminica a prins curaj, iar eu sunt cu inima cat puricele cand il vad cum pleaca...ca daca o am pe ana in brate, nu pot sa ma tin dupa el..si imi tresalta inima la fiecare curba, plus ca avem parchet si gresie...mai putin in camera de joaca in care pe jos pe circa 90% din suprafata avem puzzle-ul cu litere (doua seturi, ca altfel n-ajungea)...
Asa ca....e super distractiv aici la noi,
Hai va pupic pe toate,
Meme
Meme1 spune:
Ina, si aici avem carticica pentru copilas, tot cam asa pana pe la 5-6 ani, sunt trecute vaccinurile, check-up-urile, graficele de greutate si inaltime, o sumedenie de chestii..
dar nu stiu daca e copilul bolnavior daca se noteaza in carticica. nu prea cred, ca n=am vazut rubrici pt asa ceva...
Pupici
Meme
Meme1 spune:
Mai fetelor, pe mine ma ia groaza daca ar fi sa se imbolnaveasca cei mici...ca la politica doctorilor de aici, pana nu are copilul convulsii sau e rau rau rau de tot, nu vor sa-ti dea nimic de nimic...calpol si atat...ca cica sa lasi organismul sa lupte cu boala...avem niste amici care au avut ceva probleme cu baietelul de 1 an, tusea si era bolnavior bine de tot, au fost necesare vreo 4-5 vizite la GP (general practitioner, medic de familie in Ro) pana sa obtina antibiotice pt copil...
Pupici
Meme
Anya20 spune:
Of, Meme, si eu ma gandesc mereu ce-o sa fac cand o sa planga cel mic. acum pe anya o mai las sa urle, dar atunci sigur n-o sa mai pot. Noaptea nu mai zic, dar si ziua.Fi-mea cum aude un plans de copil sau daca ne facem noi ca plangem, se pune pe un jelit de ti se rupe sufletul. Cum o sa-i explic eu ca bebe pe care noi il iubim cu totii trebuie sa mai stea si singurel in patut si sa urle?
Anya de cand merge singurica nu prea a cazut. Daca se mai impiedica si vine in fundulet, cade pe moale. A mai luat cate un colt de mobila, dar asa se invata. Si eu am numai parchet si gresie pe jos si nici un covor.
Alina
10+, mamica d-rei Anya (1 an)
mary ilie spune:
nu va zic ce mi-a facut mie pediatrul, ca de ce nu am carte din asta de ziceti voi
ca eu m-am prezentat doar cu carnetul de vaccinari cand l-am inscris - noroc ca aveam notat in CARTEA BEBELUSULUI datele de la nastere si toata schema de crestere, ca m-a luat la intrebari foarte in amanunt.......
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze